Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto koleżanka Malinki-Sabcia:

Już od najbliższej środy-od rana!!!
Wypis Malinki w najbliższą środę-będę na miejscu.

Oto "ogródek":eviltong: - ponad 10.000 m kw-ogrodzonego terenu i zamkniętego terenu dla Malinki:multi: .
Oprócz tego państwo od Maliny dali 300 zł dla Malinki.:Rose:
P.S. dodam, że wyniki posiewowe-hodowli-dermatofitów nie wyhodowano:)!!!

Posted

joooj! ale cudownie!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Malinka prosto z piekła do raju trafi!!!! poczekam jeszcze ze zmiana tytułu...az sie stanie:cool3:

a dogadaja sie z kolezanka?? podobne panienki sa do siebie

Posted

Ma dom-własnie we środę idzie do niego-Saba ze zdjęcia też jest adoptowaną sunią przez tych państwa-Malinka będzie mieszkać w Warszawie. Na pewno z czasem się zaprzyjaźnią-obydwie dziewczyny.

Posted

sledze ten watek od samego poczatku... niesamowite jak bardzo los sie dla tej sunieczki odwrocil. z wraku psiego stala sie taka pieknoscia i do tego ma juz swoj wlasny dom...
chcialoby sie takie zakonczenia na codzien ogladac

Dziewczyny - WIELKĄ RZECZ ZROBIŁYSCIE!!!

Posted

Tez sie cieszę ze szczescia Malinki!

A dla zainteresowanych losem psiaków ligockich chce doniesć,ze Togus, który jest u mnie na tymczasie ma podejrzenie jakiegoś cholerstwa nowotworowego na strunie głosowej:-( nie wiem co teraz....

Posted

o kurcze....ale zaskoczenie dawno tu meni nie bylo a tu taka niespodzianka i jak ona wyglada?! cudo po prostu.... w porownaniu jak ja zapamietalamz drogi to nie dosc ze tluscioch to jeszcze zarosniety:P a tak serio serio swietna robota, a domek marzenie...brawo:)

Posted

Nie mam na stałe netu:oops: -więc z lekkim opóźnieniem:

Środa 14.03.2007 Malinka przed SGGW ze swoją pańcią:laola::

taka jest dziewczyna elegancka:cool3: na początku tego wątku napisałam, że Malinka była Owczarkiem i kiedyś znów nim będzie-no i proszę -jest-a jeszcze lepiej będzie wyglądać-jest na karmie weterynaryjnej RC-do domu poszła też z workiem 14 kg-w dniu wyjścia do domku państwo od Malinki podpisali umowę adopcyjną. Wczoraj jeszcze zleciłam (pani doktor z SGGW poparła i to bardzo:p ) by Malinka miała zrobione bad.koproskopowe na obecność wszelkich pasożytów jelitowych (np.: u Calinki wyszły Cysty Ciardia-też zleciłam i wyszło) W najbliższą środę ma pani zawieźć na bad. i przy okazji jej drugiego psa-Sabci.

Dom ten załatwiony jest jak już kiedyś wspomniałam przez panią z fundacji Canis-ja tylko jeździłam i monitorowałam pobyt i Malinki-oraz reszta spraw organizacyjnych związanych z pobytem w szpitalu-ot co;) .

Także Majafaja-zmień tytuł wątku

a MODA proszę o przeniesienie na już w nowym domu:lol:
:knajpa: :drink1: :cunao: :drinking: :BIG:
P.S. mam obiecane fotki Malinki razem z Sabą z nowego domu-jak dziewczyna szaleje-przywitanie było udane-bez agresji-obwąchanie-potem wspólna zabawa i potem znowu to samo:evil_lol: ....

Posted

P.S. mam obiecane fotki Malinki razem z Sabą z nowego domu-jak dziewczyna szaleje-przywitanie było udane-bez agresji-obwąchanie-potem wspólna zabawa i potem znowu to samo:evil_lol: ....

super!!!! :) ale sie ciesze.... nie no bajka po prostu !!!!:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::cool2::Rose::Dog_run::bigcool::bigcool::klacz::klacz:

dziekujemy Oktawio za wszystko !!!

Pani z fundacji także :)