zasadzkas Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jak wszystko uda się według planów, w środę Agrafka ma sterylkę na SGGW. Prosimy o kciuki. Sterylka jest priorytetem ze względu na to, by sunia nie trafiła w niepowołane ręce, jest ładna, a nas nie ma w schronisku na co dzień, by móc to nadzorować. Domki się wykruszają albo my je wykruszamy, niestety. Dziś dobrze zapowiadająca się Pani zapytała mnie, czemu chcę koniecznie okaleczać psa sterylizacją :razz: Quote
Tengusia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 No to trzymamy kciuki za dziewczynke :ylsuper: :thumbs: :bigok: :cool2: :happy1: :laola: :cunao: Quote
kacha_wawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dwie osoby obserwujące... Niestety mnóstwo telefonów od oszołomów...:roll: Quote
zasadzkas Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Szukam kogoś, kto sprawdzi dom w Gorzowie Wlkp. Quote
kacha_wawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Swan z mapy pomocy dogo co 2 tygodnie kursuje na trasie Poznań-Gorzów, może by tak do Niej priva ?? ;) Quote
zasadzkas Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Napisałam. Jeszcze do Supergogi napiszę i do Mrówy, choć ona auto ma skasowane. Dzięki, Kacha. Quote
zasadzkas Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Czekam na potwierdzenie. Proszę bardzo o kciuki. Jutro wyjeżdżam na kilka dni bez dostępu do netu, proszę odwiedzać Agrafkę ;) Quote
basiagk Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pewnie że trzymamy kciuki!!!:thumbs: Kto może jeszcze odwiedzić Agrafkę? Quote
dariaopole Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja cały czas trzymam kciuki za Agrafkę i myślę o niej ciepło !! Quote
basiagk Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A dlaczego? Czy jest chora? Czy tylko na przetrzymanie? Quote
kacha_wawa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 basiagk napisał(a):A dlaczego? Czy jest chora? Czy tylko na przetrzymanie? Sterylka ;) Coby nikt Jej nie rozmnożył :) Quote
doddy Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Agrafka miała wczoraj sterylkę ;) Oj wariatuńcia z tej Agrafki. Cieszy się jak gooopia do wszystkich! Wszystko można z nią zrobić a ona i tak się cieszy. Będzie pociechą dla nowej rodziny. Bardzo szybko przyzwyczaja się do nowych ludzi. Woli kobietki ;) Quote
kesslee Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jaki z tej Agrafki piękny pies... :-o Gdyby nie moj Atos, to... :cool3: Ech, ja tak zawsze sobie marzę, że następny pies to będzie rasowiec, pięknie umaszczony z genialnym charakterem... a potem i tak biorę ze schroniska jakąś zaszczutą, katatoniczną biedę :roll: No, ale moze następny pies...:lol: Quote
Viktorija Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 AGrfaka jest straszna pieszczochą i przylepą, a do tego małym człgiem! Jest niesomowicie silna :) POdczas pobierania krwi jedna z wetek na niej usiadła, bo przecież agrafka nie moze w miejscu ustac ani przez chwilę, to sunia spokojnie sobie wstała z jeźdźcem na plecach :eviltong: Jest przemiła i nie reaguje na inne zwierzaki. Sterylka była w czawartek po południu. Oczywiscie, jak w każdym przypadku potrzebna jest pomoc finansowa. Załozę jej skarpete na AFN. Pomóżcie, bo mamy na SGGW kilka zwierzaków i nie damy rady za wszystko zapłacić... W schronisku musiałyśmy obiecać, ze same pokryjemy wydatki. Podaję konto: Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA NIP 7412025929 Z dopiskiem "Agrafka amstaffka" lub "Agrafka astka" tu mozna przeczytać o tej inicjatywie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
andzia69 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 takie mamy śliczne psiaki a domków normalnych dla nich brakuje:shake: do was to sie choć odzywają, a do mnie w ogóle - może Zgredek brzydki jest albo co? a ile trzeba piniąchow dla Agrafki??? Quote
Viktorija Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jednak w W-wie i okolicach najwiecej ludzi mieszka...I na Ślasku, bo stamtąd też wiele osób przyjeżdża do adopcji psiaków. Co do kasy, to myślę, ze do pon będzie pewnie ze 300-350 zł (sterylka, badanie krwi, szpital, jedzenie). Każdy dzień pobytu zwiększa koszty.... Quote
andzia69 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 może wystawić coś na bazarku???? tylko,ze to potrwa:shake: Moze trzeba dać w tytule,że potrzebna kasa na sterylkę i badania? Quote
Viktorija Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 trzeba, wiem, ale watek załozyła zasadzka, a ona wyjechała i bedzie w pon dopiero... Quote
Recommended Posts