Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rufik idzie ( dosłownie ) do lekarza na "prezglad " i szczepienia :) Pięknie chodzi już na smyczy :)
Całość kosztować będzie ok 200zł.

Ogłoszenia są ale jest.....cisza.....

Posted

NOWE WIADOMOŚCI :
po wekendzie idziemy do lekarza , mojego nie ma teraz
a psiak szaleje
oswoil się znakomicie
radzi sobie z psiakami, mam wielka sfore w domu
przesiadujemy wszyscy na dachu garazu wieczorami
chyba go jeszcze wykapie przed lekarzem, bo linieje i nalezy mu sie pierwsza kapiel :)
i tak z drugiej manki szukam domu/ moze byc z ogrodem dla moich 2 kocurów
maja juz prawie rok, odchowane, czrne jak smoła, dwa miziaste braciszki. jeszcze tylko ciachniecie w koterii i moga sie adoptowac
nie znasz kogos?

Posted

cd
wiesz co on jest na poczatku kontaktow z ludzmi, wiec caly czas sie uczy. ale teraz mysle latwiej mu bedzie sie z kims zaprzyjaznic, bo jest "doludny" taki. cieszy sie na widok człowieka, wita, bawi, reaguje na imie i całkiem ładnie chodzi na smyczy. to dla jego przyszlego pana lepszy obrazek niz ten przestraszony psiak sprzed ponad miesiaca

Posted

Witajcie :smile: Przepraszam, że nie w temacie... poszukuje pilnie osoby z Kałuszyna lub okolic która mogłaby dla nas sprawdzić jeden domek, który wydaje się b. fajny ale lepiej by ktoś to sprawdził osobiście :smile: Proszę o kontakt lub przekazanie dalej. Pozdrawiam

Posted

a jak by zareagował na dzieciaki w wieku szkolnym? Czy pokazać go mogę pani ode mnie ze wsi, która szuka takiego małego pieska do domu (ale ma ją gospodarstwo rolne i piesek upatrzony na adopcje.org.pl niestety nie moze do nich trafić, bo....jest tylko do bloku, jak powiedziała pani ogłaszająca) - czy on też jest tylko do bloku?

Posted

Rufi nie jest kastrowany:)
Na razie się socjalizuje będzie badany i zaszczepiony;)
Udostępniajcie;)
[url]https://www.facebook.com/events/217032025069306/235406853231823/?comment_id=235407916565050&notif_t=group_comment#!/events/335851669787050/[/url]

Posted

[quote name='malagos']a jak by zareagował na dzieciaki w wieku szkolnym? Czy pokazać go mogę pani ode mnie ze wsi, która szuka takiego małego pieska do domu (ale ma ją gospodarstwo rolne i piesek upatrzony na adopcje.org.pl niestety nie moze do nich trafić, bo....jest tylko do bloku, jak powiedziała pani ogłaszająca) - czy on też jest tylko do bloku?[/QUOTE]

oczywiście !!! Znasz Małgosiu tych ludzi dobrze ? Rufi kocha trawę , kwiatki , robaczki i pilnowanie domu :) ale musi spać w domu !

Posted

[quote name='malagos']Wiguś, pani wybrała innego psiaka, od Gallegro, Sylwka i w sobotę po niego pojedzie. dom sprawdzony i dobry, inaczej bym nie pytała.[/QUOTE]

ale rozumiem , że ma juz pieska ?

Kasia wyjeżdża na dwa tygodnie. Rufi idzie do hotelu....płatnego.... :(