Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 pokaz sie na pierwszej stronie sliczny Tajsoniku !!! :) Quote
Dudek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tajson - no co Ty taki mało przebojowy jesteś?? ;) Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tajson to łasuch ;) ostatnio jak go poczęstowałam kawałkiem kiełbachy to szedł i cały czas się za mną oglądał czy aby przypadkiem nie mam zamiaru jeszcze go poczęstować ;) kto robił Tajsonkowi zdjęcia na ostatnim spacerze...???... Quote
Dudek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 hop Tajsonku! Dlaczego masz takie zapaśnicze imie?? Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jedna pani jest zainteresowana Tajsonem, oby zakończyło się wszystko szczęśliwie !:lol: Quote
AniaB Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 matusz - to napisz że coś, no!!! jaka to pani, skąd wie o tajsonku...? Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzisiaj miałem telefon od kierowniczki schroniska i powiedziała mi, że pani od nas z Ostródy zainteresowana Tajsonem, na razie tylko tyle wiadomo... Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pani o Tajsonie wie ze stron internetowych...być może, że nawet z dogo....bo jest to znajoma pani, która adoptowała staruszka Czestera... chyba ide stąd bo dogo....doprowadza mnie dziś do szału... post jest...za chwilę go nie ma...potem znwu jest...ale wątku nie ma ;) Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ta pani to jest mama mojej kolezanki z klasy, postaram sie jej dopytac jak bedzie na gg Quote
neverend Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tajson - oby się szczęśliwie skończyło... Quote
supergoga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Trzymam kciuki. Najbardziej lubie usuwać psiaki z netu gdy ida do domów - wtedy to chce mi się żyć i cos robić. Więc czekam na wieści, że i Tajson należy do tych usuwanych szczęśliwców. Quote
lidka_park Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tajson, przypomnij sie wszystkim !!!! Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 właśnie a gdzie zdjęcia Tajsonika ze spacerku?.... on jest bardzo Kochany psiak....grzeczny dla innych psów...dla ludzi... i łakomczuszek ;) Quote
AniaB Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 czy ktoś z allegro moze zainteresował sie tajsonkiem? polce sie udało - a jemu..? taki śliczny psiak.. chociaz chyba chłopaki psie ciesza sie mniejszym zainteresowaniem niż sunie:-( :-( Quote
neverend Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Tu zdjęcia ze spaceru....późno wstawiam, bo image wczoraj doszczętnie mi padło... ach to się nazywa poleganie na rzeczach martwych... Quote
AniaB Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 a kiedyż ten spacer sie odbył??? zielona trawa, bez sniegu:crazyeye: w krakowie wszystko pocukrzone zmarzniętym śniegiem... na szczescie dzisiaj jest juz cieplej - ale w piatek to -10 rano było i śniegu troszke... Quote
Matusz Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='AniaB']a kiedyż ten spacer sie odbył??? zielona trawa, bez sniegu:crazyeye: w krakowie wszystko pocukrzone zmarzniętym śniegiem... na szczescie dzisiaj jest juz cieplej - ale w piatek to -10 rano było i śniegu troszke... spacer był wczoraj w sobote, było u nas prawie -15 stopni, ale sniegu nie ma :D wiec zielona trawa :D do góry Tajson !!! Quote
Recommended Posts