Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Kochani,
Jestem z Kasia umówiona na jutro. Będę chciała zrobić zdjecia z akcji. Kasię mam już " pod ręką " wiec jestem spokojna i szczęśliwa. :)
Ponizej podaję numer konta . Każda złotówka jest bardzo cenna. Będę przedstawiała zestawienia wydatków na bieżąco.

Edited by wiga138
Posted

Tak Małgosiu ! na szcęście Kasia weźmie go do siebie. U niej są suczki , więc sytuacja idealna. On napewno szybciej będzie się socjalizował. Rufi potrzebuje towarzystwa innego psa a najlepiej suczki :)
Szukamy nadal DS. I wszystkich proszę o pomoc :)

Posted

A więc tak Rufi okazał się super cwaniakiem jakby wyczuł...Marysia miała cały arsenał jedzenia dostał z lekartswem po czym uciekł przez dziurę w krzaki w polu i nie było psa,więc pozatykali dziury zostawili furtkę otwartą,jak odjechali psiak wszedł na swój teren jedzenia nie ruszył;)Sasiadka zamknęła furtke:)Nastepna łapanka w środe...Z tym ze Marysia pojedzie swoim autem"nakarmić"psiaka a jej mąż z Kasią za godzinę drugim autem,Kciuki szczególne bo psiak to cwaniak warszawski:)

Posted

Jestem :) w weekend w ogóle nie mogłam się połązyć z internetem. Wykorzystałam go na maxa w tym miesiącu :)
No tak ...Rufi to cwaniaczek. Nigdy nie uciekał. On napewno wie :) ale nie wie, ze może być ciepło , miska z czystym piciem i jedzeniem, moga być głaski i dużo milości...
Zabiorę sie za niego innaczej :):):) mam nadzieję, że w środę
AniaGucio - dzięki.