iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dopilnuje w sensie zamieszania z imieniem :) Jak sie skończy ta aukcja to zrobie następną. Tak w ogóle to spróbuje coś "nakręcić" zagranicą... Kto wie może ktos nam coś doda :) Przyznam, że żałuję że wystawiłam na bazarku bo tu jakieś małe zainteresowanie :( na allegro poszłoby prędzej i nie wiem jak tu z wysyłką bo inaczej zbankrutuje (oprócz moich piesów) mam na utrzymaniu wirtualne) Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 iwop, na AFN niemalże codziennie jest rozliczenie wpłat. Trzeba tylko monitorować wątek :lol: Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 nie bedzie, juz wszyscy wiedza, ze to malinka:) na watku ligoty tez napisalam ;) bedzie dobrze!!! Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ciesze sie, że coś się ruszyło - ja trzeba szybciutko do klinki!! mam dzisiaj dobry dzień - wczoraj znalazłam m4 miesięcznego szczeniaczka (moje suki sie obraziły o kotce nie mówiac!) a dzisiaj wyobraźcie sobie mam dla niego cudowny dom!!! To się nazywa szczęscie :lol: Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 aukcja działa. Jestem pierwsza, kupiłam sobie :lol: .Zaraz robię wpłatę Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :) Ale kto sie zajmie zawiezieniem jej do kliniki? Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 iwop, juz wszystko załatwlilam:) dziuba dzis u niej bedzie, zobaczy, juz jutro moze ja ktos zawiezie do kliniki, i bedzie troche wiecej jasnosci co i jak. o ile sunka jeszcze jest.... bo ja to sie tak zastanawiam,ze to moze bys albo trzustka, a moze hormony ... oby tylko nie zadna zarazliwa choroba skory! to wtedy mamy dla niej domek:) moze beda dzis nowe zdjecia, a ja nie jestem zalogowana na allegro... a jakie to sa zdjecia co mozna kupic? ja sie moze w koncu zaloguje...hm.... Quote
Apbt_sól Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 W ligicie to świeźbowiec chyba panuje wiec podejrzewam ze od tego taka wlenianiała jest o barku karmy juz nie wspomne.... co zplakatem?? sa jacyś artyści?? Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 majafaja co do tych zdjęc to napisałam tak bo wzorowałam się na aukcji łyski z Ostródy, inaczej allegro aukcje wycofuje. Chyba każdy co wpłaca wie o co chodzi... Jakby co to zdjęcia mailem moge przesyłac. No juz sama nie wiem... Ja wpłacałam pare razy na łyske ale żadnych zdjec przeciez nie dostałam więc to chyba tylko tak umownie :( Quote
qroqiet Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Postaram się jutro popułdniu aukcję na bazarku dla suni otworzyć. Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=163243300 AUKCJA DLA MALINKI Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 o, ciocia qroqiet jest:lol: czy może mi ktoś podać orientacyjnie koszt leczenia suni, jak już będzie wiadomo co jej jest??? Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czy mogłby mi ktoś wyjaśnic jak tu sie wkleja zdjęcia? Bardzo proszę. Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Najpierw zmniejsz zdjęcia ( polecam program Irfan View - jeżeli nie, to Paint). Wejdz na stronę http://imageshack.us wciśnij przycisk "Przeglądaj..." wybierz zdjęcie z Twojego dysku które chcesz umieścić na forum i wciskasz "host it!" , chwilke odczekaj az zdjecie się załaduje i po chwili pojawią się linki (adres tego zdjecia), ten pierwszy pod zdjeciem [przy którym pisze z boku "Hotlink for forums (1)"] wkleisz w odpowiedzi i juz jest fotka na forum. Quote
agnieszka30 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 autorem powyższego wątku jest Rybc!a kochana, ja to tłuk komputerowy jestem:oops: Quote
qroqiet Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 >Vutz, odebrało mi mowę. Twoje oddanie sprawie tej biednej suni jest godne największego szacunku. Oczywiście na wsparcie finansowe z mojej strony możesz liczyć. Podaj mi proszę szczegóły na PW. Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jestes niesamowita! Bedziemy zbierac kasę na Malinkę aż do skutku!!! Chociaż obawiam sie , że to bedzie baaardzo duzo :( Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 wspaniała wiadomość :) Vutz :loveu: Quote
katya Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Malinko, trzymam kciuki :) Vutz, za Ciebie też ;) Quote
Beata J. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kurde, ma się rozumieć że pomożemy, nie olejemy! Quote
ARKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :shake: :shake: :shake: boszee czy oni oszaleli na tym sggw? 100zl za dobe? Vutz-a ile masz zwierzakow w domu? Ja bralam sunie ze swierzbowcem majac juz psa i trzy koty. Psa zabezpieczyłam-preventic obroza a potem strongholdem,doczytalam. Bylo to 5 m-c temu-zaden z moich futrzakow-tfu,ftu nie zarazil sie a pies(kastrat) mial bardzo bliski kontakt z suka-szczegolnie, ze przyszla w cieczce-wiec szaleli:razz: -śpimy wszyscy razem, zreszta;) Fakt,ze leczenie jest dlugotrwale-zastrzyk raz w tygodniu,w sumie 8. Fela dostala,antybiotyk tez dopyszcznie-kąpanie w spcjalnym plynie, steryd p/ swiadowy-obroza preventic i stronhold(raz w miesiacu) strasznie sie pies drapie ale warto bo z brzydkiego kaczątka zrobila sie dorodna pani Fela;) A ten świad to jest najgorszy, co psa niemiłosiernie dreczy:-( Ratuj to biedactwo! Napewno leczenie bedzie kosztowalo, nie ma co ukrywac, ale napewno nie tyle co SGGW sobie zyczy-zwariowali chyba... Quote
iwop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Rzeczywiście ta cena jest jakaś niebotyczna! Na allegro cos słabo idzie ta aukcja... zrobiłam druga na książke czy mozna wkleic na 1 stronę? http://www.allegro.pl/item163243300_portier_nosi_garnitur_od_gabbany_uratuj_psa_.html Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 słuchajcie, pieniazki jakies juz sa... nie wiem tylko ile, zaraz napisze i spytam ile to mamy juz w skarpetce, ale dobrze to wyglada, wierze w ludzi, damy radę :) MALINKA GóRą !!!!! Quote
Recommended Posts