Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,
W końcu jest upragniony śnieg i warunki do zawodów zrobiły się dobre. Nasz zespół oczywiście atakuje dystans hardcorowy, czyli 95 km.
W czwartek w nocy wszystko się okaże, bo wydaje mi się, że całość rozegra się właśnie po zapadnięciu zmroku, gdy zaprzęgi wyjadą na 3-cią pętlę (każda ma 31 km długości, po dwóch pierwszych jest obowiązkowy postój wynoszący przynajmniej 1 godzinę).

Trzymajcie kciuki za nasze psy i za nas, bo czeka nas wiele kilometrów biegu za saniami. Pełna relacja po powrocie, poparta materiałem dowodowym w postaci zdjęć i... filmów!
A na razie to się trzeba pół Polski przebić całym "taborem"m co też może okazać się ciekawym doświadczeniem ;)

Dla zainteresowanych podaję namiar na stronę zawodów http://www.husky.net.pl/

Pzdr!

Posted

Wróciliśmy z Przysłupia, pogoda wymarzona, bajkowe krajobrazy, w tym roku mnóstwo świeżego śniegu, niezbyt mroźnie. W chwili kiedy rozgrywały się sobotnie zawody padał dośC intensywnie śnieg. Mimo, że na krótko i tylko w roli obserwatorów zawsze warto tam być. Bieszczady... gdyby można było zostac na dłużej...;)

A to pare zdjęć które udało mi się zrobić.

Posted

Hej Kamel :)

My też byliśmy, szkoda, że się nie spotkaliśmy... Albo i może tak, tylko nie wiedzieliśmy...

Jak obrobię swoje zdjęcia, to wstawię do mojej galerii i dam linka :) Tylko trochę to potrwa, bo jest tego mnóstwo i chciałabym je też nieco rozjaśnić... :roll:

PS. PW dostałam, w wolnej chwili postaram Ci się coś napisać :)

Posted

Manu napisał(a):
Hej Kamel :)

My też byliśmy, szkoda, że się nie spotkaliśmy... Albo i może tak, tylko nie wiedzieliśmy...

Jak obrobię swoje zdjęcia, to wstawię do mojej galerii i dam linka :) Tylko trochę to potrwa, bo jest tego mnóstwo i chciałabym je też nieco rozjaśnić... :roll:

PS. PW dostałam, w wolnej chwili postaram Ci się coś napisać :)

Cześć Manu, ja widziałam chyba twój samochód z podpisem , zielony?;) , niestety nie wiem jak wygladasz więc było by trudno, a jak widziałaś huskiego w czerwonych szelkach jak na zdjęciu wyżej to byłam ja:p

Posted

Kamel napisał(a):
Cześć Manu, ja widziałam chyba twój samochód z podpisem , zielony?;) , niestety nie wiem jak wygladasz więc było by trudno, a jak widziałaś huskiego w czerwonych szelkach jak na zdjęciu wyżej to byłam ja:p
Tak, to my byliśmy :)
Twojego huskiego niestety nie zauważyłam... :shake:

Posted

Manu napisał(a):
Dodałam większą część zdjęć z soboty - jeszcze bez zawodników LZ oraz bez wieczoru maszera.

Obejrzałam wszystkie zdjęcia, są super, a najpiekniejsze te kiedy padał śnieg:)