Gosiara Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 wiga pisała łapanka piątek/sobota na jego wydarzeniu.... Quote
Gosiara Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Super wiadomości będą jak Go dziewczyny złapią...:) Quote
wiga138 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 czekam na telefon od Kasi. Planujemy jutro lub po jutrze.... Quote
Gosiara Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Kciuki zaciśniete...Marysiu pamiętaj jak już Go będziecie miały czekam na telefon:) Quote
wiga138 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Kochani, Jestem z Kasia umówiona na jutro. Będę chciała zrobić zdjecia z akcji. Kasię mam już " pod ręką " wiec jestem spokojna i szczęśliwa. :) Ponizej podaję numer konta . Każda złotówka jest bardzo cenna. Będę przedstawiała zestawienia wydatków na bieżąco. Edited March 5, 2012 by wiga138 Quote
wiga138 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Tak Małgosiu ! na szcęście Kasia weźmie go do siebie. U niej są suczki , więc sytuacja idealna. On napewno szybciej będzie się socjalizował. Rufi potrzebuje towarzystwa innego psa a najlepiej suczki :) Szukamy nadal DS. I wszystkich proszę o pomoc :) Quote
Gosiara Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 No to nam tylko zostaje trzymać kciuki! Quote
Gosiara Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 A więc tak Rufi okazał się super cwaniakiem jakby wyczuł...Marysia miała cały arsenał jedzenia dostał z lekartswem po czym uciekł przez dziurę w krzaki w polu i nie było psa,więc pozatykali dziury zostawili furtkę otwartą,jak odjechali psiak wszedł na swój teren jedzenia nie ruszył;)Sasiadka zamknęła furtke:)Nastepna łapanka w środe...Z tym ze Marysia pojedzie swoim autem"nakarmić"psiaka a jej mąż z Kasią za godzinę drugim autem,Kciuki szczególne bo psiak to cwaniak warszawski:) Quote
piescofajnyjest Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 kciuki trzymamay caly czas za cwanego gape!!!! Quote
wiga138 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jestem :) w weekend w ogóle nie mogłam się połązyć z internetem. Wykorzystałam go na maxa w tym miesiącu :) No tak ...Rufi to cwaniaczek. Nigdy nie uciekał. On napewno wie :) ale nie wie, ze może być ciepło , miska z czystym piciem i jedzeniem, moga być głaski i dużo milości... Zabiorę sie za niego innaczej :):):) mam nadzieję, że w środę AniaGucio - dzięki. Quote
Gosiara Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Jutro druga łapanka,mam nadzieję że ostatnia...! Quote
Gosiara Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Rufi zjadł lekarstwo uspakajające,czekają... Quote
marra Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No ładnie, Rufik cwaniaczkek :) ale teraz się uda ja w to wierze i kciuki trzymam :) Quote
Gosiara Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 PO godzinie po dużej dawce leki psiak biegał i obszczekał ich... Quote
Recommended Posts