majafaja Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Oktawiaaaaa !!:multi::multi::multi: no to trzymamy kciuki jutro , juz lece na watek Ligolka !!! Quote
oktawia6 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Oto koleżanka Malinki-Sabcia: Już od najbliższej środy-od rana!!! Wypis Malinki w najbliższą środę-będę na miejscu. Oto "ogródek":eviltong: - ponad 10.000 m kw-ogrodzonego terenu i zamkniętego terenu dla Malinki:multi: . Oprócz tego państwo od Maliny dali 300 zł dla Malinki.:Rose: P.S. dodam, że wyniki posiewowe-hodowli-dermatofitów nie wyhodowano:)!!! Quote
majafaja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 joooj! ale cudownie!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Malinka prosto z piekła do raju trafi!!!! poczekam jeszcze ze zmiana tytułu...az sie stanie:cool3: a dogadaja sie z kolezanka?? podobne panienki sa do siebie Quote
MagYa^^ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 tzn... ze Maliniasta ma domek? :-o :multi: :multi: :multi: Quote
oktawia6 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ma dom-własnie we środę idzie do niego-Saba ze zdjęcia też jest adoptowaną sunią przez tych państwa-Malinka będzie mieszkać w Warszawie. Na pewno z czasem się zaprzyjaźnią-obydwie dziewczyny. Quote
MagYa^^ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 oktawia jesrtes wspaniala :D !!! wzniose toast szklaneczka martini i za twoje zdroweczko oktawio :)) zdrowiej! Quote
diana79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 super wieści:multi: Malince należy się wszystko co najlepsze :Cool!: Quote
majafaja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 i jak?? sunia juz w nowym domku??? nasza Malinka kochana?? tak bardzo chcialbym jzu moc zmienic tytuł :P Quote
magda z. Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Niesamowita wiadomość:multi: :multi: :multi: Powodzenia w nowym domku Malinko :lol: Quote
blue.berry Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 sledze ten watek od samego poczatku... niesamowite jak bardzo los sie dla tej sunieczki odwrocil. z wraku psiego stala sie taka pieknoscia i do tego ma juz swoj wlasny dom... chcialoby sie takie zakonczenia na codzien ogladac Dziewczyny - WIELKĄ RZECZ ZROBIŁYSCIE!!! Quote
iwop Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Bardzo sie ciesze bo byłam baardzo zaangażowana w sprawe M:multi: alinki! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
andzia69 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Tez sie cieszę ze szczescia Malinki! A dla zainteresowanych losem psiaków ligockich chce doniesć,ze Togus, który jest u mnie na tymczasie ma podejrzenie jakiegoś cholerstwa nowotworowego na strunie głosowej:-( nie wiem co teraz.... Quote
GreenEvil Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Malina juz w nowym domku :lol: a ja czekam na fakture :smhair2: pzdr GreenEvil Quote
diana79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 super :multi: :multi: :multi: czekamy na fotki z nowego domciu :loveu: Quote
mrowa23 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 o kurcze....ale zaskoczenie dawno tu meni nie bylo a tu taka niespodzianka i jak ona wyglada?! cudo po prostu.... w porownaniu jak ja zapamietalamz drogi to nie dosc ze tluscioch to jeszcze zarosniety:P a tak serio serio swietna robota, a domek marzenie...brawo:) Quote
iwop Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 nie ma co - PODMIENIŁYŚCIE MALINKE BIDULINKĘ :cool3: Quote
Nayantara Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 czy jest dalej taka wychudzona.. daj jakies nowe fotki Quote
oktawia6 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nie mam na stałe netu:oops: -więc z lekkim opóźnieniem: Środa 14.03.2007 Malinka przed SGGW ze swoją pańcią:laola:: taka jest dziewczyna elegancka:cool3: na początku tego wątku napisałam, że Malinka była Owczarkiem i kiedyś znów nim będzie-no i proszę -jest-a jeszcze lepiej będzie wyglądać-jest na karmie weterynaryjnej RC-do domu poszła też z workiem 14 kg-w dniu wyjścia do domku państwo od Malinki podpisali umowę adopcyjną. Wczoraj jeszcze zleciłam (pani doktor z SGGW poparła i to bardzo:p ) by Malinka miała zrobione bad.koproskopowe na obecność wszelkich pasożytów jelitowych (np.: u Calinki wyszły Cysty Ciardia-też zleciłam i wyszło) W najbliższą środę ma pani zawieźć na bad. i przy okazji jej drugiego psa-Sabci. Dom ten załatwiony jest jak już kiedyś wspomniałam przez panią z fundacji Canis-ja tylko jeździłam i monitorowałam pobyt i Malinki-oraz reszta spraw organizacyjnych związanych z pobytem w szpitalu-ot co;) . Także Majafaja-zmień tytuł wątku a MODA proszę o przeniesienie na już w nowym domu:lol: :knajpa: :drink1: :cunao: :drinking: :BIG: P.S. mam obiecane fotki Malinki razem z Sabą z nowego domu-jak dziewczyna szaleje-przywitanie było udane-bez agresji-obwąchanie-potem wspólna zabawa i potem znowu to samo:evil_lol: .... Quote
magda z. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Piękna niuńka:) Za tyle cierpienia należał jej się wspaniały domek. Quote
majafaja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 P.S. mam obiecane fotki Malinki razem z Sabą z nowego domu-jak dziewczyna szaleje-przywitanie było udane-bez agresji-obwąchanie-potem wspólna zabawa i potem znowu to samo:evil_lol: .... super!!!! :) ale sie ciesze.... nie no bajka po prostu !!!!:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::cool2::Rose::Dog_run::bigcool::bigcool::klacz::klacz: dziekujemy Oktawio za wszystko !!! Pani z fundacji także :) Quote
beka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Super wiadomość :) Wielkie ukłony dla Ciebie Oktawio i dla Pani z Fundacji Canis :) Quote
Recommended Posts