Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ten mały dopiero 2 letni piesek jest głodzony przez swoją właścicielkę, bo kobieta sama nie ma co jeść. Do tego nie jest wyprowadzany na spacery. Nikt się nim nie zajmuje, nie przytula, nie kocha...

Zawsze gdy jest tam wizyta pewnej pani, miski pieska są puste, nawet nie ma wody. Ona na szczęście przynosi mu nieco jedzenia, ale to nie wystarcza.

Piesek szuka pilnie dt.

Edited by xmartix
Posted

marta,a sponsorowanie tej Pani jedzenia dla psa?
jest jeszcze problem wychodzenia na spacery. w ogole nie wychodzi? ta kobieta jest starsza osoba? dlaczego nie wychodzi na dwor?

Posted

Nikaragua napisał(a):
Może na początek na worek karmy marketowej się zrzucimy?

Zrzucam się.

Dajcie znać co i jak po wizycie Demi oraz gdzie karmę dostarczyć.

Posted

przepraszam że nie odpisywałam, czasem bardzo pochłaniają mnie sprawy rodzinne.. coraz bardziej

w kazdym razie, piesek nie wychodzi bo tam patologia, pani się nie chce, nie ma głowy czy nie wiem co, nawet jak kupimy jemu karmę to i tak ciężko z wodą dla niego, chyba po porstu tam go totalnie olali, jednak nie byłam tam ani Demi, będę naciskać Demi żeby zajrzała do psa jak najszybciej
obecnie karmę ma od pani zgłaszającej

• 2 weeks later...
Posted (edited)

dzisiaj Demi była u psiaka, zawiozła karmę, pani nadal podtrzymuje że odda pieska, jest chudy ale nie wychudzony, pani sama nie ma co jeść (ale to już jej samej wina, nie będę tu pisać o co chodzi). Demi wyśle mi zdjęcia mam nadzieję szybko
Piesek przytulaśny, pcha się na kolana, zalizałby człowieka :) szuka z nim kontaktu.
najlepiej jakby znaleźć dla niego dt, bo nie wiem czy stamtąd by znalazł jakiś dom..
Demi będzie mu wozić karmę.

Edited by xmartix
  • 4 weeks later...
Posted

wstawiłam zdjęcia w 1 post, piesek jest ładny, do tego maleńki, przytulaśny i młody

nie wiem co z nim robić, na pewno szukamy dt!

tu mam takie brzydkie zdjęcie pieska, widac na nim że jest małym psem