Cali Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 I moze jeszcze. . Ktos chyba pomylił posłanie. .. Moje krolestwo. . Jestem zmeczony tymi zdjeciami.... . Quote
KarolaBox Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 . Jak zachęca do zabawy :evil_lol: . Boziu, jaki szkrab maluteńki :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ślicny :):):):) a co sie stalo w uszko :( Quote
Chefrenek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Zdjęcia są super. A to uszko jeszcze nie stanęło? Quote
Cali Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] ślicny :):):):) a co sie stalo w uszko :( To tylko profilaktyka-aby uszko przyzwyczailo sie do pionowego stanu Quote
DiDDlina85 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ale słodka bulwa!!! Kolejna piękność na dogo:):loveu: Quote
misiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Cali']. . Chwilka odpoczynku . . Tak lubie odpoczywac. Oj chyba ten fotelik jest dla mnie za mały :p.Główka mi zwisa ;). Hello :).Super foteczki :loveu:. Quote
Mada&Teodor Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 . Rany, jakie cudeńko kochane :loveu: :loveu: :loveu: Chyba sie niezle zmęczył po spacerku i poszedł w kime :loveu: Quote
Cali Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Mada&Teodor']. Rany, jakie cudeńko kochane :loveu: :loveu: :loveu: Chyba sie niezle zmęczył po spacerku i poszedł w kime :loveu: Nie zmeczyl sie a wystraszyl jak bokser dal glos(grzmot).Juz nie bedzie podskakiwal tak beztrosko i zaczepnie-faktycznie buldozki zaczynaja a potem wlasciciele musza stawac w ich obronie ha-ha;) Quote
Ola_Fasola__ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Przecudowny piesio :loveu: . Zapraszam do galerii mojej Inki : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36763&highlight=galeria+mojej+inki Quote
_beatka_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 galeria super:multi: ależ piękny ten wasz dzidziuś:loveu: Quote
misiaczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nasz rodzynek coś się opindala i foteczek nie daje:mad:. Quote
DiDDlina85 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale fantastyczne zdjecie!!!:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :lol: Quote
Chefrenek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 misiaczek napisał(a):Nasz rodzynek coś się opindala i foteczek nie daje:mad:. Może się przestraszył takich strasznych bab jak my?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='misiaczek'] GOSPODARZ :evil_lol:.Mamy rodzynka wśród buldożkowej braci ;). O kurczę no to zwracam honor :evil_lol: A Figo jest wspaniała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Chefrenek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):O kurczę no to zwracam honor :evil_lol: A Figo jest wspaniała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Figo to chłopaczek :razz: :razz: :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Chefrenek napisał(a):Figo to chłopaczek :razz: :razz: :razz: Bosz... no to ładnie same gafy... :oops2: Najpierw do Cali jako do dziewczyny teraz Figo. .. :oops: Quote
Cali Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Chefrenek']Może się przestraszył takich strasznych bab jak my?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wcale sie nie przestraszyl-nie takie Jestescie straszne:eviltong:.Niestety w pracy dluzej schodzi itemu dluzsze przerwy na forum.Ale mam 2 fotki Figa wygrzewajacego siew promieniach sloneczka. . Troche rozjasnione ale cos widac. . Quote
Cali Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Bosz... no to ładnie same gafy... :oops2: Najpierw do Cali jako do dziewczyny teraz Figo. .. :oops: Ale sie usmialem,ładnie zamieszane-wyjasnie ze Cali to od auta (Calibra),to obok Figa druga pasja-a Figo to faktycznie chlopak:diabloti:. Quote
Cali Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Chefrenek napisał(a):Widać, że mężnieje z dnia na dzień. Tak widzimy sami ze Figo przybiera na wadze (prawie 4 kg) i pnie sie w gore-robi sie taki fajny-na spacerku juz nie taka kuleczka. Quote
Mada&Teodor Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Chefrenek napisał(a):Widać, że mężnieje z dnia na dzień. No faktycznie widac, ze już z niego nie tak szkrabek jak przedtem. Cudowny z niego psiulek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts