Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze ! gdzieś wcięło mój poranny post................................:( więc jeszcze raz !
Moja koleżanka Kasia , która miała ze mną łapać Rufiego powiedziała, że nie można go tam zostawić i że weźmie go na DT. Chciałam Wam powiedzieć że jest to WYJĄTKOWA osoba bo ZAWSZE los zwierząt był u Kasi na pierwszym miejscu i zawsz ratuje im życie bez względu na jej sytuację.....no ! a nie jest ciekawie... stracił bardzo dobrą posadę ale mimo to..
Więc ja _ opłacęwszystkie szczepienia i dostarczę karme ( Kasia ma w domu trzy psy i dwakoty ...) jeżeli ktoś z Was może pomóc to jaj poproszę o frontline lub fiprex :)
wow - może tak właśnie miało być ? Będzie go łatwiej wyadoptoweać . Błagam więc SZUKAJCIE dalej DS !!!! ale sytuacja Rufiego na starcie będzie już dużo lepsza :)

Posted

Od rana był problem z dogo teraz mogłam dopiero wejść...
Marysiu też bym pomogła,ale jestem daleko:(
Jedynie to mogę porobić tylko ogłoszenia:oops:
Przydałby sie jakiś tekst krótki ale konkretny z jakiego środkowiska psiak pochodzi,jaki jest itp.
tel.kontaktowy...

Posted

[quote name='wiga138']Kurcze ! gdzieś wcięło mój poranny post................................:( więc jeszcze raz !
Moja koleżanka Kasia , która miała ze mną łapać Rufiego powiedziała, że nie można go tam zostawić i że weźmie go na DT. Chciałam Wam powiedzieć że jest to WYJĄTKOWA osoba bo ZAWSZE los zwierząt był u Kasi na pierwszym miejscu i zawsz ratuje im życie bez względu na jej sytuację.....no ! a nie jest ciekawie... stracił bardzo dobrą posadę ale mimo to..
Więc ja _ opłacęwszystkie szczepienia i dostarczę karme ( Kasia ma w domu trzy psy i dwakoty ...) jeżeli ktoś z Was może pomóc to jaj poproszę o frontline lub fiprex :)
wow - może tak właśnie miało być ? Będzie go łatwiej wyadoptoweać . Błagam więc SZUKAJCIE dalej DS !!!! ale sytuacja Rufiego na starcie będzie już dużo lepsza :)[/QUOTE]

Ja też rano napisałam tu na wątku, ale nie ma tego postu. Proszę o numer konta na pw, to wyślę coś dla psiaczka.

Posted

[quote name='dorota1']Ja też rano napisałam tu na wątku, ale nie ma tego postu. Proszę o numer konta na pw, to wyślę coś dla psiaczka.[/QUOTE]
bardzo , bardzo dziekuję, muszę ustalić z Kasią i podam nr konta :)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']dobrze, ze sie jakos poukladalo......!
Cioteczki, moze sie wstrzymac z oglaszaniem naszego liska przez sekunde??? niech pobedzie przez pare dni w dt i bedziemy mieli wiecej info na jego temat!!! bo tak na serio, to nic o psiaku nie wiemy :([/QUOTE]
Dobry pomysł!

Posted

[quote name='AniaGucio']Poproszę o nr konta, ja też coś przeleję - zostało jeszcze kilka groszy po Rufusie, któremu swego czasu ciocia wiga138 bardzo pomogła :loveu:[/QUOTE]
Aniu, aż się wzruszyłam... dziekuję

Posted

[FONT=Tahoma]byłam u Rufiego. Zjadł ze smakiem mięsko z makaronem, chwycił potem miskę i uciekł za dom. Pewnie chciał zakopać na później :) Natomiast na miejscu zastałam michę, w której była jakaś breja ze spleśniałym chlebem. Sąsiadka, która miała go karmić karmą z puszek które ja kupuję była NIEobecna......[/FONT]