Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Manu wspaniała fotorelacja :-) Poniewaz Przysłup jest tylko o krok od mojej letni /zimowej bazy wypoczynkowej z tym wieksza checia obejrzałam znajome krajobrazy.
W tym roku darowalam sobie wyjazd w Bieszczady a tu taka ciekawa impreza mnie omineła ,porazka :-(
Ale czesc mojej rodziny byla i byli na zawodach jako widzowie.
Mamy zagadke ,ktora mam nadzieje ,ze pomozesz nam rozwikłac.W drugim dniu zawodow byla w składzie sedziowskim młoda ,ciemnowłosa dziewczyna w czapce z daszkiem .Ta dziewczyne potem moja rodzina widziala (albo im sie zdawalo) w ktorejs z odleglejszych miejscowosci Bieszczadzkich z dwoma haskimi.Czy ta dziewczyna mieszka w Bieszczadach ?Powstala na tym tle taka kłotnia czy widziana przez nich w mało zamieszkanej okolicy osoba z haskimi to jest ta sama osoba ze składu sedziwoskiego czy nie ,ze rodzina bardzo mnie prosila o pomoc w rozwiazaniu dreczacej ich zagadki :-)
Wiesz moze o tym cos ,kto byl drugiego dnia z miejscowych wsrod sedziow?

Posted

Waldek mój kojarzy taką osobę... Te włosy miała długie ? Schowane pod tą czapką ? Widział ja drugiego dnia na mecie. Ale ona nie była ze składu sędziowskiego, tylko jako pomocnik. Więc możliwe, że tubylec ;)

Co do zdjęć, to jeszcze nie wszystkie... :cool1: W poniedziałek (bo na szybszym łączu z pracy) dodam jeszcze około 70 z niedzieli :razz:

Posted

Acha, wiec mozliwe ,ze jednak to osoba z Bieszczadow ,no popatrz ,u nas juz zakłady robimy kto bedzie mial racje :-)
Włosy długie ,schowane.I ta dziewczyna chyba dosc tam znana srodowisku ,bo bardzo mile sie witali .I miala czerwone spodnie czarna kurtke lub odwrotny zestaw ale te dwa kolory :-) Pamiec jest dziwna ,przestawia barwy :-)
Skoro Waldek tez zwrocił na nia uwage to musi cos w tym byc :-)
A powaznie czekam na rezte zdjec , te co obejrzalam do tej pory rozpaliły teskonote za Bieszczadzkimi szlakami i jeszcze te psie mordy ,ech to chyba bład zycia ,ze mnie tam nie było .
Licze na dalsza fotorelacje :-)