Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ dostałam dokumentację psa pokażę Wam również jak wyglądało złamanie...

Gwóźdź okazał się za słabym zabezpieczeniem. Obecnie psiak ma blaszkę i 5 śrub. Czuje się świetnie. Po 2 zabiegu łapka też lepiej wygląda itd. Niestety wróciliśmy do pkt wyjścia z leczeniem i na zrosty trzeba będzie długo poczekać...

Posted

jak będą tylko fotki z nowego domku to tu wrzucę ;) Bo nowy domek jest na etapie logowania na naszym forum :)

Domek sprawdzony, przygotowany na przyjęcie psa... Co prawda szelki które dostał na start już u nas przy odbieraniu psiaka, jak zajęliśmy się wypisywaniem umowy, zostały mocno naruszone :x ale nowa Pani nie była o to zła ;)

Więcej relacji jak psiak się aklimatyzuje itd, zdam jak będą informacje :) Póki co wiem tylko, że w nocy jest wszystko ok, lamentuje pod nieobecność i zakochała się w nim jakaś goldenka z osiedla ;) No i w przyszłym tygodniu wybierają się do jednego z lepszych ortopedów w okolicy na kontrolę, przedstawienie całej dokumentacji i stworzenie planu leczenia (kontrolne RTG, suplementy diety itd)

Posted

Domek naprawdę ok - poznałam panią osobiście.
Pani już od dawna śledziła watek Silvka i wspierała go również finansowo.
Silvek dostał na pożegnanie chip od antiochy:)
Jest naprawdę pod kontrola - a jak pani nie bedzie zdawać relacji to gromadnie do niej przyjedziemy na poadopcyjną;)