Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku dawno tu mnie nie było a tu takie zmiany u Malinki , najważniejsze że znalazła się kochana osoba która zabrała Malinkę do domu.
wiele radości Malinko w nowym domku:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę że dziewczyna już grzeje dupcię przy kaloryferze :multi::multi::multi:

Malinka w metamorfozach będzie pewnie w ścisłej czołówce :)

Posted

Mimo, że nie pisałam kibicowałam Malince od czasu gdy była jeszcze w Ligocie :angryy: .
Teraz bardzo, bardzo się cieszę za Jej nowy domek i wspaniałą rodzinke ludzką i psią.

Malinka jest mi szczególnie bliska ponieważ ja mam też Malinkę .I tak samo jak ta Malinka- moja gdy trafiła do schro pozbawiona była sierści (ja jej takiej nie widzialam i zdjęć też nie mam niestety).Więc z opowiadań wiem, że wyglądała jak jedna wielka "kupa" nieszczęścia.I moja też ma w domku przyjaciólkę Tosię, z ktróą są baaaaaardzo szczęśliwe :multi:
Więc jeszcze raz życzę samego szczęścia i miłości !!!!

Posted

Właścicielka pani od Malinki -dzisiaj przekazała 1000 zł na Malinkę-:Rose: dostała xero f-ry-zwrót kosztów leczenia i pobytu na SGGW!
przekazała też na płycie zdjęcia Malinki do wklejenia na wątek:eviltong: :cool3: -TZ wszystko odebrał ja jestem przy necie i zaraza zmykam-kolejnym razem wstawię

Malinkę-rozrabia nieźle-nie ma z nią żadnych problemów-poza tym ma teren-nie nudzi się-państwo gdy wychodzą do pracy cały dzień w domu jest ich mam-więc nie są całkiem same;) .
P.S.Beka zmiksowałam coś:ices_bla:-to pani z Fundacji Ochrony Zwierząt "Bezpieczna Przystań" - www.annawydra.pl - nie Canis

Posted

Caly czas sledzilam wątek Malinki,ale ostatnio miałam strasznie dużo na głowie i nie miałam czasu tu zajrzeć,a tu proszę taka wspaniała wiadomosc.Tak bardzo się ciesze,że Malinka już w nowym domku.Zycze wszystkiego najlepszego Malince i jej nowej rodzince:multi: Czekam na nowe zdjęcia Malinki:)

Posted

cały tydzień od wtorku nie było mnie na necie-nie miała czasu na jeżdżenie do mamy a w domu nie mam netu-mam zdjęcia dla Was od pani Malinki-dostałam ich na płycie ze 150:eviltong: :-o ale przecież wszystkich nie wkleję-wybieram najatrakcyjniejsze:cool3: :loveu: :

Ptaszynki na śniadaniu w ogrodzie:lol: :

czas na poznanie tego wielkiego terenu:evil_lol: :

wspólne patrolowanie razem z koleżanką Sabcią:

z naszą pańcią:

dziarska ta Saba:evil_lol: :

proszę jaka jestem piękna:cool3: :

i w pozycji wystawowej:eviltong: :

duecik:

piękne oczy-ciekawe spojrzenie:eviltong:
a po patrolowaniu czas się obalić:evil_lol: :

P.S. Pani Joasiu jakby co to czekam na kolejne zdjęcia z sesji Malinki-obecnie NORY-i jestem ciekwa jak wynik tego badania korposkopowego-jak już będzie to proszę o znak;) -to ważne.

Posted

:loveu: :loveu: :multi: :multi: No prosze-na kazdego psa, gdzies jego czlowiek czeka, DOBRY człowiek. :loveu: No takie wspaniale zakonczenie, drogi przez ligocke pieklo. tu okazuje sie,ze i dobry pies tez. Madra i kochana Sabcia dobrze,ze kolezanke przyjela goscinnie-nigdy przeciez nie wiadomo, jak to miedzy "babami' jest;) Zrsztą, zawsze uważalam, ze suczki sa the best:p

Oktawia prosi aby Panstwu, od dwoch wspanialych, slicznych suczek,:p przypomniec o obrozkach preventic p/kleszczom, a teren maja duzy a kleszczy zatrzesienie, wszedzie,i babeszjoza:-(

Wczoraj, u znajomych, ich pies, doslownie byl pare minut w ich wielkim ogrodzie, 6tys m. Wrocil i zdjemowalismy z psa łażące po nim kleszcze- 5 sztuk, bryy, obrzydlistwo. :mad: :mad: :mad: :mad: Gdyby nie obrozka pewnie juz dawno by sie powkrecały, w psa.

Ja wszystkich naprawde serdecznie namawiam; obroza i jeszcze w kark lub spray p/kleszczom-podwojne zabezpieczenie-babeszjoza jest straszna-bezwzgledna,podstępna i szybka:-(

• 2 weeks later...