xmartix Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Ten mały dopiero 2 letni piesek jest głodzony przez swoją właścicielkę, bo kobieta sama nie ma co jeść. Do tego nie jest wyprowadzany na spacery. Nikt się nim nie zajmuje, nie przytula, nie kocha... Zawsze gdy jest tam wizyta pewnej pani, miski pieska są puste, nawet nie ma wody. Ona na szczęście przynosi mu nieco jedzenia, ale to nie wystarcza. Piesek szuka pilnie dt. Edited March 28, 2012 by xmartix Quote
xmartix Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 takie życie.. co robić z tym psiakiem???? nie mamy dla niego pomysłu, Demi ma tam jechac sprawdzić na własne oczy, ale trzeba się zastanowić co dalej Quote
Uru Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 marta,a sponsorowanie tej Pani jedzenia dla psa? jest jeszcze problem wychodzenia na spacery. w ogole nie wychodzi? ta kobieta jest starsza osoba? dlaczego nie wychodzi na dwor? Quote
rutta Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nikaragua napisał(a):Może na początek na worek karmy marketowej się zrzucimy? Zrzucam się. Dajcie znać co i jak po wizycie Demi oraz gdzie karmę dostarczyć. Quote
xmartix Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 przepraszam że nie odpisywałam, czasem bardzo pochłaniają mnie sprawy rodzinne.. coraz bardziej w kazdym razie, piesek nie wychodzi bo tam patologia, pani się nie chce, nie ma głowy czy nie wiem co, nawet jak kupimy jemu karmę to i tak ciężko z wodą dla niego, chyba po porstu tam go totalnie olali, jednak nie byłam tam ani Demi, będę naciskać Demi żeby zajrzała do psa jak najszybciej obecnie karmę ma od pani zgłaszającej Quote
xmartix Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) dzisiaj Demi była u psiaka, zawiozła karmę, pani nadal podtrzymuje że odda pieska, jest chudy ale nie wychudzony, pani sama nie ma co jeść (ale to już jej samej wina, nie będę tu pisać o co chodzi). Demi wyśle mi zdjęcia mam nadzieję szybko Piesek przytulaśny, pcha się na kolana, zalizałby człowieka :) szuka z nim kontaktu. najlepiej jakby znaleźć dla niego dt, bo nie wiem czy stamtąd by znalazł jakiś dom.. Demi będzie mu wozić karmę. Edited March 5, 2012 by xmartix Quote
xmartix Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 wstawiłam zdjęcia w 1 post, piesek jest ładny, do tego maleńki, przytulaśny i młody nie wiem co z nim robić, na pewno szukamy dt! tu mam takie brzydkie zdjęcie pieska, widac na nim że jest małym psem Quote
Recommended Posts