Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 proszę o kciuki dla Tajsona :kciuki: jutro po niego przyjedzie pan aż z Lublina :calus:.. rozmawiał już wcześniej ze mną...mówił, że nie może go adoptować bo niedawno stracił psa i jakoś jeszcze nie może....ale chce pomóc Tajsonowi... a dziś zadzwonił, że nie może przestać o nim myśleć....i cóż Tajson... czyżby jutro był Twój wielki dzień....już nie zobaczysz Ciotki od kiełbasy?:evil_lol: muszę Wam powiedzieć, że jestem poprostu uwielbiana na spacerach...wszystkie psy się za mną oglądają...wszystkie chcą być blisko mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ach czuję się uwielbiana :evil_lol: :eviltong: Tajsonik był dzisiaj z nami na spacerku :) oczywiście... Quote
neverend Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Oj ciotka ciotka... uważaj tylko żeby z tego uwielbienia nie wskoczyły Ci wszystkie na głowę...:eviltong::eviltong: No, Tajsonie - teraz twoja chwila:cool3::cool3: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga_Mazury napisał(a):proszę o kciuki dla Tajsona :kciuki: jutro po niego przyjedzie pan aż z Lublina :calus:.. rozmawiał już wcześniej ze mną...mówił, że nie może go adoptować bo niedawno stracił psa i jakoś jeszcze nie może....ale chce pomóc Tajsonowi... a dziś zadzwonił, że nie może przestać o nim myśleć....i cóż Tajson... czyżby jutro był Twój wielki dzień....już nie zobaczysz Ciotki od kiełbasy?:evil_lol: muszę Wam powiedzieć, że jestem poprostu uwielbiana na spacerach...wszystkie psy się za mną oglądają...wszystkie chcą być blisko mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ach czuję się uwielbiana :evil_lol: :eviltong: Tajsonik był dzisiaj z nami na spacerku :) oczywiście... To suuuper !! :):multi::multi::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga - czy to ten Pan z allegro o którym mi pisałaś. Bo wczoraj wpłynęła na konto naszej Fundacji kwota 50 zł na Tajsona od Pana (nie pamiętam skąd) - i nie wiem jak Wam ją przekazać - bo Tajson jest pod Wasza opieką, my go tylko wstawiliśmy na portale. Czy przelać na AFN - na skarpetke Tajsona. Czy skoro Tajson pojedzie do domu - na innego waszego psiaka. Zoreientuj sie i napisz co zrobić z pieniędzmi. Quote
AniaB Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ojej - czyzby drugi z moich podopiecznych szykował sie do domu????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: dopiero co pola wyruszyła w swoja dłuugą podróz, a tu teraz tajson...?:loveu: :crazyeye: nie mam siły.. to sobota wspaniałych wieści... naprawde.. wczoraj do domu pojechał tez stary golasek oskar z lublina.. a tu teraz takie historie.. Ale rozumiem, ze to na razie jeszcze nic pewnego..? Quote
Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 supergoga tak to ten sam Pan...walczył ze sobą...ale przegrał ;) i przyjeżdża jutro aż z Lublina :-o po Tajsonka (około 400 km)... przekazałam mu tel do schroniska umówił się na jutro z p. kierownik..i zobaczymy czy przyjedzie...:) mam nadzieję, że tak :) i że żadnych niespodzianek nie będzie...dam znac jak już będę wiedziała "co i jak" poczekajmy zatem z tym przelewem...albo poprostu zrób go jak można na "schronisko Ostróda Hefren" bo to sytuacja w tej chwili AWARYJNA i psa trzeba szybko ratować... a gdyby Tajson został to poprostu mu przerzucę wtedy te 50 zł z konta ogólnego Ostródy.. trzymajmy kciuki za bardzo sympatycznego Pana i Tajsonka :kciuki: będę też potrzebowała wizyty poadopcyjnej w Lublinie...ale to potem jak się wszystko uda :) Quote
AniaB Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 tak, tak - jesli tylko pan zabierze tajsona poprosimy o kontrole poadopcyjna wtedy spokojniej sie śpi (miałysmy taka sytuacje w krakowie, ze kontrola pozwoliła uniknać przykrej sytuacji..kontrole są bardzo potzrebne jeśli chcemy działac lepiej od schronisk..) Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aga_Mazury napisał(a):supergoga tak to ten sam Pan...walczył ze sobą...ale przegrał ;) i przyjeżdża jutro aż z Lublina :-o po Tajsonka (około 400 km)... przekazałam mu tel do schroniska umówił się na jutro z p. kierownik..i zobaczymy czy przyjedzie...:) mam nadzieję, że tak :) i że żadnych niespodzianek nie będzie...dam znac jak już będę wiedziała "co i jak" poczekajmy zatem z tym przelewem...albo poprostu zrób go jak można na "schronisko Ostróda Hefren" bo to sytuacja w tej chwili AWARYJNA i psa trzeba szybko ratować... a gdyby Tajson został to poprostu mu przerzucę wtedy te 50 zł z konta ogólnego Ostródy.. trzymajmy kciuki za bardzo sympatycznego Pana i Tajsonka :kciuki: będę też potrzebowała wizyty poadopcyjnej w Lublinie...ale to potem jak się wszystko uda :) 3mamy !!:kciuki::kciuki: Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Boże a ja tu jeszcze nic nie napisałam?:crazyeye: wiecie już mi się miesza...pewnie miałam napisać a nie napisałam a myślałam że napisałam :stupid: Państwo...co ja mówię...wspaniali Państwo przyjechali dzisiaj po Tajsonika :multi: do południa...i pojechał do swojego domu w Lublinie.. Państwo przywieźli kiełbaskę dla innych psiaków...bombonierę i a solnego anioła...i byli w ogóle wspaniali... a ja już nawet dostałam mail-a z domu Tajsona ze zdjęciami....ale to potem...jak znowu nie zgubię się w gąszczu wątków i nie pomyślę, że pewnie je już wstawiłam :stupid: Quote
lidka_park Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Super, oby więcej takich dobrych wieści :multi: :cool2: Quote
supergoga Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hurra, brawo. Jutro przeleje kase z naszego konta na Wasze. I czekam na fotki Tajsona. A teraz usuwam go z netu. Quote
supergoga Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 50 zł od Pana Tajsonika zostały dzis przelane na AFN - tak jak miało byc - :schronisko, Ostróda, Hefren. Quote
Matusz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 supergoga napisał(a):50 zł od Pana Tajsonika zostały dzis przelane na AFN - tak jak miało byc - :schronisko, Ostróda, Hefren. dziekujemy panu jak i Tobie cioteczko !:Rose: Quote
AniaB Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 jak miło zmieniać tytuł:loveu: PS to co - poprosmy o te zdjecia z nowego domu... Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 no to kto poznaje....ostródzkiego super psa? i to zdjęcia z dnia przyjazdu do domu ze schroniska Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Pan i jego Pies.... Pies i jego Pan Suuperowe zdjęcia !! :) :multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tak sie ciesze, mam też słabość do pudli po moim Tobiaszu (miałam go 17 lat - był ze mną wszystkie szkoły i uczelnie, a także nowy dom). Super dom i pięknie wygląda Tajsonik. Trzymaj sie piesku. Quote
Recommended Posts