Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiga138 pisze:
[h=6]Rufi jest juz w hoteliku. Podobno czuje sie tam....jak u siebie w domu.... :)
Czyż to nie jest wspaniały chłopak do adopcji ? ! :)
Wczoraj dostałam smutną wiadomość - zmarła właścicielka Rufiego....[/h]

Posted

strasznie mi przykro z powodu wlascicielki :(.............................
a tak sobie myslalam, ze moze w przypadku Ruficzka hotel to nie jest taki zly pomysl.......dla niego jest bardzo wazna socjalizacja, tak z psiakami, jak i z roznymi ludzmi!!!!!

Posted

Dostałam maila w sprawie Rufika,ale nie poważny...Ile ma lat czy urośnie jak w treści jest wiek itd.potem że ma stacjonarny tel.chętnie porozmawia...jak odpisałam że warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej przez osobę pełnoletnia więcej nei napisano....

Posted

Gosiara napisał(a):
Dostałam maila w sprawie Rufika,ale nie poważny...Ile ma lat czy urośnie jak w treści jest wiek itd.potem że ma stacjonarny tel.chętnie porozmawia...jak odpisałam że warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej przez osobę pełnoletnia więcej nei napisano....

Ja też miałam takie telefony przed końcem roku szkolnego... :/

Posted

Rufi, to idealny pies do adopcji :) w hoteliku sprawuje sie super :) Kasia zabiera go 31-go.
info od Kasi :

Będę niedługo wracać i 31.05 pojadę po Rufiego.
Rufi bedzie już zaszczepiony i z ksiazeczką, bez wścieklizny. Na wścielkiznę idziemy za dwa tygodnie
p. doktor donosi, że to bardzo fajny i towarzyski psiak :))) chyba się wyrobił chłopak przez te częste zmiany psio-kocio-ludzkiego towarzystwa :)

Jednak perspektywa.....kiepska. prawdopodobnie Kasia w okolicach sierpnia/września wyjedzie na stałe do Egiptu......
jeżeli nie znajdę do tego czasu domku dla Rufiego, jego los będzie naprawdę .. no własnie, nawet nie znajduję słów.. :(