dariaopole Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dziewczyny co uzbierały na małego bullowatego mają jakąś kasę i chciały przekazać na jakąś inną bidę bo mały dostał już domek , może jeszcze nikomu nie dały trzeba by było odezwać się do leny-zet lub ambry http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50501&page=9 Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agrafka ponownie na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=174333634 Zasadzkas daj znać czy odzywała się Pani (Hanna W.) w sprawie Agrafki, co prawda miała dzisiaj wieczorem dzwonić, ale może odezwała się wcześniej?? Quote
Viktorija Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kacha_wawa zaadzka będize miała dostęp do kompa dopiero w pon i to moze po południu. Wyjechała i nie napisze do pon nic. Dzowniła do mnie rano w sparwie sprawdzania domku, miała dać znać potem, ale na razie cisza Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Viktorija napisał(a):Kacha_wawa zaadzka będize miała dostęp do kompa dopiero w pon i to moze po południu. Wyjechała i nie napisze do pon nic. Dzowniła do mnie rano w sparwie sprawdzania domku, miała dać znać potem, ale na razie cisza Ok, to zadzwonię wieczorem do Niej i wszystkiego się dowiem ;) Quote
Tengusia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dlaczego mordeczka wrocila na allegro czyzby domek nie wypalil :???: Quote
kacha_wawa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Tengusia napisał(a):Dlaczego mordeczka wrocila na allegro czyzby domek nie wypalil :???: Allegro to tak zapobiegawczo ;) Próbuje się teraz dodzwonić do Zasadzkas, Państwo z Wawy się odezwali i mieli o 13 jechać z Viktoriją na SGGW, podobno super ludzie, więc trzymajcie kciukasy :lol: Quote
Viktorija Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No to Imprezaaaaaa!!!!!!!!! bawimy się i cieszymy!!!!! Państwo są wspaniali! "Normalni", doswiadczeni, odpowiedzialni, dom w ogrodem pod W-wą :))))) Będa ją kochać, a sunia ich pokochała w ciagu kilku minut! Nawet, kiedy Pan usiłował pójść z nia sam dalej na trawnik, zeby zrobiła siuisu przed jazdą samochodem, to odwracała sie i stwierdziła, ze albo cale stado razem, ale ona strajkuje :) W końcu Pan z nią porozmawiał i pochodzili nieco. W samochodzie "siedziała" Pani na kolankach, bo przecież jest małych piesieczkiem i dziusiem ;) Jestem zaproszona do nowego domu zawsze i Państwo byli w ogóle rozczarowani, że dziś nie miałam czasu, zeby od razu z nimi pojechać :) Byliśmy razem w sklepie, kupilismy cała wyprawkę dla suni. Bardzo sympatyczni Państwo i naprawdę jestem o sunię spokojna. A więc OFICJALNIE STWIERDZAM, żE AGRAFKA W NOWYM DOMU!!!!!! Państwo zauważyli sunię na Allegro :) Dzięki dziewczyny!!!! To Wasza zasługa! Acha, Państwo zapłacili 200 zł z rachunku suni, który wyniósł 260 i jakaś końcówka :) A oto kilka fotek Quote
Viktorija Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kacha, Pani pytała, kto tak pięknie napisał na Allegro! Powiedziała, że bardzo ją to ujęło i ze tekst trafia od razu do człowieka! Gratulacje!!! Quote
kacha_wawa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Viktorija napisał(a):Kacha, Pani pytała, kto tak pięknie napisał na Allegro! Powiedziała, że bardzo ją to ujęło i ze tekst trafia od razu do człowieka! Gratulacje!!! To taka moja mała wena twórcza, która czasami mnie nachodzi ;) Zastanawiam się czy ściągać aukcję?? Może dzięki Agrafce jeszcze jakiś inny psiak trafiłby do domku?? Quote
kacha_wawa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jak się ogląda takie foteczki to aż serce rośnie :loveu: Widać, że Niunia już podbiła serducha wszystkich, a te nakolankowe fotki są po prostu rozbrajające :) Agrafcia wygląda na nich jak takie malutkie, słodkie dzieciątko :loveu: Córeczka Mamusi :) Quote
kesslee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale super!!! :multi: :multi: :multi: To wpsaniale że malutka ma taki cudowny domek :loveu: Quote
