Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Dziecięce zabawy - musiały się tak skończyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

M by si nie chciało pisać 82 razy tego samego. Jestem ciekawa jak padli najej trop. Może ją ktoś podkablował?

Posted

Chefrenek napisał(a):
M by si nie chciało pisać 82 razy tego samego. Jestem ciekawa jak padli najej trop. Może ją ktoś podkablował?

Sama maiałam ochote ją podkablować, bo co wchodziłam do jakieś galerii to artystokratka z tym samym teksem do znudzenia :angryy: :angryy: :angryy: Ona chyba tylko sobie liczbe postów chciała nabić i jej sie udało 82 więcej :angryy:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Sama maiałam ochote ją podkablować, bo co wchodziłam do jakieś galerii to artystokratka z tym samym teksem do znudzenia :angryy: :angryy: :angryy: Ona chyba tylko sobie liczbe postów chciała nabić i jej sie udało 82 więcej :angryy:

Pewnie masz rację. Ona jakiś czas temu "chodziła" po galeriach i pisała że jest siostrą swojej siostry i żeby zajrzeć do ich galerii.

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Masz racje, dziś arystokratka dostała bana na tydzień za spamy w foto blogach- w 82 galeriach napisała to samo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23013 w tym w mojej ;)I w mojej też:eviltong:.
Nikt nie musi kablować.Modzi czytają galerię.Weszli do 3 dajmy na to i wystarczy.Ja od razu wiem kiedy dzieci piszą na dogo.A jak juz piszą coś w tym rodzaju:"śliczny piesek,wstąp do mnie"...to juz porażka totalna :shake:.A u Bonity w galerii "bawimy" się w rodzinkę i siostra Arystokratki wpadła na pomysł (lat 14) zeby moją mamą zostać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

misiaczek napisał(a):
I w mojej też:eviltong:.
siostra Arystokratki wpadła na pomysł (lat 14) zeby moją mamą zostać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Czytałam i pozostawiam o bez komentarza :razz: :razz: :razz:
A to dziecko lat 14 bawi sie w moderatora w watku administracji :angryy: :angryy: :angryy:
Poprostu ręce opadają. A na takie posty jak "wpadnij do nas, albo dzien dobry" to ja nawet nie odpisuje :mad:

Posted

misiaczek napisał(a):
I w mojej też:eviltong:.
Nikt nie musi kablować.Modzi czytają galerię.Weszli do 3 dajmy na to i wystarczy.Ja od razu wiem kiedy dzieci piszą na dogo.A jak juz piszą coś w tym rodzaju:"śliczny piesek,wstąp do mnie"...to juz porażka totalna :shake:.A u Bonity w galerii "bawimy" się w rodzinkę i siostra Arystokratki wpadła na pomysł (lat 14) zeby moją mamą zostać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Czytałam to i się uśmiałam. Mówiąc szczerze nic z tej "rodzinki" nierozumiem ale co mi tam:shake: :shake: :shake: . Może to twoja mama z poprzedniego wcielenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A za tym tekstem "śliczny piesek, wstąp do mnie" też nie przepadam. Rozumiem, że chcą się zareklamować ale to już jest takie reklamowanie na siłę.

Posty - "dzień dobry" lub "dobry wieczór" skąd ja to znam.

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Czytałam i pozostawiam o bez komentarza :razz: :razz: :razz:
A to dziecko lat 14 bawi sie w moderatora w watku administracji :angryy: :angryy: :angryy:
Poprostu ręce opadają. A na takie posty jak "wpadnij do nas, albo dzien dobry" to ja nawet nie odpisuje :mad:Ja tyż :lol:
A Ci co tak piszą nawet nie przeczytają danej galerii.Im chodzi o zdobycie oglądacza w swojej :cool3:.
Administrację czytam od pewnego czasu ;) i wiem,ze ona tam króluje :evil_lol:.

[quote name='Chefrenek']Czytałam to i się uśmiałam. Mówiąc szczerze nic z tej "rodzinki" nierozumiem ale co mi tam:shake: :shake: :shake: . Może to twoja mama z poprzedniego wcielenia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A za tym tekstem "śliczny piesek, wstąp do mnie" też nie przepadam. Rozumiem, że chcą się zareklamować ale to już jest takie reklamowanie na siłę.

Posty - "dzień dobry" lub "dobry wieczór" skąd ja to znam.
A jak ja sie uśmiałam jak to przeczytałam :evil_lol:.
A z rodzinki nie trzeba nic rozumieć,pośmiać się można co nieco z tekstów :evil_lol:.

[quote name='Cali']Nie wiem jak to zdjecie sie powiekszylo:crazyeye:.wszystkie byly 100% zmniejszone,jakies czary-moze mod.podaruje;)
Pewnie jak zmniejszałeś to obok orginalnego miałeś na kompie pomniejszone i się po prostu pomyliłeś :) (mi się tez tak kiedyś zdarzyło).Dlatego pierw na podgląd daję a później jak jest ok z fotkami,to zatwierdzam :).

Posted

Witam po chwilowej przerwce ale zapewne znacie dni kiedy po przyjsciu z pracy macie ochote pasc w łozeczko i zapomniec o wszystkim.:razz:.Jednak chwila zabawy z Figiem musi byc . Pare fotek z ostatnich chwil...
Walka z ryczaca krowa.
.
.
A pozycje do spania mam coraz ciekawsze:evil_lol:.
.
.
A tu na pani poscieli-poki nie widzi.
.
Na kolankach pani tez jest super...:multi:.
.

Posted

Mada ta krowa ryczy jak prawdziwa a Figo szaleje jak ja widzi-mam filmik nagrany i pokombinuje jak Wam go pokazac -smiechu co niemiara.:evil_lol:

Posted

Cali napisał(a):
Mada ta krowa ryczy jak prawdziwa a Figo szaleje jak ja widzi-mam filmik nagrany i pokombinuje jak Wam go pokazac -smiechu co niemiara.:evil_lol:

O to ja bardzo chciałabym ten filmik obejrzeć :loveu: :loveu: :loveu:
Jakby cos nie wychodzilo z tym filmikiem, to przeslij mi na maila, a jak go chętnie wstawie :lol:

Posted

Cali napisał(a):
Wlasnie zarejestrowalem sie na wrzucie i jutro sprobuje to wstawic;)

Chyba nawet nie trzeba sie rejestrowac zeby wrzucac filmy.
Niestety jak film jest zbyt długi to nie przyjmuje. Ja wielu nie moge tam wrzucic.

Posted

klaud napisał(a):
Chyba nawet nie trzeba sie rejestrowac zeby wrzucac filmy.
Niestety jak film jest zbyt długi to nie przyjmuje. Ja wielu nie moge tam wrzucic.

Tzn. zalogowalem sie-jednak tragedia bo film 17 sek.ładuje juz z 20 min.i nic

Posted

Obiecalem dzis filmik i sorry ale ta wrzuta mnie wkurza-byc moze to slabe łacze z internetkiem.Musze sprowadzic machera coby cos pomogl;).