Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdecydowalyscie juz moze, ktory prawnik bedzie pisal zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa do prokuratury? Bo mysle ze nie ma na co czekac, ona czyta posty i smieje sie z nich.... a trzeba zeby bylo wiadomo, ze takie czyny nie uchodza tu płazem.

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zawsze staram sie wierzyc ludziom i wiecie co nie miesci mi sie w glowie, bo ona okradla bezbronnego psa. Nie powiem nic wiecej, bo mnie pociagnie do odpowiedzialnosci.Nic wiecej nie powiem tylko******************** same gwiazdki dopowiedzcie sobie co chcialam powiedziecv.

Posted

iwop napisał(a):
Słuchacie według mnie nie ma co rozważać moralnej i etycznej strony zachowania Doroty P., to jest zwykłe wyłudzenie i trzeba zawiadomic policję. Sa dowody wpłat itd. To nie bedzie trudne. Takie słowne przepychanki nie maja sensu, to zwykła złodziejka a właściwie to nie tak pospolita bo nawet złodzieje mają złodziejski "honor" a to zwykła miernota, taka co przed niczym się nie zatrzyma żeby tylko zdobyyc złotówkę...
Trzeba podjąć odpowiednie kroki prawne i już. I nie ma znaczenia czy przywłaszcyła 30 zł czy 300, chodzi o zasadę.

zgadzam się z toba w 100 %

Posted

Dorothy napisał(a):
Zdecydowalyscie juz moze, ktory prawnik bedzie pisal zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa do prokuratury? Bo mysle ze nie ma na co czekac, ona czyta posty i smieje sie z nich.... a trzeba zeby bylo wiadomo, ze takie czyny nie uchodza tu płazem.

tym będą się zajmować dziewczyny, które są na miejscu

Posted

majafaja napisał(a):
tym będą się zajmować dziewczyny, które są na miejscu

Szanowni Przyjaciele zwierząt
Pragnę wszystkim którzy aktywnie włączli się do ratowania zwierzaków z tej mordowni serdecznie dziekuje i licze nadal na waszą pomoc.
Obiecuje ze z moimi strażnikami z Wrocławia całą sprawe doprowadzimy do końca a winnych będziemy chcieli ukarać złożyłem już wniosek będe występował w sprawie jako oskarżyciel posiłkowy na początku marca udaję się z wizytądo tego schroniska oraz wójta miasta Oleśnica.
Pozdrawiam serdecznie Mateusz Janda Główny Komendant Straży dla Zwierząt

Posted

JA już ten post Strazdlazwierzat czytałam w temacie Ligoty. Tylko nie wiem czemu on jest wszedzie kopiowany:crazyeye: Juz myślałam ze mi sie w oczach dwoi, a on taki troche wyrwany z sensu tej rozmowy.
No chyba ze ma byc oskarżycielem pani weterynarz z Radosci. Bo już nic nie rozumiem

Posted

[quote name='oktawia6']

Oto pozamykane aukcje Łysolinki i zestawienie co za ile:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41536
wygrała Łaciata-50 zł-gotówka-do przekazania Vutz:lol: -wczoraj dostałam
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41541
wygrała Ania-110 zł-przekazała osobiście-w dniu przyjęcia do kliniki od razu dałam jako zaliczkę.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41556
wygrała Zingara 100 zł-przelew będzie na konto Vutz szedł od niej.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41561
wygrała Norbitka 46 zł-przelew będzie szedł dla Vutz.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41577
wygrała Misiaczek-61 zł-przelew będzie szedł dla Vutz.
http://www.dogomania

Oktawio, była przecież jeszcze aukcja broszki - możliwe, że już skasowana. Wygrałam broszkę za 20 zł, przelałam na konto Vutz 40 zł. Doliczyłaś mnie do rachunku?

Posted

LALUNA napisał(a):
No ale nie chyba iloscia kopiowanych takich samych postów w różne tematy?:razz:

Kopiowanie takich samych postów w różnych tematach nazywa się spamowaniem. I za to można dostać bana :cool3:

Posted

spokojnie Pan sie poprostu chciał wykazać troską o zwierzaki a nie był pewny czy czytamy wszystkie wątki o Ligockich psiakach i umieścił info wszędzie

Posted

ice_t napisał(a):
spokojnie Pan sie poprostu chciał wykazać troską o zwierzaki a nie był pewny czy czytamy wszystkie wątki o Ligockich psiakach i umieścił info wszędzie

A no to dobrze. Znaczy taki Komendant Druh Niewidzialna Ręka:evil_lol:

Dzięki dziewczyny za wytlumaczenie;)

A co u Malinki?

Posted

Trafiłam tu dopiero dziś przez banerek z wątku Mamby. I oczy mi wyszły na wierzch :-o Jak można tak robić?? Jeszcze być tak pewnym siebie i bezwstydnie twierdzić że nie jest się złodziejem. Wstyd pochodzić ze stolicy przy takich parszywych pseudoludziach. Ma ktoś zdjęcie tego czegoś??:evil_lol:

Posted

paros napisał(a):
To chyba po zabiegu sterylki w tej klinice w Radości Rufus jest za TM :-(

(przyszyli mu żołądek do jelit :mad: )

o matko......................kto to jest??????
Mówiłam-Frankestain.
I już nie odszczekam..:mad:

Posted

Nie darujcie jej tego dziewczyny! Alez to trzeba miec tupet aby sie czegos takiego doposcic! :angryy::mad:

A sprawdzilyscie w tej klinice czy czasem to nie ona dala zgode na sterylizacje i kastracje psow? Wiedzac,ze sa w tak zlym stanie byc moze liczyla na to,ze one tego nie przezyja i miala by klopot z glowy.

Posted

[quote name='paros']To chyba po zabiegu sterylki w tej klinice w Radości Rufus jest za TM :-(

(przyszyli mu żołądek do jelit :mad: )

Paros, najpierw czytaj ( najlepiej ze zrozumieniem ) a później klikaj w te klawisze. Sterylka u psa i żołądek do jelit... - a reszta klaszcze... Odrobina rozsądku dogomaniacy .

Posted

[quote name='Kasia_82']
A sprawdzilyscie w tej klinice czy czasem to nie ona dala zgode na sterylizacje i kastracje psow? Wiedzac,ze sa w tak zlym stanie byc moze liczyla na to,ze one tego nie przezyja i miala by klopot z glowy.

Kasiu-nie-ani Vutz ani ja podkreślam-nie dałyśmy zgody pisemnej na kastrację i sterylizację-lekarz zapytała się nas: "Czy planujecie sterylizację i kastrację?" odparłyśmy: oczywiście, niech wydobrzeją zanim pójdą do stałych domków to tak" - ani określonej daty czy terminu nie podałyśmy-to jest w planach-tak jak w planach jest to, że Malince odrosną z czasem włosy i przytyje:roll: . O zabiegach dowiedziałam się dzwoniąc sama z siebie do tej kliniki z zapytaniem co u psów-po południu jak było już po wszystkim.

Paros: żołądek do jelit???!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :angryy: :angryy: :angryy: to jakieś kpiny!
----------------------------------------------------------------------
Byłam dzisiaj na SGGW widziałam Malinkę i Ligusia:loveu: ależ ona jest zazdrośnica-pierwsza musiała się przywitać-i basta-jego blokowała cały czas:evil_lol: on na szarym końcu-jednocześnie je głaskałam-Malinka wspina się na człowieka-upomina się o pieszczoty-Liguś też-tylko musiał odczekać jej radość-dupinkę mu wyczesałam-zaś ją pogłaskałam-delikatnie-taka chudzinka:-( -założyłam identyfikatorki.
Czekałam godzinę na wizytę pani doktor dermatolog-dzisiaj wieczorem mam przedzwonić-na górze miała tłum pacjentów-ale konsultacja się z pewnością odbyła-bo już zamówiona wcześniej;) .

Obiecane zdjęcia:loveu: :

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:

I jeszcze na poprawę nastrojów-rozmawiałam dzisiaj z panią, chce adoptować Malinkę na stałe-zdaje sobie sprawę z tego, że jest ona po przejściach-wymaga na pewno doświadczonej osoby-pani ma obecnie sunie-też zaadoptowaną-jest u niej już kilka lat-wcześniej miała zabiedzonego ON-ka trzymanego gdzieś na jakimś złomowisku-nigdy nie mieszkającego w domu-doczekał u niej aż 11-tu lat.
Jest z Warszawy, ma dom z ogrodem-co ważne nie ma małych dzieci, unormowany tryb zycia-ponadto deklaruje wspomagać Malinkę finansowo do dnia kiedy jej nie weźmie do domu-czyli 28 lutego. W ten weekend jestem z nią umówiona osobiście i z jej mężem-wspólnie mam jej przedstawić Malinkę (a może i Liguś by się załapał?...). Na dokładkę dodam, że jest to kobieta zarekomendowana przez Fundację-która czynnie uczestniczyła we wsparciu dla psów ligockich:p . Z całą pewnością pojadę do niej do domu-poznam jej sunię-przed adopcją.

o i jeszcze tę fotkę wstawiam:)

Posted

cudownie, ze malina odzyskuje siły
widze że nawet za bardzo:evil_lol:

ale ... tak troszke mi sie smutno zrobiło z powodu ligolka..
on taki nieporadny...
nie moze dopchać sie do głaszczacych rąk...

ech malina - herod baba z ciebie wyłazi...:lol: :shake: