Dorothy Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Zdecydowalyscie juz moze, ktory prawnik bedzie pisal zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa do prokuratury? Bo mysle ze nie ma na co czekac, ona czyta posty i smieje sie z nich.... a trzeba zeby bylo wiadomo, ze takie czyny nie uchodza tu płazem. Quote
shirrrapeira Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ja zawsze staram sie wierzyc ludziom i wiecie co nie miesci mi sie w glowie, bo ona okradla bezbronnego psa. Nie powiem nic wiecej, bo mnie pociagnie do odpowiedzialnosci.Nic wiecej nie powiem tylko******************** same gwiazdki dopowiedzcie sobie co chcialam powiedziecv. Quote
ice_t Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 iwop napisał(a):Słuchacie według mnie nie ma co rozważać moralnej i etycznej strony zachowania Doroty P., to jest zwykłe wyłudzenie i trzeba zawiadomic policję. Sa dowody wpłat itd. To nie bedzie trudne. Takie słowne przepychanki nie maja sensu, to zwykła złodziejka a właściwie to nie tak pospolita bo nawet złodzieje mają złodziejski "honor" a to zwykła miernota, taka co przed niczym się nie zatrzyma żeby tylko zdobyyc złotówkę... Trzeba podjąć odpowiednie kroki prawne i już. I nie ma znaczenia czy przywłaszcyła 30 zł czy 300, chodzi o zasadę. zgadzam się z toba w 100 % Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dorothy napisał(a):Zdecydowalyscie juz moze, ktory prawnik bedzie pisal zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa do prokuratury? Bo mysle ze nie ma na co czekac, ona czyta posty i smieje sie z nich.... a trzeba zeby bylo wiadomo, ze takie czyny nie uchodza tu płazem. tym będą się zajmować dziewczyny, które są na miejscu Quote
strazdlazwierzat Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 majafaja napisał(a):tym będą się zajmować dziewczyny, które są na miejscu Szanowni Przyjaciele zwierząt Pragnę wszystkim którzy aktywnie włączli się do ratowania zwierzaków z tej mordowni serdecznie dziekuje i licze nadal na waszą pomoc. Obiecuje ze z moimi strażnikami z Wrocławia całą sprawe doprowadzimy do końca a winnych będziemy chcieli ukarać złożyłem już wniosek będe występował w sprawie jako oskarżyciel posiłkowy na początku marca udaję się z wizytądo tego schroniska oraz wójta miasta Oleśnica. Pozdrawiam serdecznie Mateusz Janda Główny Komendant Straży dla Zwierząt Quote
Weronika18 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
LALUNA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 JA już ten post Strazdlazwierzat czytałam w temacie Ligoty. Tylko nie wiem czemu on jest wszedzie kopiowany:crazyeye: Juz myślałam ze mi sie w oczach dwoi, a on taki troche wyrwany z sensu tej rozmowy. No chyba ze ma byc oskarżycielem pani weterynarz z Radosci. Bo już nic nie rozumiem Quote
Dabrowka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='oktawia6']Oto pozamykane aukcje Łysolinki i zestawienie co za ile: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41536 wygrała Łaciata-50 zł-gotówka-do przekazania Vutz:lol: -wczoraj dostałam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41541 wygrała Ania-110 zł-przekazała osobiście-w dniu przyjęcia do kliniki od razu dałam jako zaliczkę. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41556 wygrała Zingara 100 zł-przelew będzie na konto Vutz szedł od niej. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41561 wygrała Norbitka 46 zł-przelew będzie szedł dla Vutz. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41577 wygrała Misiaczek-61 zł-przelew będzie szedł dla Vutz. http://www.dogomania Oktawio, była przecież jeszcze aukcja broszki - możliwe, że już skasowana. Wygrałam broszkę za 20 zł, przelałam na konto Vutz 40 zł. Doliczyłaś mnie do rachunku? Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Coz Pan sie musi jakos wykazać droga Laluna :) pozwolmy mu :) iwona Quote
LALUNA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No ale nie chyba iloscia kopiowanych takich samych postów w różne tematy?:razz: Quote
Dabrowka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 LALUNA napisał(a):No ale nie chyba iloscia kopiowanych takich samych postów w różne tematy?:razz: Kopiowanie takich samych postów w różnych tematach nazywa się spamowaniem. I za to można dostać bana :cool3: Quote
ice_t Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 spokojnie Pan sie poprostu chciał wykazać troską o zwierzaki a nie był pewny czy czytamy wszystkie wątki o Ligockich psiakach i umieścił info wszędzie Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ice_t napisał(a):spokojnie Pan sie poprostu chciał wykazać troską o zwierzaki a nie był pewny czy czytamy wszystkie wątki o Ligockich psiakach i umieścił info wszędzie A no to dobrze. Znaczy taki Komendant Druh Niewidzialna Ręka:evil_lol: Dzięki dziewczyny za wytlumaczenie;) A co u Malinki? Quote
iwop Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 właśnie, złodziejką zajmie sie policja:mad: jakie sa wieści o Malince i Ligolu? Quote
Ivory Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Trafiłam tu dopiero dziś przez banerek z wątku Mamby. I oczy mi wyszły na wierzch :-o Jak można tak robić?? Jeszcze być tak pewnym siebie i bezwstydnie twierdzić że nie jest się złodziejem. Wstyd pochodzić ze stolicy przy takich parszywych pseudoludziach. Ma ktoś zdjęcie tego czegoś??:evil_lol: Quote
majafaja Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 czekamy dzis na info, Oktawia wybiera się dziś w odwiedziny... i będą zdjątka pokraczek :D Quote
paros Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To chyba po zabiegu sterylki w tej klinice w Radości Rufus jest za TM :-( (przyszyli mu żołądek do jelit :mad: ) Quote
agnieszka30 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 paros napisał(a):To chyba po zabiegu sterylki w tej klinice w Radości Rufus jest za TM :-( (przyszyli mu żołądek do jelit :mad: ) o matko......................kto to jest?????? Mówiłam-Frankestain. I już nie odszczekam..:mad: Quote
majafaja Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 na wątku ligockim Aga napisala, ze dzis wplynelo od Doroty p. 211 zl. Czy to jest całkowita suma z bazarków? Quote
Kasia_82 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Nie darujcie jej tego dziewczyny! Alez to trzeba miec tupet aby sie czegos takiego doposcic! :angryy::mad: A sprawdzilyscie w tej klinice czy czasem to nie ona dala zgode na sterylizacje i kastracje psow? Wiedzac,ze sa w tak zlym stanie byc moze liczyla na to,ze one tego nie przezyja i miala by klopot z glowy. Quote
majafaja Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 miejmy nadzieję, że tak nie było.. Quote
medar Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='paros']To chyba po zabiegu sterylki w tej klinice w Radości Rufus jest za TM :-( (przyszyli mu żołądek do jelit :mad: ) Paros, najpierw czytaj ( najlepiej ze zrozumieniem ) a później klikaj w te klawisze. Sterylka u psa i żołądek do jelit... - a reszta klaszcze... Odrobina rozsądku dogomaniacy . Quote
oktawia6 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Kasia_82'] A sprawdzilyscie w tej klinice czy czasem to nie ona dala zgode na sterylizacje i kastracje psow? Wiedzac,ze sa w tak zlym stanie byc moze liczyla na to,ze one tego nie przezyja i miala by klopot z glowy. Kasiu-nie-ani Vutz ani ja podkreślam-nie dałyśmy zgody pisemnej na kastrację i sterylizację-lekarz zapytała się nas: "Czy planujecie sterylizację i kastrację?" odparłyśmy: oczywiście, niech wydobrzeją zanim pójdą do stałych domków to tak" - ani określonej daty czy terminu nie podałyśmy-to jest w planach-tak jak w planach jest to, że Malince odrosną z czasem włosy i przytyje:roll: . O zabiegach dowiedziałam się dzwoniąc sama z siebie do tej kliniki z zapytaniem co u psów-po południu jak było już po wszystkim. Paros: żołądek do jelit???!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :angryy: :angryy: :angryy: to jakieś kpiny! ---------------------------------------------------------------------- Byłam dzisiaj na SGGW widziałam Malinkę i Ligusia:loveu: ależ ona jest zazdrośnica-pierwsza musiała się przywitać-i basta-jego blokowała cały czas:evil_lol: on na szarym końcu-jednocześnie je głaskałam-Malinka wspina się na człowieka-upomina się o pieszczoty-Liguś też-tylko musiał odczekać jej radość-dupinkę mu wyczesałam-zaś ją pogłaskałam-delikatnie-taka chudzinka:-( -założyłam identyfikatorki. Czekałam godzinę na wizytę pani doktor dermatolog-dzisiaj wieczorem mam przedzwonić-na górze miała tłum pacjentów-ale konsultacja się z pewnością odbyła-bo już zamówiona wcześniej;) . Obiecane zdjęcia:loveu: : :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: I jeszcze na poprawę nastrojów-rozmawiałam dzisiaj z panią, chce adoptować Malinkę na stałe-zdaje sobie sprawę z tego, że jest ona po przejściach-wymaga na pewno doświadczonej osoby-pani ma obecnie sunie-też zaadoptowaną-jest u niej już kilka lat-wcześniej miała zabiedzonego ON-ka trzymanego gdzieś na jakimś złomowisku-nigdy nie mieszkającego w domu-doczekał u niej aż 11-tu lat. Jest z Warszawy, ma dom z ogrodem-co ważne nie ma małych dzieci, unormowany tryb zycia-ponadto deklaruje wspomagać Malinkę finansowo do dnia kiedy jej nie weźmie do domu-czyli 28 lutego. W ten weekend jestem z nią umówiona osobiście i z jej mężem-wspólnie mam jej przedstawić Malinkę (a może i Liguś by się załapał?...). Na dokładkę dodam, że jest to kobieta zarekomendowana przez Fundację-która czynnie uczestniczyła we wsparciu dla psów ligockich:p . Z całą pewnością pojadę do niej do domu-poznam jej sunię-przed adopcją. o i jeszcze tę fotkę wstawiam:) Quote
basiagk Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :sweetCyb:No to trzymamy kciuki!!!!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
AniaB Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 cudownie, ze malina odzyskuje siły widze że nawet za bardzo:evil_lol: ale ... tak troszke mi sie smutno zrobiło z powodu ligolka.. on taki nieporadny... nie moze dopchać sie do głaszczacych rąk... ech malina - herod baba z ciebie wyłazi...:lol: :shake: Quote
Recommended Posts