Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

proszę o kciuki dla Tajsona :kciuki:

jutro po niego przyjedzie pan aż z Lublina :calus:..

rozmawiał już wcześniej ze mną...mówił, że nie może go adoptować bo niedawno stracił psa i jakoś jeszcze nie może....ale chce pomóc Tajsonowi...

a dziś zadzwonił, że nie może przestać o nim myśleć....i cóż Tajson...

czyżby jutro był Twój wielki dzień....już nie zobaczysz Ciotki od kiełbasy?:evil_lol:

muszę Wam powiedzieć, że jestem poprostu uwielbiana na spacerach...wszystkie psy się za mną oglądają...wszystkie chcą być blisko mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ach czuję się uwielbiana :evil_lol: :eviltong:

Tajsonik był dzisiaj z nami na spacerku :) oczywiście...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
proszę o kciuki dla Tajsona :kciuki:

jutro po niego przyjedzie pan aż z Lublina :calus:..

rozmawiał już wcześniej ze mną...mówił, że nie może go adoptować bo niedawno stracił psa i jakoś jeszcze nie może....ale chce pomóc Tajsonowi...

a dziś zadzwonił, że nie może przestać o nim myśleć....i cóż Tajson...

czyżby jutro był Twój wielki dzień....już nie zobaczysz Ciotki od kiełbasy?:evil_lol:

muszę Wam powiedzieć, że jestem poprostu uwielbiana na spacerach...wszystkie psy się za mną oglądają...wszystkie chcą być blisko mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ach czuję się uwielbiana :evil_lol: :eviltong:

Tajsonik był dzisiaj z nami na spacerku :) oczywiście...

To suuuper !! :):multi::multi::loveu::loveu:

Posted

Aga - czy to ten Pan z allegro o którym mi pisałaś. Bo wczoraj wpłynęła na konto naszej Fundacji kwota 50 zł na Tajsona od Pana (nie pamiętam skąd) - i nie wiem jak Wam ją przekazać - bo Tajson jest pod Wasza opieką, my go tylko wstawiliśmy na portale.
Czy przelać na AFN - na skarpetke Tajsona. Czy skoro Tajson pojedzie do domu - na innego waszego psiaka. Zoreientuj sie i napisz co zrobić z pieniędzmi.

Posted

ojej - czyzby drugi z moich podopiecznych szykował sie do domu????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

dopiero co pola wyruszyła w swoja dłuugą podróz, a tu teraz tajson...?:loveu: :crazyeye:

nie mam siły..
to sobota wspaniałych wieści... naprawde..
wczoraj do domu pojechał tez stary golasek oskar z lublina..
a tu teraz takie historie..

Ale rozumiem, ze to na razie jeszcze nic pewnego..?

Posted

supergoga tak to ten sam Pan...walczył ze sobą...ale przegrał ;)

i przyjeżdża jutro aż z Lublina :-o po Tajsonka (około 400 km)...
przekazałam mu tel do schroniska

umówił się na jutro z p. kierownik..i zobaczymy czy przyjedzie...:) mam nadzieję, że tak :) i że żadnych niespodzianek nie będzie...dam znac jak już będę wiedziała "co i jak"

poczekajmy zatem z tym przelewem...albo poprostu zrób go jak można na "schronisko Ostróda Hefren" bo to sytuacja w tej chwili AWARYJNA i psa trzeba szybko ratować...

a gdyby Tajson został to poprostu mu przerzucę wtedy te 50 zł z konta ogólnego Ostródy..

trzymajmy kciuki za bardzo sympatycznego Pana i Tajsonka :kciuki:

będę też potrzebowała wizyty poadopcyjnej w Lublinie...ale to potem jak się wszystko uda :)

Posted

tak, tak - jesli tylko pan zabierze tajsona poprosimy o kontrole poadopcyjna
wtedy spokojniej sie śpi
(miałysmy taka sytuacje w krakowie, ze kontrola pozwoliła uniknać przykrej sytuacji..kontrole są bardzo potzrebne jeśli chcemy działac lepiej od schronisk..)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
supergoga tak to ten sam Pan...walczył ze sobą...ale przegrał ;)

i przyjeżdża jutro aż z Lublina :-o po Tajsonka (około 400 km)...
przekazałam mu tel do schroniska
umówił się na jutro z p. kierownik..i zobaczymy czy przyjedzie...:) mam nadzieję, że tak :) i że żadnych niespodzianek nie będzie...dam znac jak już będę wiedziała "co i jak"

poczekajmy zatem z tym przelewem...albo poprostu zrób go jak można na "schronisko Ostróda Hefren" bo to sytuacja w tej chwili AWARYJNA i psa trzeba szybko ratować...

a gdyby Tajson został to poprostu mu przerzucę wtedy te 50 zł z konta ogólnego Ostródy..

trzymajmy kciuki za bardzo sympatycznego Pana i Tajsonka :kciuki:

będę też potrzebowała wizyty poadopcyjnej w Lublinie...ale to potem jak się wszystko uda :)

3mamy !!:kciuki::kciuki:

Posted

Boże a ja tu jeszcze nic nie napisałam?:crazyeye:
wiecie już mi się miesza...pewnie miałam napisać a nie napisałam a myślałam że napisałam :stupid:

Państwo...co ja mówię...wspaniali Państwo przyjechali dzisiaj po Tajsonika :multi: do południa...i pojechał do swojego domu w Lublinie..

Państwo przywieźli kiełbaskę dla innych psiaków...bombonierę i a solnego anioła...i byli w ogóle wspaniali...

a ja już nawet dostałam mail-a z domu Tajsona ze zdjęciami....ale to potem...jak znowu nie zgubię się w gąszczu wątków i nie pomyślę, że pewnie je już wstawiłam :stupid:

Posted

supergoga napisał(a):
50 zł od Pana Tajsonika zostały dzis przelane na AFN - tak jak miało byc - :schronisko, Ostróda, Hefren.

dziekujemy panu jak i Tobie cioteczko !:Rose:

Posted

Tak sie ciesze, mam też słabość do pudli po moim Tobiaszu (miałam go 17 lat - był ze mną wszystkie szkoły i uczelnie, a także nowy dom).
Super dom i pięknie wygląda Tajsonik.

Trzymaj sie piesku.

• 3 months later...