zasadzkas Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 dostałam maila: Szanowna Pani ! Ustaliliśmy rodzinnie ze na razie wsrtzymamy sie z podjeciem decyzji mimo iz bardzo sie nam agrafka podoba /Całej rodzinie. / Jednka z uwagi iz mąz bedzie pare dni w szpitalu,bede potrzebowała duzo czasu na opiekę nad Nim.w tej sytuacji moze nastapic brak czasu dla nowego w domu ,domownika. a tego byśmy nie chcieli.Dziekujemy za poswięcony nam czas.meile od Państwa zachowujemy ,zeby w razie czegoś miec do Panstwa namiary. Z powazaniem Quote
doddy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dobrze, ze nie podjęli decyzji na siłę. Domek dla Agrafki więc dalej szukamy. Quote
kacha_wawa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Agrafko, szukaj domku na górze!!!! Quote
basiagk Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No nikt tu nie zagląda:shake: zasadzkas może ogloś ją na ogólnopolskich stronach z ogloszeniami? alegratka, 4lapy, eurocity. Tylko trzeba się zarejestrowac. Są jeszcze stronki gdzie nie trzeba sie rejestrowac, jak chcesz to moge podac. Quote
zasadzkas Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Ja nie umiem tego robić. Wstaw, jeśli możesz, poproszę kogoś o pomoc. Dzięki za podnoszenie, nie było mnie pare dni. Quote
Tengusia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=166489133 a oto i nasza dziewucha :loveu: miejmy nadzieje ze ktos ja zauwazy :multi: :multi: :multi: Quote
basiagk Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 SUPER!!! Tengusia Dzięki!!!:klacz::klacz::klacz::Rose: Quote
zasadzkas Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Teraz trzymać kciuki za mądrych ludzi ;) Quote
Tengusia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 I na dobranoc raz jeszcze hooopamy na pierwsza strone :multi: :multi: :multi: Quote
zasadzkas Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Otóż wokół Agrafki zaczyna się coś dziać: wczoraj Kachna miała dobre wieści /Pan jeszcze do mnie nie dzwonił. A dziś telefon z allegro dobrze rokujący. Kto pierwszy ten lepszy? Już uprzedzałam, że jakby co, mamy inne amstaffy, nie wypuszczę z rąk :razz: Quote
basiagk Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Świetnie!!!!!!:multi: Byle to nie przedwczesna radość:p Quote
Tengusia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Hoopamy na dobranoc :multi: mam nadzieje ze mordeczce sie poszczesci :loveu: Quote
doddy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzwonił Pan od Kachny? Jak się ma sprawa adopcji Agrafki? Quote
zasadzkas Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dzwonił, ale nie wiem, co zrobić. Przyznam szczerze, że kiepskie wrażenie zrobił. Nie mógł sklecić jednego zdania po polsku, taki prosty człowiek z niego. No, i nie przyjedzie po psa, choć Kachna zaoferowała, że psa zawiezie. Tamta Pani może przyjechać autem i umie robić dobre wrażenie. Co nie zawsze przekłada się na dobro psa. Muszę posprawdzać wszystko, co wiemy i podjąć decyzję. Quote
Recommended Posts