Ewelinaaa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]HOLI[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To około 3 letnia suczka mieszaniec , błąkała się długo bez domu,ale udało jej się znaleźć schronienie w naszej Fundacji. Teraz sunia czeka na lepsze życie,na swój jedyny dom . Holi jest przemiła, uwielbia ludzi ,robi wszystko aby pokazać jak bardzo jest wdzięczna za daną jej pomoc . Jest posłuszna , nie agresywna ,bardzo przyjazna i posłuszna .Holi jest zdrowa ,zaszczepiona ,będzie wysterylizowana .Odmień jej los daj jej dom [/FONT][FONT=Comic Sans MS].:-):-):-) Ona wciąż czeka... [/FONT] Edited January 25, 2013 by Ewelinaaa Quote
jhet Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ale śmieszna kruszyna :) Cudny ma ten manikiur na paluszkach, biały lakier jej pasuje :lol: Czy ona ma krzywe tylnie łapki, czy tylko na zdjęciach takie lekko pokraczne się wydają..? ;) Quote
Madzialenos Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Sunia jest pod opieką fundacji fioletowy pies ? Jeżeli zejdzie trochę ogłoszonych przeze mnie psów do adopcji to ogłoszę sunie :) Quote
jhet Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Madzialenos napisał(a):Sunia jest pod opieką fundacji fioletowy pies ? Jeżeli zejdzie trochę ogłoszonych przeze mnie psów do adopcji to ogłoszę sunie :) Ooo, Madzialenos, super że suńkę wypatrzyłaś i jej pomożesz :):):) Szkoda, żeby taka fajna psica jeszcze bez domku biegała :) Quote
dexterka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Madzialenos napisał(a):Sunia jest pod opieką fundacji fioletowy pies ? Jeżeli zejdzie trochę ogłoszonych przeze mnie psów do adopcji to ogłoszę sunie :) Raczej z Małych Braci... Quote
Ewelinaaa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Holi jest pod opieką Małych Braci. Na żywo wygląda o wiele lepiej ; ) Ma szansę na adopcję, bo jest naprawdę ładna, ale bez ładnych zdjęć nikt jej nie wypatrzy w tej Fundacji. ;( Quote
jhet Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 To Ewelinaaa zdobądź foty jakieś nowe :cool3: :) Bo tamte już niemal sprzed roku.. :roll: I się pannicę rozreklamuje w sieci :cool1: I przy okazji zapraszam do naszego wątku gandalfowego, uszatek walczy w hoteliku z fobią smyczkową i zbiera grosiki do skarbonki :) - Wąteczek. Quote
Ewelinaaa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Ciociu w chwili obecnej nie mam możliwości pojechania do Fundacji i zrobienia jej zdjęć. Może inna ciocia z Opola znajdzie czas i tam pojedzie :) Quote
Ewelinaaa Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Może jakaś ciocia zechce pojechać do Holi i porobić jej nowe zdjecia? :) Ja póki co nie dam rady tam pojechać, ale jak tylko znajdę czas, wstąpie do Małych Braci ;) Quote
Madzialenos Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ja to wgl się nie piszę i tak będę mieć ograniczony czas na schronisko ale niech tylko skończę szkołę :D Quote
jhet Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Madzialenos napisał(a):Ja to wgl się nie piszę i tak będę mieć ograniczony czas na schronisko ale niech tylko skończę szkołę :D To kończ jak najszybciej :lol: Quote
Madzialenos Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Tak w czerwcu skończę i 3 miesiące wakacji :D Quote
Recommended Posts