MagYa^^ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Lysolinko chodz, nie chowaj sie ;) Wczoraj nie bylo mozna Was wszystkich "odwiedzic" .. sila wyzsza ...:diabloti: Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dziewczyny bo ja zwariuję... do kogo zwrócić się ws tymczasu i leczenia goldenopodobnej suni z ligoty?????? Mój nr 886-343-846 Quote
iwop Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Druga Aukcja na malinke na allegro - poszły 82 cegiełki po 5 zł. :) Quote
iwop Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 agnieszka30 może trzeba zrobic osobny wątek? Quote
qroqiet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Moja aukcja już zakończona: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42802 28,00 PLN. Trochę się pogubiłam - gdzie mam wysłać pieniądze? Quote
oktawia6 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='iwop'] Druga Aukcja na malinke na allegro - poszły 82 cegiełki po 5 zł. :) super!!! iwop:multi: Griogret-to na konto Vutz-od razu by było do uregulowania za leczenie w klinice-vutz-napisz namiary swego konta!!! z adresem-pełne dane jak do opłaty! Chcę zakomunikować-ważną informację-dzisiaj z rana Łysolka i Ligol zostały wykastrowane i wysterylizowane-o godzinie 16-tej się o tym dowiedziałam "przy okazji" dzwoniąc po informacje co do wyniku zeskrobin-usłyszałam, że "wyniki są dobre" -pytając jakie? "dobre...."na pytanie czy została założona chodowlna na grzybnię-na 10-14 dni usłyszałam odpowiedź od kierownik kliniki, że "nie jest laboratorium" - nie poinformowała ani mnie ani Doroty o zabiegu suni i psa, który odbył się w dniu dzisiejszym-w trakcie rozmowy dowiedziałam się, że oba psy mają awitaminozę, na pytanie, że suka z takim niedożywieniem i do końca niezdiagnozowana miała zabieg sterylizacji usłyszałam tylko "czy pani wie z kim pani rozmawia? jestem weterynarzem!!!" i odłożyła słuchawkę. porozmawiam dzisiaj wieczorem z tą kliniką: http://www.lecznica-vetka.pl/ może jakiś rabacik Ligol dostanie-Vutz-jeśli nadal podtrzymujesz zgodę na pobyt w Radości-to Twoja decyzja. O tej sytuacji rozmawiałam dzisiaj telefonicznie z GreenEvil. Ja nie mam samochodu-nie mogę sobie pozwolić by dojeżdżać 30 km codziennie do kliniki bo przez telefon nic nie można się dowiedzieć-zaś samo "przekazanie" informacji.... To by było na tyle. Quote
dziuba Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='oktawia6']super!!! iwop:multi: Griogret-to na konto Vutz-od razu by było do uregulowania za leczenie w klinice-vutz-napisz namiary swego konta!!! z adresem-pełne dane jak do opłaty! Chcę zakomunikować-ważną informację-dzisiaj z rana Łysolka i Ligol zostały wykastrowane i wysterylizowane-o godzinie 16-tej się o tym dowiedziałam "przy okazji" dzwoniąc po informacje co do wyniku zeskrobin-usłyszałam, że "wyniki są dobre" -pytając jakie? "dobre...."na pytanie czy została założona chodowlna na grzybnię-na 10-14 dni usłyszałam odpowiedź od kierownik kliniki, że "nie jest laboratorium" - nie poinformowała ani mnie ani Doroty o zabiegu suni i psa, który odbył się w dniu dzisiejszym-w trakcie rozmowy dowiedziałam się, że oba psy mają awitaminozę, na pytanie, że suka z takim niedożywieniem i do końca niezdiagnozowana miała zabieg sterylizacji usłyszałam tylko "czy pani wie z kim pani rozmawia? jestem weterynarzem!!!" i odłożyła słuchawkę. porozmawiam dzisiaj wieczorem z tą kliniką: http://www.lecznica-vetka.pl/ może jakiś rabacik Ligol dostanie-Vutz-jeśli nadal podtrzymujesz zgodę na pobyt w Radości-to Twoja decyzja. O tej sytuacji rozmawiałam dzisiaj telefonicznie z GreenEvil. Ja nie mam samochodu-nie mogę sobie pozwolić by dojeżdżać 30 km codziennie do kliniki bo przez telefon nic nie można się dowiedzieć-zaś samo "przekazanie" informacji.... To by było na tyle. matko czy malinka to przezyla??????????????? kto zazyczyl sobie tego zabiegu ????????????????? Czy ktos moze pojechac i sprawdzic, jaka jest sytuacja????? Quote
GreenEvil Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dziuba napisał(a):matko czy malinka to przezyla??????????????? kto zazyczyl sobie tego zabiegu ????????????????? z tego co mowila okta.... nikt :roll: tzn byl planowany, ale POZNIEJ na boga... Lady zabrana ze schronu w Ostrodzie w o niebo lepszym stanie do sterylki byla przygotowywana 3 tygodnie (anemia i awitaminoza)... nic nie powiem. pzdr GreenEvil Quote
iwop Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kurcze czy ona nie jest za słaba na sterylizacje? i ligol tez :( troche sie boję:placz: do cegiełek dochodzą jeszcze 3 aukcje z bazarku. Tez może na konto Vutz nalezy je przelać... Quote
dziuba Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Prosze o dokladne namiary na klinike, w ktorej przebywaja psy !!!!!! Quote
diana79 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 za mój bazarek wpłynie do skarpety Malinki 89zł oby wszystko było dobrze po zabiegu Quote
Apbt_sól Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziewczyny co z sunia ast u sołtysowej być moze jest dla niej chałupa , juz predzej cos wiedzialam ale nie chciałam sie wychylać. Teraz wiadomosci sa bardziej pozytywne . wiadomo cos czy na nuzeńca? i czy jest mozliwosc zarazenia sie przez z drugiego zdrowego psa? Quote
dziuba Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Czy ktos z moze podjechac do kliniki i sprawdzic, jak wyglada sytuacja? Mam nadzieje, ze to tylko jakis zart. Quote
Apbt_sól Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kurde niby cos napisane a ja tego nie widze.... :( Quote
mrowa23 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dziewczyny...zabierajcie psiaki stamtad...przeciez to jakas wariatka z tej wlascicielki kliniki...w takim stanie psy sterylizowac?! bedzdiemy oszczedzac bo o 15 zl taniej a za pare dni nie bedzie juz za kogo placic...wiem latwo mowic ale... tak dluzej byc nie moze im mialo byc dobrze a nie mialy byc krojone w takim stanie.... Quote
Apbt_sól Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 to ta klinika o której predzej pisan ze nie mozna psaków odwiedziać??? ło matko jak ne tam same zostana i szwy pozrywają dopiero bedzie rzeźnia!!!! nawet nie wiadomo jak one sie maja.... I co z ta sunia asst co zostala????????? to plilne szansa na DT !!!! Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 mrowa23 napisał(a):dziewczyny...zabierajcie psiaki stamtad...przeciez to jakas wariatka z tej wlascicielki kliniki...w takim stanie psy sterylizowac?! bedzdiemy oszczedzac bo o 15 zl taniej a za pare dni nie bedzie juz za kogo placic...wiem latwo mowic ale... tak dluzej byc nie moze im mialo byc dobrze a nie mialy byc krojone w takim stanie.... Skontaktował się ktoś z dr Frankestain??Sunia,która jedzie do Ani, też będzie miała sterylkę, ale nie tak szybko, taka bida!!!! Quote
Beata J. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 cholera, dziewczyny, co to za eksperymenty??? Zabierajcie psy Quote
iwop Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 agnieszka mnie tez to bardzo sie nie pdoba! przykro, że pani doktor ma problemy ale co to ma wspolnego z malinka i Ligolem??? Nie trzeba byc weterynarzem żeby wiedziec, że psy są tak wycieńczone ze sterylko to cięzka sprawa! Po co ten pośpiech? ! cholera! co to za brak informacji?! Za darmo to robi czy co?1 nie lubie takiego gadania - Lekarz wredny, nie chce rozmawiać ale dobry fachowiec:angryy: Bez sensu! Może zabrzmi podle ale mnie nie obchodza prywatne problemy pani doktor tylko psy! :angryy: Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Spokojnie dziewczyny, nie mam czsu na trzepanie wątku,,, gdzie są psy??? W jakiej miejscowości?? Ktoś jedynie musi zadzwonić i na spokojnie wywiedzieć sie co się dzieje...ale jak tel będzie 30 to baba na pewno się wk..... Quote
majafaja Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 powiem krótko - jeśli coś tym psom się stanie, baba będzie miała dużeeee problemy!! ale idiotyzm! matko boska....:angryy::angryy::angryy: niech się lepiej modli, zeby im włosek z ciałka nie spadł! :mad::mad: ZABIERAJCIE JE! BO KTOREGOs DNIA ZADZWONICIE, A PANI POWIE "ach, psy uspione.." czego sie teraz mozna spodziewac? to nie sa JEJ PSY!!!!! co to wet, który dokonuje zabiegow bez konsultacji z wlasicicelem.!!!!! VUTZ JAK PSY ???ZYJA??? Quote
dziuba Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 jeszcze jedna uwaga - bardzo prosze, aby wszystkie wplaty na jakiegokolwiek psiaka przechodzily przez AFN, a nie prywatne konta - w celu unikniecia ewentulanych niedomowien. Vutz - czy mozesz tam pojechac jak najszybciej? Sprawa jest powazna, a problemy osobiste pani doktor chyba nikogo juz nie wzruszaja. Rozwazam zabranie psow z Warszawy. Quote
aisaK Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czarna anda pisała o psie z kliniki w Radości, ul. orłowskiego, pies nie przezył po tych eksperymentach, czy to ta sama klinika? Tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41336&highlight=czarna+anda Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no dokładnie? Kto kastruje bez konsultacji z włascicielem?? czekam na wieści... biedne psiury...:-( Quote
iwop Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 trzeba je zabrać!!! żeby nie było - chciałam dobrze ale nie wyszło! Co to za lekarz!:angryy: Quote
Recommended Posts