Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może, ja na początek poprosze o jeszcze kilka foteczek ślicznutkiego Figusia :)
On jest taki malusi :loveu: :loveu: :loveu:
Moj Teodor za pare dni będzie miał już 7 mc i rośnie mi chopak jak na drożdzach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a pamiętam jak jeszcze niedawno był takim maluszkiem jak Wasz (bo rozumiem ze Was cała rodzinka) pupilek :p

Posted

Mada&Teodor napisał(a):

Moj Teodor za pare dni będzie miał już 7

Magda, nie strasz, to moja tez już niedługo 7 miesięcy będzie miała ? :crazyeye: :shake:

Figuś jest przeuroczy i takie maleństwo :loveu: (Chyba się znamy z forum 100 pociech, co? :razz: ) Wklejajcie duuuużo fotek, co byśmy mogli oko nacieszyć :razz: ;)

Zapraszam, do galerii mojego buldożka ;)

Posted

Cali napisał(a):
Zdjec wrzucimy -bo mamy sporo tylko musimy zmniejszyc fotki.Jest nas czworka i kazdy jest zabujany w Figo.

Nie dziwię Wam się :evil_lol: Nas jest tylko dwójka i ja nie chcę się Tosią dzielić :mad: :evil_lol:

Posted

Cali napisał(a):
Zdjec wrzucimy -bo mamy sporo tylko musimy zmniejszyc fotki.Jest nas czworka i kazdy jest zabujany w Figo.

SUPER :multi: :multi: :multi:
Jeśli wrzucacie fotki przez ImageShack, to nie musicie zmniejszac fotek. Wystarczy zaznaczyć opcje resize image na 320x240. Jest to mniej uciążliwe :loveu:

Posted

Na spokojnie chcemy przesledzic wasze galeryjki bo jest naprawde co ogladac.Chyba nie ma brzydkich buldozkow na swiecie, wszystkie sie nam podobaja:smilecol:

Posted

Cali napisał(a):
Na spokojnie chcemy przesledzic wasze galeryjki bo jest naprawde co ogladac.Chyba nie ma brzydkich buldozkow na swiecie, wszystkie sie nam podobaja:smilecol:

No faktycznie, wszystkie buldożki są tak brzydkie, że aż piękne :multi: :multi: :multi:

Posted

Tak jestem mezczyzna i przyznam ze balem sie (ha-ha) wkroczyc w to szanowne grono zeby nie powialo chlodem ale widze ze sie wydalo-i jest spoko-jestescie wszystkie Super:evil_lol:

Posted

Cali napisał(a):
Tak jestem mezczyzna i przyznam ze balem sie (ha-ha) wkroczyc w to szanowne grono zeby nie powialo chlodem ale widze ze sie wydalo-i jest spoko-jestescie wszystkie Super:evil_lol:

My niegroźne jesteśmy, nie ma się czego bać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cali napisał(a):

Nie ma się czego bać, tak jak napisała Chefrenek vel Kaludia my nie jesteśmy groźne, tylko mamy wielkiego hopla na pkt buldożków francuskich :)

Posted

Jutro wrzuce sesje zimowa bo snieg troche stopnial wiec Figo wystaje ponad snieg.Brzuszek ma raczej normalny,moze takie ujecie ,chociaz jak poje to to go rozdyma:evil_lol: