Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki śliiiiiiiczny maluniek! Moj Titulek bedzie miał kolegę. Tez niedawno dołączylismy do grona buldogomaniakow na tym forum i naprawde atmosfera jast tu wspaniała! Wszyscy są bardzo pomocni i życzliwi!
Witamy wiec, pozdrawiamy i zapraszamy do nas!:multi: :loveu:

Posted

A wiec ciag dalszy szczeniecego zycia.
.Pierwsza proba po schodach w dół.
.
.
O nie ma jak na kanapie.
.
To lubie........
.
Juz wiem po co sa zabki.
.
Moj pan padl podczas zabawy a ja chce jeszcze.

Posted

[quote name='Cali']
.

Jaki mały ślicznotek :loveu:.Cud,miód i orzeszki :loveu:.

A wiecie,ze od kilku dni na dogo OBCY działają :crazyeye:.Posty znikają,emotki i literki zamieniają.Niektóre wyrazy maja swoją reklamę,która zresztą nie ma nic wspólnego z tymi wyrazami :question:.Własnie Cali u Ciebie widac ICH działalność :smhair2::errrr:.Dopadły mojego posta :-x.Ja napisałam "Cali i Figo...witamy na dogomanii" a ONI zmienili na "Cali i Fogo...witamy na dogomanii" :crazyeye:.
Kurka,a myslałam,że mnie nie dopadli :placz:.Ale mam nadzieję,że niedługo ICH działalność się skonczy,bo śledztwo jest prowadzone :evil_lol:.W jednej z galerii mamy już podejrzenia kto to ci OBCY.

Posted

Misiaczek przypuszczalem ze chodzi o Figo zamiast Fogo.No faktycznie dziwne te reklamki i dzialania obcych-czzby matrix istnial naprawde?ha-ha.Moze wystarczy troche:mad:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ojej kolejny przepiękny buldożek na dogo :loveu::loveu: bede tu do was często zaglądać :D:D:D

Witam i chetnie odwiedzimy wasza ogromna galeryjke-ogladania ZE HEJ

Posted

[quote name='misiaczek']
GOSPODARZ :evil_lol:.
Mamy rodzynka wśród buldożkowej braci ;).
Witam was-tak ,tak gospodarz :evil_lol:.Dzis odpoczynek od sesj zdjeciowej-bylismy u wet.na wizycie kontrolnej-8 lutego ostatnie szczepienie.Jestesmy umowieni z kolega Figo na zdjecia ale pogoda jest be.Poskaczemy po waszych galeriach bo ogladania co niemiara i nie mozemy sie napatrzyc na Wasze pieknosci:crazyeye:

Posted

Witamy wszystkich po wekendowej przerwie i zamieszczamy pare zdjec.Bardzo dziekujemy Chefrenek za wspanialy banerek walentynkowy lecz tradyc. mozemy miec problem z jego uruchomieniem.A wiec fotki.....
Moi nowi kumple....
. . Chwilka odpoczynku . . Tak lubie odpoczywac. . Prosze wezcie mnie na kanape.... . no bardzo prosze-bede grzeczny-obiecuje. . Ja tu rzadze.