andzia69 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 serce rośnie, dusza śpiewa widząc takie zdjątka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kacha_wawa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Państwo wysłali mi pierwszego maila w piątek o 21:34 dwie godziny przed zakończeniem aukcji :cool3: To chyba jakieś przeznaczenie było, tuż przed końcem taka rodzinka się znalazła :loveu: Quote
basiagk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 REWELACJA!!!!!!!:laola::multi::lilangel::cunao: :klacz::bigcool::jumpie::laugh2_2::sweetCyb: :shiny: Quote
Viktorija Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Moze rzeczywiscie aukcję zostawić? w razie czego bęziemy poszukiwać kandydatki :) Quote
kacha_wawa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 A można poprosić o jakieś szczegóły?? ;) Zaraz się podmiankę zrobi ;) Quote
basiagk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ta akurat podobna nie jest ale bardzo potrzebuje domu! Zaczyna chorowac http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42832 Ale jest jeszcze czarno-biała sunia http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=9326&postdays=0&postorder=asc&start=15 Quote
kacha_wawa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 A może ten domek z Gorzowa zdecydowałby się na Babe?? Tylko cały czas nie ma osoby do sprawdzenia domku... Quote
dariaopole Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ALE SIE CIESZę żE aGRAFKA ZNALAZłA DOMEK, TO TAKA śliczna sunia, teraz tak jak pisała Basia tzreba znależć donmek dla Babe. Trzymam kciuki !!! Quote
zasadzkas Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Jestem. Bardzo bardzo się cieszę. Dziękuję za wszystkie ogłoszenia :loveu: Państwo zrobili na mnie naprawdę dobre wrażenie i pozmieniałam wszystkie plany. Dom w Gorzowie wykazał się rozsądkiem i zrozumieniem sytuacji, czym zyskał kolejnego plusa. Jesteśmy w kontakcie, szukamy im suńki. Najlepiej, jak najbliżej. Nie wiem, czy już wszystko zapłacone na SGGW? Jeśli chodzi o ogłoszenia, to bardzo proszę, nie z moim telefonem. Wybaczcie, narozmawiałam się z dziwnymi ludźmi w jej sprawie i muszę odpocząć. Za jakiś czas może tak, ale teraz mam tak serdecznie dość. Bałam się bardzo, żeby nie trafiła do takiego domu. Dopiero jak była na SGGW, to zaznałyśmy spokoju /myślę, że mogę mówić za mnie i za Viktoriję ;) Viktorija i Kacha :drink1: Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Viktorija napisał(a):pewnie, ja sie straszne cieszę :)))) Dziewczyny ja też się strasznie cieszę :drink1: Quote
Tengusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Poprostu brak mi slow zeby wyrazic swoja radosc ... :cool2: :thumbs: :bigok: :smilecol: :sweetCyb: :kciuki: :ylsuper: :drink1: :laola: :cunao: :popcorn: :knajpa: :beerchug: Quote
basiagk Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Wiadomo co u Agrafki? Dobrze się ma? ps. Co z domem w Gorzowie? Quote
Viktorija Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Przepraszam Was serdecznie. Wiadomo co z domem, Państwo kontaktują sie systematycznie. Dostaję prawie codziennie maila :) Tylko jak już Agrafka w dobrych rękach, to pochłonęły mnie inne psie i kocie bidy i cała energie juz kieruję gdzie indziej. Ale świnia jestem i oczywiście powinnam przekazywac Wam informacje co i jak. to mail z wczoraj "Dobry wieczór Pani viktorio Agrafka ma nowe imię Coda, zaczyna nawet na nie reagować. Właśnie śpi na kanapie i chrapie, jak było do przewidzenia jest to jej legowisko. Zaczyna nasz dom traktować jako swój, bo zaczęła szczekać na przychodzących, co prawda z merdaniem. Bardzo lubi towarzyszyć mi w kuchni podczas gotowania, oczywiście nie tak znowu bezinteresownie. Łasuch z niej okropny. Jej radość, gdy przychodzimy z pracy jest tak żywiołowa, że prawie może powalić z nóg :)) ale jest przy tym taka radosna i jest to bardzo ciepłe." Dostaję systematycznie zaproszenia do jej nowego domyu, tym bardziej, ze w samochdozie zostawiłam szalik i smycz (za duze emocji, zeby nad wszystkim zapanowac) :cool3:, ale nie mam czasu. Możemy być spokojni o sunię, naprawdę :loveu: Quote
Recommended Posts