Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 7 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie dadzą jej do adopcji. Tam jest kilka psów agresywnych i nie są do wydania. Widziałam kiedyś, jak jacyś panowie chcieli agresywnego psa do pilnowania domu babci (:crazyeye:) i nawet prost pracownik odmówił.

Posted

Lamia, ale ja nie znam szczegółów, nie miałam kontaktu z ludźmi, którzy adoptowali Agrafkę. Chyba Viktorija, jeśli dobrze pamiętam, ale ona wyjechała na koniec świata, nie mam z nią kontaktu.
Pamiętam, że ci ludzie byli godni zaufania i jeśli oddali sukę, musieli mieć powód. Więcej nic nie wiem.

Posted

zasadzkas napisał(a):
Lamia, ale ja nie znam szczegółów, nie miałam kontaktu z ludźmi, którzy adoptowali Agrafkę. Chyba Viktorija, jeśli dobrze pamiętam, ale ona wyjechała na koniec świata, nie mam z nią kontaktu.
Pamiętam, że ci ludzie byli godni zaufania i jeśli oddali sukę, musieli mieć powód. Więcej nic nie wiem.

Czytałam wątek, mnie też się spodobali ;)

Gdybyś się coś dowiedziała to daj znać ;)

Posted

doddy napisał(a):
Agrafka niedlugo po adopcji zaczela atakowac ich. Pracowali z nia ale stawala sie coraz bardziej niebezpieczna. Postanowili ja oddac na dozywocie w schronisku.

Tak, tak wiem, ale ciekawi mnie czy były jakieś symptomy, czy coś ją prowokowało, czy atakowała w jakieś konkretnej sytuacji czy bez powodu, jak reagowała na karcenie za złe zachowanie ... i takie tam ;)

Posted

Ja szczerze to juz nie pamietam w jakich to bylo sytuacjach.
Jedynie pamietam, ze z nia pracowali i podejrzewali problemy psychiczne, jej zachowanie bylo niebezpieczne. Nawet rozpatrywali uspienie ale jednak oddali ja do schroniska.