wujek & ciocia Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 w końcu coś znajdziecie cioteczki :) dobrze, że w końcu mrozy się skończyły... Quote
wiga138 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Kurcze ! gdzieś wcięło mój poranny post................................:( więc jeszcze raz ! Moja koleżanka Kasia , która miała ze mną łapać Rufiego powiedziała, że nie można go tam zostawić i że weźmie go na DT. Chciałam Wam powiedzieć że jest to WYJĄTKOWA osoba bo ZAWSZE los zwierząt był u Kasi na pierwszym miejscu i zawsz ratuje im życie bez względu na jej sytuację.....no ! a nie jest ciekawie... stracił bardzo dobrą posadę ale mimo to.. Więc ja _ opłacęwszystkie szczepienia i dostarczę karme ( Kasia ma w domu trzy psy i dwakoty ...) jeżeli ktoś z Was może pomóc to jaj poproszę o frontline lub fiprex :) wow - może tak właśnie miało być ? Będzie go łatwiej wyadoptoweać . Błagam więc SZUKAJCIE dalej DS !!!! ale sytuacja Rufiego na starcie będzie już dużo lepsza :) Quote
Gosiara Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Od rana był problem z dogo teraz mogłam dopiero wejść... Marysiu też bym pomogła,ale jestem daleko:( Jedynie to mogę porobić tylko ogłoszenia:oops: Przydałby sie jakiś tekst krótki ale konkretny z jakiego środkowiska psiak pochodzi,jaki jest itp. tel.kontaktowy... Quote
dorota1 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='wiga138']Kurcze ! gdzieś wcięło mój poranny post................................:( więc jeszcze raz ! Moja koleżanka Kasia , która miała ze mną łapać Rufiego powiedziała, że nie można go tam zostawić i że weźmie go na DT. Chciałam Wam powiedzieć że jest to WYJĄTKOWA osoba bo ZAWSZE los zwierząt był u Kasi na pierwszym miejscu i zawsz ratuje im życie bez względu na jej sytuację.....no ! a nie jest ciekawie... stracił bardzo dobrą posadę ale mimo to.. Więc ja _ opłacęwszystkie szczepienia i dostarczę karme ( Kasia ma w domu trzy psy i dwakoty ...) jeżeli ktoś z Was może pomóc to jaj poproszę o frontline lub fiprex :) wow - może tak właśnie miało być ? Będzie go łatwiej wyadoptoweać . Błagam więc SZUKAJCIE dalej DS !!!! ale sytuacja Rufiego na starcie będzie już dużo lepsza :)[/QUOTE] Ja też rano napisałam tu na wątku, ale nie ma tego postu. Proszę o numer konta na pw, to wyślę coś dla psiaczka. Quote
piescofajnyjest Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 dobrze, ze sie jakos poukladalo......! Cioteczki, moze sie wstrzymac z oglaszaniem naszego liska przez sekunde??? niech pobedzie przez pare dni w dt i bedziemy mieli wiecej info na jego temat!!! bo tak na serio, to nic o psiaku nie wiemy :( Quote
wiga138 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='dorota1']Ja też rano napisałam tu na wątku, ale nie ma tego postu. Proszę o numer konta na pw, to wyślę coś dla psiaczka.[/QUOTE] bardzo , bardzo dziekuję, muszę ustalić z Kasią i podam nr konta :) Quote
Gosiara Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='piescofajnyjest']dobrze, ze sie jakos poukladalo......! Cioteczki, moze sie wstrzymac z oglaszaniem naszego liska przez sekunde??? niech pobedzie przez pare dni w dt i bedziemy mieli wiecej info na jego temat!!! bo tak na serio, to nic o psiaku nie wiemy :([/QUOTE] Dobry pomysł! Quote
AniaGucio Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Poproszę o nr konta, ja też coś przeleję - zostało jeszcze kilka groszy po Rufusie, któremu swego czasu ciocia wiga138 bardzo pomogła :loveu: Quote
Gosiara Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Dziękujemy w imieniu Ruficzka;) Quote
wiga138 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='AniaGucio']Poproszę o nr konta, ja też coś przeleję - zostało jeszcze kilka groszy po Rufusie, któremu swego czasu ciocia wiga138 bardzo pomogła :loveu:[/QUOTE] Aniu, aż się wzruszyłam... dziekuję Quote
wiga138 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [FONT=Tahoma]byłam u Rufiego. Zjadł ze smakiem mięsko z makaronem, chwycił potem miskę i uciekł za dom. Pewnie chciał zakopać na później :) Natomiast na miejscu zastałam michę, w której była jakaś breja ze spleśniałym chlebem. Sąsiadka, która miała go karmić karmą z puszek które ja kupuję była NIEobecna......[/FONT] Quote
Gosiara Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Szukamy domku tego na całe życie!:) Quote
Gosiara Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Hop Ruficzku niech ktoś Cię dojrzy i pokocha! Quote
wiga138 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Dziewczyny podam Wam zaraz nr konta ale pierwsze rozliczenie będzie pod koniec tygodnia jak go złapiemy :) Quote
Gosiara Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Musi!Takie piękny tatuś mojego Kapsa musi mieć najlepszy domek:) Quote
wujek & ciocia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 i jak zwykle o poranku zapraszamy :) Quote
wiga138 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Dzień Dobry Wszystkim :) Nr Konta podam w czwartek wieczorem. Mam zanik łączności z Kasią. Wraca wreszcie do domu 1-go marca Quote
AniaGucio Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 W takim razie czekamy na wieści i nr konta :) Quote
wiga138 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='AniaGucio']W takim razie czekamy na wieści i nr konta :)[/QUOTE] :) mam promazine, klatkę i.... wiarę, ze będzie ok Quote
Gosiara Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Najlepiej jak psiak będzie glodny kiełbasa wiejska robi cuda;D Quote
Recommended Posts