Mada&Teodor Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 To może spróbuj jeszcze na ZippyVideos, Video Google, albo YouTuBe. Może się uda :lol: Quote
Cali Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Mada&Teodor']To może spróbuj jeszcze na ZippyVideos, Video Google, albo YouTuBe. Może się uda :lol: Mada poprobuje jeszcze ,mam pare filmikow i napewno je wstawie-kwestia czasu. Tymczasem Figo dostal od wet. taka obroze Prewentic (troche śmierdzi)-ponoc to przeciw kleszcza ale ma skladnik co ma przyspieszyc zchodzenie tego grzybka.;).kilka fotek szkraba.. . . . . Quote
Chefrenek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Cali']. . . Niedługo to posłanko będzie za małe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 . Faktycznie, niedługo to łóżeczko bedzie za małe i kolana pana do spanie też :evil_lol: Śliczne foteczki :loveu::loveu: :loveu: Quote
Cali Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Troszke mamy ostatnio nie za wiele czasu na sledzenie forum.postaramy sie nadrobic zaleglosci.Figo zaknczyl chorowanie i bierze Omegan na odrost i poprawe okrywy wlosowej bo na czułku troche przezedzily mu sie włoski:shake:.Pare fotek ze spotkania z buldozkiem. . . . . . Quote
Hebulka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Słodkie foteczki :loveu: I jaki fajny buldoziu,podobał się Figusiowi ?? My tak rrzadko spotykamy bulweczki na spacerach :( Quote
Ja&Roniuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Fotki śliczniaste ;) Ależ on jest pomarszczony taka jedna wielka fałdka :loveu: inawet druga broda mu wystaje :-) Quote
misiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No Cali a narzekałeś,że w okolicy nie ma buldożków :lol:.A tu super kumpel dla Figo się znalazł ;) :loveu:. Quote
Mada&Teodor Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 . Ale siwtne foteczki :multi: :multi: :multi: Czy Figo, cieszył się ze spotkania z buldozkiem ? Quote
Cali Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Mada&Teodor']. Ale siwtne foteczki :multi: :multi: :multi: Czy Figo, cieszył się ze spotkania z buldozkiem ? Mada-Figo sie cieszyl bardzo a Hugo tez jednak do momentu jak pani Huga nie zaczela glaskac naszego psiaczka.Zaczol wyraznie byc zazdrosny i w zasadzie zabawa sie skonczyla :evil_lol: Quote
tygra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 oj co tu tak mało do nadrabiania może nowe fotki? Quote
Mada&Teodor Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Halo, gdzie Wy sie podziewacie Cali? Gdzie zdjecia Figo ? Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :-o Co ja widze! Cali! Ty jesteś z Kęt! :crazyeye: a ja mam tylko 7km do Kęt!! :multi: nawet dziś tam byłam:evil_lol: hehe, może się nam uda kiedyś spotkać? :cool3: :) pozdrawiamy ;) P.S. Mieszkacie w Kętach, tych w małopolsce (zresztą chyba nie ma innych) ? Na jakim osiedlu? :multi:;) Quote
Recommended Posts