Cali Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Chefrenek']Też o tym słyszałam, ale nie chciałam pisać, żeby nie było że się wymądrzam :oops: :oops: :oops: . Figo - Miś Uszatek Chefrenek nie zartuj-to moj pierwszy buldozek i kazda rada i sugestia jest wskazana wiec prosze sie nie szczypac tylko mi doradzac za co bede okropnie wdzieczny:multi:Dziekuje Misiaczek i Chefrenek za rade-postaramy sie zastosowac!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Matko ale Figo jest wspaniały :loveu: Normalnie schrupałabym go :loveu: Quote
Hebulka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='tygra']ale wielka kość dla maleństwa :) SLODKOSCI Quote
Mada&Teodor Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A gdzie nowe foteczki Figusia ? :mad: Quote
Cali Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dzisiaj bylismy na kontroli u wet. Figo dostal jeszcze jeden zastrzyk i powinno byc ok,gdyz chrostki powoli sie wysuszaja:multi:.Apoza tym to wszystko super!.No i jakies zapodziane fotki.(chyba nas tez czeka nowa ladowarka i akumulatorki). . . . Bardzo bym chcial ladna pogode bo chcemy zdjecia z plenerku.:p Quote
Mada&Teodor Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 . ALe mu dobrzeeeeeeeeee :loveu: :loveu: :loveu: Super, że po wizycie u weta wszystko jest ok :multi: A co do pogody, to trzeba być cierpliwym, już niedługo WIOSNA :multi: :multi: :multi: Quote
Chefrenek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Każdy czeka na wiosnę by porobić fajne fotaski. Figulec mężnieje z dnia na dzień. Quote
misiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Cali'] . MYŚLICIEL :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Z okazji Walentynek, życze Wam bardzo dużo MIŁOŚCI !!! Quote
Chefrenek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Z OKAZJI DNIA ŚWIĘTEGO WALENTEGO DUŻO MIŁOŚCI ŻYCZY KLAUDIA Quote
Cali Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 O ale dzis światecznie-Nasz Figo z tej okazji tez dostal co nieco:multi:. . . Chyba starczy na chwilke........;) Quote
misiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale Figo dostał prezenta na Walentynki ;).Pewnie chłopak zadowolony :lol:.Zresztą widać jak pałaszuje maleństwo.Na zdrówko :loveu:. Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 . Ale Figowi sprawiliście wspaniały prezencik :multi: :multi: :multi: Jedzenia na pewno mu nie zabraknie :loveu: :loveu: :loveu: Mu do niedawna też jadł Royala, a teraz wcina Hillsa, aż uszy nietoperzowe mu się trzęsą :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 O kurde ale on juz jest duzy.... rśnie jak na drożdżach :) to ja do tego dorzucę jeszcze pączki :D Quote
Cali Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']O kurde ale on juz jest duzy.... rśnie jak na drożdżach :) to ja do tego dorzucę jeszcze pączki :D Dziekujemy za pączusie-mniam-szkoda ze moge sie tylko napatrzyc-chyba żonka dis do kawki tez kupi takie słodkosci.A dzis wazac Figo oniemialem bo wazy juz 4.9 kg Quote
Ewa&kumpel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Cali']O ale dzis światecznie-Nasz Figo z tej okazji tez dostal co nieco:multi:. . . Chyba starczy na chwilke........;) Przez przypadek znalazłam Waszą galerię. I zapowiada się super... :razz: Figuś jest bardzo fajniutkim psinkiem... Oj, chyba będę częstym gościem... Quote
Cali Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Wiecie postanowiłem zrobic Figo fotke i nakleic na szybke w aucie.:lol: *Naklejka z Twoim psem* [size=12] - 15,00zł : 4lapy, Sklep dla psa i kota. Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Chefrenek napisał(a):Fajna sprawa Bardzo fajna, a ja mam zamiar zrdobić sobie kubek ze zdjęciem Tedzia :) Quote
Recommended Posts