Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wszystko uda się według planów, w środę Agrafka ma sterylkę na SGGW.
Prosimy o kciuki.
Sterylka jest priorytetem ze względu na to, by sunia nie trafiła w niepowołane ręce, jest ładna, a nas nie ma w schronisku na co dzień, by móc to nadzorować.
Domki się wykruszają albo my je wykruszamy, niestety. Dziś dobrze zapowiadająca się Pani zapytała mnie, czemu chcę koniecznie okaleczać psa sterylizacją :razz:

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agrafka miała wczoraj sterylkę ;)
Oj wariatuńcia z tej Agrafki. Cieszy się jak gooopia do wszystkich! Wszystko można z nią zrobić a ona i tak się cieszy. Będzie pociechą dla nowej rodziny.
Bardzo szybko przyzwyczaja się do nowych ludzi. Woli kobietki ;)

Posted

Jaki z tej Agrafki piękny pies... :-o

Gdyby nie moj Atos, to... :cool3: Ech, ja tak zawsze sobie marzę, że następny pies to będzie rasowiec, pięknie umaszczony z genialnym charakterem... a potem i tak biorę ze schroniska jakąś zaszczutą, katatoniczną biedę :roll:

No, ale moze następny pies...:lol:

Posted

AGrfaka jest straszna pieszczochą i przylepą, a do tego małym człgiem! Jest niesomowicie silna :) POdczas pobierania krwi jedna z wetek na niej usiadła, bo przecież agrafka nie moze w miejscu ustac ani przez chwilę, to sunia spokojnie sobie wstała z jeźdźcem na plecach :eviltong:
Jest przemiła i nie reaguje na inne zwierzaki. Sterylka była w czawartek po południu.
Oczywiscie, jak w każdym przypadku potrzebna jest pomoc finansowa. Załozę jej skarpete na AFN. Pomóżcie, bo mamy na SGGW kilka zwierzaków i nie damy rady za wszystko zapłacić... W schronisku musiałyśmy obiecać, ze same pokryjemy wydatki.
Podaję konto:

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929

Z dopiskiem "Agrafka amstaffka" lub "Agrafka astka"

tu mozna przeczytać o tej inicjatywie
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645

Posted

takie mamy śliczne psiaki a domków normalnych dla nich brakuje:shake:
do was to sie choć odzywają, a do mnie w ogóle - może Zgredek brzydki jest albo co?

a ile trzeba piniąchow dla Agrafki???

Posted

Jednak w W-wie i okolicach najwiecej ludzi mieszka...I na Ślasku, bo stamtąd też wiele osób przyjeżdża do adopcji psiaków.

Co do kasy, to myślę, ze do pon będzie pewnie ze 300-350 zł (sterylka, badanie krwi, szpital, jedzenie). Każdy dzień pobytu zwiększa koszty....