Guest GROT * Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Międzynarodowy Konkurs Groomingu Euro-Groom 2012 13-15 KWIETNIA GDYNIA SEMINARIA 13-14 kwietnia KAŻDY UCZESTNIK KONKURSU otrzymuje w prezencie OSTRZE DEGAŻUJACE Jeśli potrafisz posługiwać się nożyczkami, maszynką do strzyżenia lub trymerami, to jest to konkurs dla Ciebie. Nie stawiamy Ci żadnych wstępnych warunków – po prostu przyjedź i baw się razem nami. Każdy uczestnik otrzyma dyplom uczestnictwa w konkursie wiecej informacji na stronie http://www.grotpro.com/webpage/euro-groom-2012.html http://www.eurogroom.com/ Edited February 16, 2012 by GROT * Quote
Lilki16 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Witam Kochani :) kto się wybiera???????????????? Quote
leepa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ja jadę :) startować nie będę. Jadę na seminarium i mam nadzieję cały konkurs, no na teriery muszę! ;) i od razu foch- nie odpisałaś mi na mail ! :D nie wiem czy nie doszedł, musimy się wymienić tel. Quote
Lilki16 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 leepa napisał(a):Ja jadę :) startować nie będę. Jadę na seminarium i mam nadzieję cały konkurs, no na teriery muszę! ;) i od razu foch- nie odpisałaś mi na mail ! :D nie wiem czy nie doszedł, musimy się wymienić tel. 504-135-244 :) nie dostałam :( Fajnie :) ,że się zobaczymy:) Quote
Guest GROT * Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 !!! ZAWALCZ O TYTUŁ !!! The Best Groomer of EuroGroom 2012 Tytuł otrzymuje zawodnik, który zdobędzie 1,2 lub 3 miejsce w dowolnej klasie i kategorii (start w Ceative Class nie liczy się do tej nagrody). Zawodnicy gromadzą punkty, a tytuł przyznawany jest zawodnikowi, który uzyskał największą ich ilość. Oprócz tytułu The Best Groomer of EuroGroom 2012 i Pucharu Laureat wygrywa BILET LOTNICZY do USA* na Największy Konkurs Groomingu na Świecie Groom Expo 2012 który odbywa się w Hershey w stanie Pensylwania. Zapewniamy również opiekę podczas pobytu w USA. Quote
Lilki16 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Jezu jaka jestem zapłakana, kosmos :) taka byłam szczęśliwa ..........:) Quote
Recommended Posts