Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję za link:

Reportaż w sumie-cholera i tak nie mam głosu w komputerze-więc trudno usłyszeć co i jak-chyba za mało dobitny-bo ja wiem-ale co bez fonii można jednoznacznie ocenić:roll:
---------------------------------------------------------------------
Malinka i Ligol mają co drugi dzień kąpiele lecznicze, oprócz tego by nie być gołosłowną proszę foty:eviltong: :

oraz:

fotki Ligolka:loveu: zaraz umieszczę na jego wątku-również zapraszam:cool3:
mam też krótki film:razz: zaraz muszę pokombinować poprzez program odpowiedni (wrzuta-ponoć długo się ładuje).

Posted

OOOOOOO widze, ze odgadlam kolor Maliniastej :evil_lol:.

Zesz cholera.. ile razy je widze, tyle razy sobie przypominam, ze "zmiany skorne u tych psow, psze pani, to zmiany hormonalne psze pani i ja o tym wiem, bo jestem WETERYNARZEM" :angryy:

i tak 150 razy psze pani.... :angryy:

pzdr
GreenEvil

Posted

wiecie co - zdębiałam - wyscie ciotki podmienily sunie do zdjec :diabloti: - to niemozliwe zeby pies przez (ile dokladnie?) jakis miesiac tak sie zmienil.
powiem tyle - przepiekna z niej pieknosc!!!!

Posted

ło matko jaka suk zmieniona - ubrała sie wreszcie ;) a nie taka rozgogolona łaziła

Nie no nie poznaje dziewczynki jak ślicznie wyglada!!!

Mła malinia!!!!

A pani Feterynarz to psze pani jakkaś dziwna jest ;)

Posted

Śliczna suńka. Kolejny przykład, żeby pochopnie nie podejmować decyzji i leczyć mimo, że wydaję się przypadkiem bez szans. Dużo zdrówka Malinko, bo jesteś silną niuńką i należy Ci się teraz piękne życie:)

Posted

andzia69 napisał(a):
czy juz cos wiadomo co z ich skórą??? wyjszło jakieś paskudztwo czy nie???

To jest wszystko skomplikowane technicznie. Oktawia jest chora, lezy w łozku nie moze pojechac na SGGW. Aby dowiedziec sie co wyszlo musi pojechac i zapalcic za wyniki. Lab nie przekaze informacji o wynikach jesli nie jest zaplacone. Czyli szpitalik tez sam nie moze dowiedziec sie co wyszlo bo za wyniki nie zapłacone jest.

Oktawia napewno bedzie w srode na SGGW.

Posted

hm...ciekawe jak poszło spotkanie z ewentualnymi właścicelami... czy ktoś coś moze wie??
Oktawi anma sie pochorwała... ehh...OKTAWIO WRACAJ DO ZDROWIA!!

Posted

Malinki i Ligola wyniki z hodowli będą jutro-jadę osobiście odebrać a potem zawieźć je na SGGW. W tę sobotę jestem umwówiona z panią od Malinki-w poprzednią byłam chora toteż na tą przesunełyśmy. Z Malinką wszystko dobrze-gorzej z Ligolem. Więcej na jego wątku. Nad nim też będziemy rozmawiać w sobotę z opiekunką Maliny.