GreenEvil Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 To ja ide szukac linka w internecie... w taki dni zaluzje ze nie mam TV ;) pzdr GreenEvil Quote
medar Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Interwencja - Polsat 27-02-2007 : http://interwencja.interia.pl/news?inf=876370 Quote
majafaja Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 eh Greenevil, nie ma co żałować, to rzecz całkiem zbędna. reportaż słaby szczerze mówiac... Quote
oktawia6 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dziękuję za link: http://interwencja.interia.pl/news?inf=876370 Reportaż w sumie-cholera i tak nie mam głosu w komputerze-więc trudno usłyszeć co i jak-chyba za mało dobitny-bo ja wiem-ale co bez fonii można jednoznacznie ocenić:roll: --------------------------------------------------------------------- Malinka i Ligol mają co drugi dzień kąpiele lecznicze, oprócz tego by nie być gołosłowną proszę foty:eviltong: : oraz: fotki Ligolka:loveu: zaraz umieszczę na jego wątku-również zapraszam:cool3: mam też krótki film:razz: zaraz muszę pokombinować poprzez program odpowiedni (wrzuta-ponoć długo się ładuje). Quote
andzia69 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No i jaka śliczna ta nasza oneczka :loveu::loveu::loveu: A Ligolek tak z tyłu zerka nieśmiało:lol: Quote
GreenEvil Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 OOOOOOO widze, ze odgadlam kolor Maliniastej :evil_lol:. Zesz cholera.. ile razy je widze, tyle razy sobie przypominam, ze "zmiany skorne u tych psow, psze pani, to zmiany hormonalne psze pani i ja o tym wiem, bo jestem WETERYNARZEM" :angryy: i tak 150 razy psze pani.... :angryy: pzdr GreenEvil Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 green - a kto co tak mówił - ta pani frankensztein???? Quote
blue.berry Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 wiecie co - zdębiałam - wyscie ciotki podmienily sunie do zdjec :diabloti: - to niemozliwe zeby pies przez (ile dokladnie?) jakis miesiac tak sie zmienil. powiem tyle - przepiekna z niej pieknosc!!!! Quote
majafaja Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 powiem tyle : :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a do tego: :multi::multi::multi::multi: Quote
GreenEvil Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 andzia69 napisał(a):green - a kto co tak mówił - ta pani frankensztein???? we wlasnej osobie :angryy: pzdr GreenEvil Quote
Apbt_sól Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ło matko jaka suk zmieniona - ubrała sie wreszcie ;) a nie taka rozgogolona łaziła Nie no nie poznaje dziewczynki jak ślicznie wyglada!!! Mła malinia!!!! A pani Feterynarz to psze pani jakkaś dziwna jest ;) Quote
magda z. Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Śliczna suńka. Kolejny przykład, żeby pochopnie nie podejmować decyzji i leczyć mimo, że wydaję się przypadkiem bez szans. Dużo zdrówka Malinko, bo jesteś silną niuńką i należy Ci się teraz piękne życie:) Quote
majafaja Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 i właśnie na to piękne zycie teraz czekamy :) Quote
magda z. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Piękna suńka hopa do góry i pokazuje się wszystkim:) Quote
ARKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Oktawia lezy chora-mocna przeziebiona, wysoą ma gorączke- wiec odwiedzin nie bylo u psiaczkow. Quote
andzia69 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 czy juz cos wiadomo co z ich skórą??? wyjszło jakieś paskudztwo czy nie??? Quote
ARKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 andzia69 napisał(a):czy juz cos wiadomo co z ich skórą??? wyjszło jakieś paskudztwo czy nie??? To jest wszystko skomplikowane technicznie. Oktawia jest chora, lezy w łozku nie moze pojechac na SGGW. Aby dowiedziec sie co wyszlo musi pojechac i zapalcic za wyniki. Lab nie przekaze informacji o wynikach jesli nie jest zaplacone. Czyli szpitalik tez sam nie moze dowiedziec sie co wyszlo bo za wyniki nie zapłacone jest. Oktawia napewno bedzie w srode na SGGW. Quote
majafaja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 hm...ciekawe jak poszło spotkanie z ewentualnymi właścicelami... czy ktoś coś moze wie?? Oktawi anma sie pochorwała... ehh...OKTAWIO WRACAJ DO ZDROWIA!! Quote
GreenEvil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Okta lezy i zdycha... ale dzisiaj byla po Ligola na sggw, wiec moze cos bedzie wiadomo... pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Malinki i Ligola wyniki z hodowli będą jutro-jadę osobiście odebrać a potem zawieźć je na SGGW. W tę sobotę jestem umwówiona z panią od Malinki-w poprzednią byłam chora toteż na tą przesunełyśmy. Z Malinką wszystko dobrze-gorzej z Ligolem. Więcej na jego wątku. Nad nim też będziemy rozmawiać w sobotę z opiekunką Maliny. Quote
Recommended Posts