Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mada&Teodor']To może spróbuj jeszcze na ZippyVideos, Video Google, albo YouTuBe.
Może się uda :lol:
Mada poprobuje jeszcze ,mam pare filmikow i napewno je wstawie-kwestia czasu. Tymczasem Figo dostal od wet. taka obroze Prewentic (troche śmierdzi)-ponoc to przeciw kleszcza ale ma skladnik co ma przyspieszyc zchodzenie tego grzybka.;).kilka fotek szkraba..
.
.
.
.

Posted

Troszke mamy ostatnio nie za wiele czasu na sledzenie forum.postaramy sie nadrobic zaleglosci.Figo zaknczyl chorowanie i bierze Omegan na odrost i poprawe okrywy wlosowej bo na czułku troche przezedzily mu sie włoski:shake:.Pare fotek ze spotkania z buldozkiem.
.
.
.
.
.

Posted

[quote name='Mada&Teodor'].

Ale siwtne foteczki :multi: :multi: :multi:
Czy Figo, cieszył się ze spotkania z buldozkiem ?
Mada-Figo sie cieszyl bardzo a Hugo tez jednak do momentu jak pani Huga nie zaczela glaskac naszego psiaczka.Zaczol wyraznie byc zazdrosny i w zasadzie zabawa sie skonczyla :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

:-o Co ja widze! Cali! Ty jesteś z Kęt! :crazyeye: a ja mam tylko 7km do Kęt!! :multi: nawet dziś tam byłam:evil_lol: hehe, może się nam uda kiedyś spotkać? :cool3: :)
pozdrawiamy ;)
P.S. Mieszkacie w Kętach, tych w małopolsce (zresztą chyba nie ma innych) ?
Na jakim osiedlu? :multi:;)