Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

extra!!! jesli by sie domek udal...rewelacja!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu:

oba scurki psekochaanee!!

oktawia6, jestes super, dziekuje!!!!:Rose::Rose::calus::modla::sweetCyb::sweetCyb::angel:

Posted

[quote name='medar']Paros, najpierw czytaj ( najlepiej ze zrozumieniem ) a później klikaj w te klawisze. Sterylka u psa i żołądek do jelit... - a reszta klaszcze... Odrobina rozsądku dogomaniacy .
No tak :oops:
To była kastracja u psa i przyszyty pęcherz :cool3: Przepraszam przejęzyczyłam się, ale weszłam na wątek w trakcie pisania ogłoszeń w necie dla suczek i stąd to :cool3: Ale to miejsce, tam była Malinka i Ligol - link do wątku Rufusa, który miał iść do domku i ... :-( Tragedia Rufus za TM...

Posted

majafaja napisał(a):
chyba trzeba, bo jak zakończyła się sprawą z Vutz, to nikt juz tu nie zgląda... :shake:

Zaglada zaglada i nawet zauwaza ze chyba zaczyna poratsać slicznym puszkiem;)

Posted

Ja tez caly czas tu zagladam.Nie zapomnialam o Malince i Ligolu.To prawda malinka z dnia na dzien jest coraz piękniejsza,a Ligol to taka słodka psinka.Milion całusków dla tych dwóch slicznosci.Mam nadziej ze szybko znajda kochajace domki.Wydaje mi sie ze gdzies na wczesniejszych stronach czytalam ze malinka ktos sie interesuje(chce ja zaadoptowac)czy to jest dalej aktualne.

Posted

[quote name='grazyna9915']Ja również zaglądam, chociaż od niedawna i chciałam powtórzyć pytanie dony20, czy ktoś interesował się Malinką?
Czy ona będzie miała swój dom?

No musi miec jak kazdy prawdziwy pies i Ligolek tez. Jakieś są poważne rozmowy Oktawii z Pania zainteresowan Malinką. Wygląda,ze Malinka ma duże szanse na odpowiedzialnego i kochajacego Opiekuna;) Czytałam, ze chyba na dniach ma byc zapoznanie;)