Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacha_wawa zaadzka będize miała dostęp do kompa dopiero w pon i to moze po południu. Wyjechała i nie napisze do pon nic. Dzowniła do mnie rano w sparwie sprawdzania domku, miała dać znać potem, ale na razie cisza

Posted

Viktorija napisał(a):
Kacha_wawa zaadzka będize miała dostęp do kompa dopiero w pon i to moze po południu. Wyjechała i nie napisze do pon nic. Dzowniła do mnie rano w sparwie sprawdzania domku, miała dać znać potem, ale na razie cisza

Ok, to zadzwonię wieczorem do Niej i wszystkiego się dowiem ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
Dlaczego mordeczka wrocila na allegro czyzby domek nie wypalil :???:

Allegro to tak zapobiegawczo ;)
Próbuje się teraz dodzwonić do Zasadzkas, Państwo z Wawy się odezwali i mieli o 13 jechać z Viktoriją na SGGW, podobno super ludzie, więc trzymajcie kciukasy :lol:

Posted

No to Imprezaaaaaa!!!!!!!!!
bawimy się i cieszymy!!!!!
Państwo są wspaniali! "Normalni", doswiadczeni, odpowiedzialni, dom w ogrodem pod W-wą :))))) Będa ją kochać, a sunia ich pokochała w ciagu kilku minut! Nawet, kiedy Pan usiłował pójść z nia sam dalej na trawnik, zeby zrobiła siuisu przed jazdą samochodem, to odwracała sie i stwierdziła, ze albo cale stado razem, ale ona strajkuje :) W końcu Pan z nią porozmawiał i pochodzili nieco. W samochodzie "siedziała" Pani na kolankach, bo przecież jest małych piesieczkiem i dziusiem ;)
Jestem zaproszona do nowego domu zawsze i Państwo byli w ogóle rozczarowani, że dziś nie miałam czasu, zeby od razu z nimi pojechać :)
Byliśmy razem w sklepie, kupilismy cała wyprawkę dla suni.
Bardzo sympatyczni Państwo i naprawdę jestem o sunię spokojna.
A więc OFICJALNIE STWIERDZAM, żE AGRAFKA W NOWYM DOMU!!!!!!

Państwo zauważyli sunię na Allegro :) Dzięki dziewczyny!!!! To Wasza zasługa!
Acha, Państwo zapłacili 200 zł z rachunku suni, który wyniósł 260 i jakaś końcówka :)
A oto kilka fotek

Posted

Viktorija napisał(a):
Kacha, Pani pytała, kto tak pięknie napisał na Allegro! Powiedziała, że bardzo ją to ujęło i ze tekst trafia od razu do człowieka! Gratulacje!!!

To taka moja mała wena twórcza, która czasami mnie nachodzi ;)
Zastanawiam się czy ściągać aukcję?? Może dzięki Agrafce jeszcze jakiś inny psiak trafiłby do domku??

Posted

Jak się ogląda takie foteczki to aż serce rośnie :loveu:
Widać, że Niunia już podbiła serducha wszystkich, a te nakolankowe fotki są po prostu rozbrajające :) Agrafcia wygląda na nich jak takie malutkie, słodkie dzieciątko :loveu: Córeczka Mamusi :)

Posted

Państwo wysłali mi pierwszego maila w piątek o 21:34 dwie godziny przed zakończeniem aukcji :cool3:
To chyba jakieś przeznaczenie było, tuż przed końcem taka rodzinka się znalazła :loveu:

Posted

Jestem. Bardzo bardzo się cieszę.
Dziękuję za wszystkie ogłoszenia :loveu:
Państwo zrobili na mnie naprawdę dobre wrażenie i pozmieniałam wszystkie plany. Dom w Gorzowie wykazał się rozsądkiem i zrozumieniem sytuacji, czym zyskał kolejnego plusa. Jesteśmy w kontakcie, szukamy im suńki. Najlepiej, jak najbliżej.
Nie wiem, czy już wszystko zapłacone na SGGW?
Jeśli chodzi o ogłoszenia, to bardzo proszę, nie z moim telefonem.
Wybaczcie, narozmawiałam się z dziwnymi ludźmi w jej sprawie i muszę odpocząć. Za jakiś czas może tak, ale teraz mam tak serdecznie dość. Bałam się bardzo, żeby nie trafiła do takiego domu. Dopiero jak była na SGGW, to zaznałyśmy spokoju /myślę, że mogę mówić za mnie i za Viktoriję ;)
Viktorija i Kacha :drink1:

Posted

Poprostu brak mi slow zeby wyrazic swoja radosc ... :cool2: :thumbs: :bigok: :smilecol: :sweetCyb: :kciuki: :ylsuper: :drink1: :laola: :cunao: :popcorn: :knajpa: :beerchug:

Posted

Przepraszam Was serdecznie. Wiadomo co z domem, Państwo kontaktują sie systematycznie. Dostaję prawie codziennie maila :) Tylko jak już Agrafka w dobrych rękach, to pochłonęły mnie inne psie i kocie bidy i cała energie juz kieruję gdzie indziej. Ale świnia jestem i oczywiście powinnam przekazywac Wam informacje co i jak.
to mail z wczoraj
"Dobry wieczór Pani viktorio
Agrafka ma nowe imię Coda, zaczyna nawet na nie reagować. Właśnie śpi na kanapie i chrapie, jak było do przewidzenia jest to jej legowisko.
Zaczyna nasz dom traktować jako swój, bo zaczęła szczekać na
przychodzących, co prawda z merdaniem. Bardzo lubi towarzyszyć mi w
kuchni podczas gotowania, oczywiście nie tak znowu bezinteresownie.
Łasuch z niej okropny. Jej radość, gdy przychodzimy z pracy jest tak
żywiołowa, że prawie może powalić z nóg :)) ale jest przy tym taka
radosna i jest to bardzo ciepłe."
Dostaję systematycznie zaproszenia do jej nowego domyu, tym bardziej, ze w samochdozie zostawiłam szalik i smycz (za duze emocji, zeby nad wszystkim zapanowac) :cool3:, ale nie mam czasu.
Możemy być spokojni o sunię, naprawdę :loveu: