Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam maila:
Szanowna Pani ! Ustaliliśmy rodzinnie ze na razie wsrtzymamy sie z podjeciem decyzji mimo iz bardzo sie nam agrafka podoba /Całej rodzinie. / Jednka z uwagi iz mąz bedzie pare dni w szpitalu,bede potrzebowała duzo czasu na opiekę nad Nim.w tej sytuacji moze nastapic brak czasu dla nowego w domu ,domownika. a tego byśmy nie chcieli.Dziekujemy za poswięcony nam czas.meile od Państwa zachowujemy ,zeby w razie czegoś miec do Panstwa namiary. Z powazaniem

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nikt tu nie zagląda:shake:

zasadzkas może ogloś ją na ogólnopolskich stronach z ogloszeniami?
alegratka, 4lapy, eurocity. Tylko trzeba się zarejestrowac. Są jeszcze stronki gdzie nie trzeba sie rejestrowac, jak chcesz to moge podac.

Posted

Otóż wokół Agrafki zaczyna się coś dziać:
wczoraj Kachna miała dobre wieści /Pan jeszcze do mnie nie dzwonił.
A dziś telefon z allegro dobrze rokujący. Kto pierwszy ten lepszy?
Już uprzedzałam, że jakby co, mamy inne amstaffy, nie wypuszczę z rąk :razz:

Posted

Dzwonił, ale nie wiem, co zrobić. Przyznam szczerze, że kiepskie wrażenie zrobił. Nie mógł sklecić jednego zdania po polsku, taki prosty człowiek z niego. No, i nie przyjedzie po psa, choć Kachna zaoferowała, że psa zawiezie. Tamta Pani może przyjechać autem i umie robić dobre wrażenie. Co nie zawsze przekłada się na dobro psa. Muszę posprawdzać wszystko, co wiemy i podjąć decyzję.