Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Comic Sans MS]HOLI[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]To około 3 letnia suczka mieszaniec , błąkała się długo bez domu,ale udało jej się znaleźć schronienie w naszej Fundacji. Teraz sunia czeka na lepsze życie,na swój jedyny dom . Holi jest przemiła, uwielbia ludzi ,robi wszystko aby pokazać jak bardzo jest wdzięczna za daną jej pomoc . Jest posłuszna , nie agresywna ,bardzo przyjazna i posłuszna .Holi jest zdrowa ,zaszczepiona ,będzie wysterylizowana .Odmień jej los daj jej dom [/FONT][FONT=Comic Sans MS].:-):-):-)
Ona wciąż czeka...

[/FONT]

Edited by Ewelinaaa
  • 1 month later...
Posted

Ale śmieszna kruszyna :) Cudny ma ten manikiur na paluszkach, biały lakier jej pasuje :lol: Czy ona ma krzywe tylnie łapki, czy tylko na zdjęciach takie lekko pokraczne się wydają..? ;)

Posted

Madzialenos napisał(a):
Sunia jest pod opieką fundacji fioletowy pies ? Jeżeli zejdzie trochę ogłoszonych przeze mnie psów do adopcji to ogłoszę sunie :)

Ooo, Madzialenos, super że suńkę wypatrzyłaś i jej pomożesz :):):) Szkoda, żeby taka fajna psica jeszcze bez domku biegała :)

Posted

Madzialenos napisał(a):
Sunia jest pod opieką fundacji fioletowy pies ? Jeżeli zejdzie trochę ogłoszonych przeze mnie psów do adopcji to ogłoszę sunie :)

Raczej z Małych Braci...

Posted

Holi jest pod opieką Małych Braci. Na żywo wygląda o wiele lepiej ; )
Ma szansę na adopcję, bo jest naprawdę ładna, ale bez ładnych zdjęć nikt jej nie wypatrzy w tej Fundacji. ;(

Posted

To Ewelinaaa zdobądź foty jakieś nowe :cool3: :) Bo tamte już niemal sprzed roku.. :roll: I się pannicę rozreklamuje w sieci :cool1:

I przy okazji zapraszam do naszego wątku gandalfowego, uszatek walczy w hoteliku z fobią smyczkową i zbiera grosiki do skarbonki :) - Wąteczek.

Posted

Może jakaś ciocia zechce pojechać do Holi i porobić jej nowe zdjecia? :)
Ja póki co nie dam rady tam pojechać, ale jak tylko znajdę czas, wstąpie do Małych Braci ;)

Posted

Madzialenos napisał(a):
Ja to wgl się nie piszę i tak będę mieć ograniczony czas na schronisko ale niech tylko skończę szkołę :D

To kończ jak najszybciej :lol: