mrowa23 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ja nie dostalam info ze mm jechac do kraka wiec jestem do waszej dyspozycji w srode chyba ze ktos woli w czwartek...tylko nie wiem cyz ja sie na cos przydam czy nie...:roll: ja zadam proste pytaie czy juz jest ktos gotowy do transportowania suni cyz nadal szukacie?bo ja sie zgubilam... Quote
oktawia6 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='mrowa23'] ja nie dostalam info ze mm jechac do kraka wiec jestem do waszej dyspozycji w srode chyba ze ktos woli w czwartek...tylko nie wiem cyz ja sie na cos przydam czy nie...:roll: ja zadam proste pytaie czy juz jest ktos gotowy do transportowania suni cyz nadal szukacie?bo ja sie zgubilam... Otóz z tego co mi mówiła VOTZ to czwartek jej pasuje-może być też środa! ona kompletnie nie wie jest to miejsce! Ma samochód Matiz-z tyłu za kratką jest dobre miejsce dla suńki-jeśli to byłby inny samochód to tranportek jest wskazany-na razie nie wiemy czy jest to świerzbowieć z nużycą-czy sam nużeniec-zaś wierzbowiec jest jak najbardziej przenoszony na ludzi i na inne psy (stąd w Ligocie psy nawzajem sięzarażają-są trzymane chore ze zdrowymi)-w tranporterze pies nie ma kontaktu z siedzeniami i tak dalej-wiecie o co chodzi. P.S. VOTZ mówiła, że wszelkie jej dane potrzebne do aktu adopcyjnego ma już dziewczyna, która prowadzi tę sprawę-komórkę, stacjonarny i wszystko inne. Zaś ja muszę w odpowiednim dniu zarezerwować miejsce w klinice-rzecz jasna potrzebne są jakieś fundusze na początek dla niej-dla Malinki. Dzisiaj wychodzę z netu (korzystam od mamy). Quote
iwop Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 z moich aukcji na allegro jest na razie 115 zł, na bazarku kończą sie 3 w czwartek. Porozsyłałam numery konta do znajomych. Moze nie zawiodą. malinka wyzdrowieje bo ja kochamy wszyscy!! Quote
konisia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jak juz napislam Beacie J my mozemy (niestety) najwczesniej w piatek pomoc w transporcie suni i pojechac po nia polowe trasy z Wawy do Wrocka (czyli np. Belchatow). Jesli cos by sie mialo zmienic i nasz transport by sie przydal, dajcie znac. Quote
agnieszka30 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dziuba napisał(a):Nie jestem w stanie powiedziec, ktory to pies i czy jeszcze tam jest :( Jest tam kilkanascie takich pollysawych :( DZiuba, ja cię błagam zrób im wątek, tym wszystkim "beznadziejnym" przypadkom, nadaj psom imiona, zobacz jaki odzew jest na Malinkę... Malinka, nagłośniona dostała szansę, przestała być łysym psem NN, a tamte...Odejdą... I to szybko:-( Nie mam jak tam narazie dojechać, ale jak będę bardzo potrzebna, przyjadę, pomogę, ...tylko proszę...co z tamtymi???:-( Quote
mrowa23 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jezeli nie ukradna mi samochodu albo opon albo mnie to w czwartek rano wyjezdzam z Poznania i jade po sunie a potem do warszawy smigam z nia, przynajmniej taki jest plan :cool3: Quote
Beata J. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dziewczyny, jeszcze oktawię6 trzeba poinformować co i jak Chciałabym żeby to już jutro był ten czwartek Quote
mrowa23 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 spokojnie, transporty to moja dzialka :cool3: a tak serio serio to udac sie musi i tyle innej mozliwosci nie ma :) Quote
Beata J. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cioteczko, o Ciebie się nie martwię - TY profesjonalistka jesteś :loveu: Chiciałabym żeby sunia jak najprędzej do cywilizowanego świata i weta dotarła Quote
mrowa23 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jadac ze mna na pewno trafi szybko :D wybralam taka trase ze powinno byc dobrze sprawnie i szybko :) tylko niech ktos mnie poratuje nipem AFN i oswieccie mnie komu mam dac fakturki za benzyne? Quote
Beata J. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 już napisałam PW do Green Evil z zapytaniem o ten NIP i ogólnie jak to technicznie rozwiązać, mam nadzieję że odpisze. Mamy jeszcze kilka dni... Quote
iwop Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA NIP 7412025929 KRS 0000264523 Majafaja podała to na 1 stronie gdy miałam robic aukcje na allegro Quote
Beata J. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 iwop, to chodzi o to, że w NIP-ie nie ma kresek, a mrowa23 pisała że miała przypadek że był problem z wystawieniem faktury w takiej sytuacji Ja z kolei spotkałam się z sytuacją, że kresek w NIP-ie wogóle nie było Quote
iwop Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja też nie bardzo rozumiem...:crazyeye: Mój NIP jest bez kresek :( Quote
qroqiet Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Moja aukcja na rzecz Malinki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3143237#post3143237 Quote
iwop Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ciesze sie, że jest transport dla Malinki!:multi: Quote
mrowa23 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 przepraszam w takim ukladzie za zamieszanie bo mnie kiedys baba na stacji wycofala ze bez kresek to ona nie wpisze :roll: Quote
mrowa23 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 mam mam :cool3: w srode jade z jedna sunia z watku bull 150 km takze bede miala rozgrzewke przed czwartkiem a w czwartek ruszam z kopyta :evil_lol: telefony wszystkie mam (chyba) dane wszystkie (chyba mam) jeszcze termosiki z kawa i musze zobacyzc co z transporterka czy sie uda cos zalatwic, choc nie ukrywam ze moze byc problem:roll: a potem musze jeszcze poszukac kaset na droge zeby bylo czym ucho delektowac :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Swoje zdanie mam na temat pomocy SGGW takich dramatycznych przypadków-VUTZ-dlatego jest to ta klinika, w której sunia MALINKA MA ZAREZERWOWANĄ OPIEKE CAŁODOBOWĄ< BADANIA< POBYT-gdzie doba kosztuje 15 zł (dla fundacji obniżka-bo normalnie to 33 zł) do tego oczywiście koszt badań jak krew czy kąpiel lecznicza i tak dalej. Klinika 3 letnia-nowa z wyposażeniem-całodoba mieści się w Radości przy ulicy Orłowskiego. dla niej też stawka ewentualnie 100 zł???-może ewentualnie na raty?:cool3: VUTZ-przecież-z resztą-wiemy o co chodzi TO STAD JEST MALINKA: http://www.psianiol.org.pl/ligota/index.htm Mrówa-weź aparat fotograficzny!!! Jutro porozmawiam z dyrektorką tej kliniki-może jeszcze jakiego psa oprócz Malinki wziąć-oby szefowa kliniki poszła nam na rękę. Quote
mrowa23 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 w aparacie baterie juz naladowane i gotowy juz do drogi, co z klatka? bo nie wiem do kogo mam sie zglosic? ja niestety szukalam transporterki ale nie dalam rady nic wyczarowac... Quote
iwop Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 widzialam przed chwilą program o Lligocie i zdjęcia, które tu zamieściłyscie. jestem w głębokim szoku. Widziałam wiele psów w strasznym stanie ale to jest obóz koncentracyjny, Nie mozna tego tak zostawic. Potrzebny jest wiekszy rozgłos. Stane na głowie aby zajął sie tym ktos z "fondation pour la protection de l'animal sauvage et domestique". Moje psy przywróciły mi sens życia. Jestem im to winna. Podziwiam was dziewczyny. Quote
justynavege Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ludzie z Ligoty powinni zostać surowo ukarani to jest okrucieństwo Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Vutz']to spotkało nie jedno zwierzę w Nowej Ligocie k/ Wrocławia... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( rany boskie!!! nie wierze...XXI wiek i coś takiego :angryy: Quote
mrowa23 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ok... samochod zatankowany,nawet umyty dla naszej malej ksiezniczki, mapa a w sumie to cala biblioteka map i atlasow, telefony naladowane, aparat naladowany,kawke w termosik zrobie sobie rano, smycze obrozki...pogubilam sie czy komus mam jeszcze dac znac gdzie co i jak? :roll: zaraz skocze do sklepu po papierosy jeszcze zeby jakos przelknac Ligote i ide spac zeby jutor byc wypoczeta bo jak policzylam to mam do zrobienia ok 1200 km... jezeli jakiekolwiek sugestie sa co zabrac, to smialo mowic bo w roztargnieniu moge rownie dobrze siebie zapomniec ;) Quote
Recommended Posts