ice_t Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 jejku dawno tu mnie nie było a tu takie zmiany u Malinki , najważniejsze że znalazła się kochana osoba która zabrała Malinkę do domu. wiele radości Malinko w nowym domku:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
basiagk Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Cudnie!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Dabrowka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wspaniała wiadomość :) Życzę Malince i jej nowej rodzinie jak najwięcej szczęścia :loveu: (A Vutz niech się udławi ukradzionymi nam pieniędzmi) Quote
dziuba Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Bardzo się cieszę że dziewczyna już grzeje dupcię przy kaloryferze :multi::multi::multi: Malinka w metamorfozach będzie pewnie w ścisłej czołówce :) Quote
Monia70 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mimo, że nie pisałam kibicowałam Malince od czasu gdy była jeszcze w Ligocie :angryy: . Teraz bardzo, bardzo się cieszę za Jej nowy domek i wspaniałą rodzinke ludzką i psią. Malinka jest mi szczególnie bliska ponieważ ja mam też Malinkę .I tak samo jak ta Malinka- moja gdy trafiła do schro pozbawiona była sierści (ja jej takiej nie widzialam i zdjęć też nie mam niestety).Więc z opowiadań wiem, że wyglądała jak jedna wielka "kupa" nieszczęścia.I moja też ma w domku przyjaciólkę Tosię, z ktróą są baaaaaardzo szczęśliwe :multi: Więc jeszcze raz życzę samego szczęścia i miłości !!!! Quote
fox_india Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Boże jaka ta Malinka piękna!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
oktawia6 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Właścicielka pani od Malinki -dzisiaj przekazała 1000 zł na Malinkę-:Rose: dostała xero f-ry-zwrót kosztów leczenia i pobytu na SGGW! przekazała też na płycie zdjęcia Malinki do wklejenia na wątek:eviltong: :cool3: -TZ wszystko odebrał ja jestem przy necie i zaraza zmykam-kolejnym razem wstawię Malinkę-rozrabia nieźle-nie ma z nią żadnych problemów-poza tym ma teren-nie nudzi się-państwo gdy wychodzą do pracy cały dzień w domu jest ich mam-więc nie są całkiem same;) . P.S.Beka zmiksowałam coś:ices_bla:-to pani z Fundacji Ochrony Zwierząt "Bezpieczna Przystań" - www.annawydra.pl - nie Canis Quote
dona20 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Caly czas sledzilam wątek Malinki,ale ostatnio miałam strasznie dużo na głowie i nie miałam czasu tu zajrzeć,a tu proszę taka wspaniała wiadomosc.Tak bardzo się ciesze,że Malinka już w nowym domku.Zycze wszystkiego najlepszego Malince i jej nowej rodzince:multi: Czekam na nowe zdjęcia Malinki:) Quote
Apbt_sól Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To sie suczydło zmieniło Bravo dla wszystkich zaangazżowanych !!!! Brawo Malinko!! Quote
oktawia6 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 cały tydzień od wtorku nie było mnie na necie-nie miała czasu na jeżdżenie do mamy a w domu nie mam netu-mam zdjęcia dla Was od pani Malinki-dostałam ich na płycie ze 150:eviltong: :-o ale przecież wszystkich nie wkleję-wybieram najatrakcyjniejsze:cool3: :loveu: : Ptaszynki na śniadaniu w ogrodzie:lol: : czas na poznanie tego wielkiego terenu:evil_lol: : wspólne patrolowanie razem z koleżanką Sabcią: z naszą pańcią: dziarska ta Saba:evil_lol: : proszę jaka jestem piękna:cool3: : i w pozycji wystawowej:eviltong: : duecik: piękne oczy-ciekawe spojrzenie:eviltong: a po patrolowaniu czas się obalić:evil_lol: : P.S. Pani Joasiu jakby co to czekam na kolejne zdjęcia z sesji Malinki-obecnie NORY-i jestem ciekwa jak wynik tego badania korposkopowego-jak już będzie to proszę o znak;) -to ważne. Quote
MagYa^^ Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Nooo i to rozumie! I to sie nazywa szczesliwy PIES!!!:loveu: Quote
mimiś Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 to jest Malinka z Ligoty??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: Quote
diana79 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja bym jej nie poznała :multi: zupełnie inny pies :loveu: Quote
majafaja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 hm... jakiegoś zwierzaka mi na tym zdjeciu z pysia przypomina.... chyba niedzwiedzia!! :) suuper! w koncu ... spię na swojej podłodze ... :) aaahhh Quote
Dabrowka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ooo, mazurki :) Bardzo się cieszę, że nasza Malinka tak wspaniale trafiła :loveu: Dwie szczęśliwe przyjaciółki :) Quote
basiagk Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ale Malinka wypiękniała!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: CUDO!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ice_t Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 naprawdę pieknie wygląda, nikt by nie pomyslał że przezyła takie piekło Quote
ARKA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :loveu: :loveu: :multi: :multi: No prosze-na kazdego psa, gdzies jego czlowiek czeka, DOBRY człowiek. :loveu: No takie wspaniale zakonczenie, drogi przez ligocke pieklo. tu okazuje sie,ze i dobry pies tez. Madra i kochana Sabcia dobrze,ze kolezanke przyjela goscinnie-nigdy przeciez nie wiadomo, jak to miedzy "babami' jest;) Zrsztą, zawsze uważalam, ze suczki sa the best:p Oktawia prosi aby Panstwu, od dwoch wspanialych, slicznych suczek,:p przypomniec o obrozkach preventic p/kleszczom, a teren maja duzy a kleszczy zatrzesienie, wszedzie,i babeszjoza:-( Wczoraj, u znajomych, ich pies, doslownie byl pare minut w ich wielkim ogrodzie, 6tys m. Wrocil i zdjemowalismy z psa łażące po nim kleszcze- 5 sztuk, bryy, obrzydlistwo. :mad: :mad: :mad: :mad: Gdyby nie obrozka pewnie juz dawno by sie powkrecały, w psa. Ja wszystkich naprawde serdecznie namawiam; obroza i jeszcze w kark lub spray p/kleszczom-podwojne zabezpieczenie-babeszjoza jest straszna-bezwzgledna,podstępna i szybka:-( Quote
kaisa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dziewczynka boska!!!! Normalnie nie mogłąm uwierzyć, że to TA Malinka!!! Dużo szczęścia w nowym domku!!! Malinka na str Ligoty Quote
fox_india Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Malinka jest taka slicznie puszysta :loveu: Quote
Recommended Posts