wiga138 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 jestem w miejscu dzie łączność z internetem jest do BANIIIII. będę jednak próbowała połączyć się z Kasią. Kochany Ruficzek powoli się socjalizuje. Pod koniec miesiąca chcemy załatwić wizytę z lekarzem. Zastanawiam się jednak, że lepiej będzie chyba lekarza wezwać do domu. Mam nawet taki namiar na panią. dr , która jednocześnie jest behawiorystką :) Quote
Gosiara Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 wiga138 napisał(a):jestem w miejscu dzie łączność z internetem jest do BANIIIII. będę jednak próbowała połączyć się z Kasią. Kochany Ruficzek powoli się socjalizuje. Pod koniec miesiąca chcemy załatwić wizytę z lekarzem. Zastanawiam się jednak, że lepiej będzie chyba lekarza wezwać do domu. Mam nawet taki namiar na panią. dr , która jednocześnie jest behawiorystką :) Marysiu bardzo dobry pomysł z tym vetem w domu:) Quote
AniaGucio Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Gosiara napisał(a):Marysiu bardzo dobry pomysł z tym vetem w domu:) Dzień doberek !! Świetny pomysł. Quote
piescofajnyjest Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 czesc Ruficzku:) czesc Dziewczyny:) jak lekarz przyjedzie do domu, to sie Ruficzek nie bedzie stresowal dodatkowo podroza....;) Quote
Gosiara Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 No właśnie jeden stres mniej:)Ciekawe jak postępy na dziś w mizianiu?Marysia pewnie na działce i marny dostęp do netu:) Quote
piescofajnyjest Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 ale cierpliwie czekamy na info...... Quote
marra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Taki piękny weekend że każdy gdzieś w terenie :) Quote
Gosiara Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Ja wyjątkowo w domu byłam w nd. no dobra na kilka godzin wybyłam do parku(koło Ciebie Marta) z Kapsem na spacer,Kaps ma nowego kolege Setera i się bawiły nad rzeką:D Quote
marra Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Gosiara napisał(a):Ja wyjątkowo w domu byłam w nd. no dobra na kilka godzin wybyłam do parku(koło Ciebie Marta) z Kapsem na spacer,Kaps ma nowego kolege Setera i się bawiły nad rzeką:D Widziałam zdjęcia na fb :) mnie nie było na łąkach bo byłam w końcu u Miry a psiaki oczywiście mi towarzyszyły :) Quote
Gosiara Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Info od Kasi : Rufi w ten wekend nauczył Sie wychodzić w otwarta przestrzeń,jak jest na dole. Na górze rzadko chce wychodzić z klatki bo czuje że to teren innych psiakow. Jak wyjde z moimi na dwór to wychodzi, bo zostawia ślady ;). Quote
wiga138 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Cześ Kochani :) Od Kasi : Rufi w ten wekend nauczył Sie wychodzić w otwarta przestrzeń,jak jest na dole. Na górze rzadko chce wychodzić z klatki bo czuje że to teren innych psiakow. Jak wyjde z moimi na dwór to wychodzi, bo zostawia ślady ;). Dziś wieczorem omówimy z Kasią -wizytę lekarza/behawiorysty. Kasia cały czas szuka pracy :( Wspieram ją jak tylko mogę.... Quote
wiga138 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Rozmawiałam z p dr behawiorystką. Przyjedzie do Rufika - możliwe że w tym tygodniu. Poza tym ...tak smutno trochę... na fb cichutko... ani jednego telefonu...szkoda mi tego psiaczka :( Quote
Gosiara Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Kurcze co jest?Tyle ogłoszeń w sieci!!!!!!!!!!Ja już go pokochałam na odległość,ludzie nie mają oczów...? Quote
Gosiara Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Wizyta behawiorysty u Rufika będzie kosztowała 150zł. Quote
Gosiara Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Dziś wizyta behawiorysty o 11,30,trzymamy kciuki!!! Quote
piescofajnyjest Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci:))))) Quote
Gosiara Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Na pewno dziś napisze czekam na potwierdzenie niechcę namieszać,ale chyba cos zle zrozumiałam:P Quote
Gosiara Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Kasia dostała dla Rufika zestaw ćwiczeń wizyta się udała,Rufi nie może schodzić na dół ciągle musi być z Kasią u góry... Quote
piescofajnyjest Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ruficzku kochany......troche nam postow zezarlo!!! Quote
Recommended Posts