Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już dawno powinnam jej założyć oddzielny wątek.
Trafiła do schroniska na jesieni. To wspaniała psica :) Niesamowicie radosna i żywiołowa. Bardzo ciekawa otaczającego świata. Kocha ludzi, uwielbia pieszczoty i zabawę. Ignoruje inne psy. Młodziutka sunia, góra 1,5 roku.
To domowy pies. Dopiero co wpadłyśmy na pomysł, że może jednak ktoś jej szuka, tylko nieudolnie?
Jak nie, trzeba pilnie znaleźć jej dom, żeby nie zdziczała w schronisku i nie stała się agresywna, jak Kauczuk. Albo nie złapała jakiegoś choróbska.
Kontakt do mnie: 0602187712
zasadzkas@tlen.pl

Więcej fotek:
http://dajmudom.pl/futro.php?id=1072

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan mówi, że za daleko. I może wybierze szczeniaki, które gdzieś blisko znalazł. Ale pisze równocześnie bardzo rozsądnie. Aż się zastanawiam, czy nie wziąc tej Agrafy ze sobą pociągiem, jadę za tydzień. Tylko to ryzyko jednak obcy pies w pociągu. Co myślisz, ciotko?

Posted

zasadzkas napisał(a):
Pan mówi, że za daleko. I może wybierze szczeniaki, które gdzieś blisko znalazł. Ale pisze równocześnie bardzo rozsądnie. Aż się zastanawiam, czy nie wziąc tej Agrafy ze sobą pociągiem, jadę za tydzień. Tylko to ryzyko jednak obcy pies w pociągu. Co myślisz, ciotko?

To byłoby jakieś wyjście, ale Pan musi być na 100% zdecydowany...
W sumie expressem to niewiele ponad dwie godziny drogi ;)
Dacie radę ;) Przerabiałam to półtora tygodnia temu, fakt, ze psiak był szczeniakiem i całą drogę przespał ;)

Posted

[LEFT]Państwo mają do mnie dzwonić o 22.
Bardzo poważnie zainteresowali się sunią.
Kurczę, tylko ja nie mam auta i mam kłopot z odcinkiem Korabiewice-Warszawa w czwartek rano. Zapowiada się dobry dom, Kachna ;)
[/LEFT]

Posted

zasadzkas napisał(a):
Państwo mają do mnie dzwonić o 22.

Bardzo poważnie zainteresowali się sunią.
Kurczę, tylko ja nie mam auta i mam kłopot z odcinkiem Korabiewice-Warszawa w czwartek rano. Zapowiada się dobry dom, Kachna ;)

To lepiej narazie ciiii... Tak żeby nic nie zapeszyć ;)
A z transportem to zawsze cosik sie wymyśli ;)
Ja też niezmotoryzowana...
Czy chodzi ewentualnie o przyszły czwartek????

Posted

Zasadzkas podaj mi proszę swój numer na komórkę.
Najlepiej wyślij mi sms-a na numer: 603-647-237 to oddzwonię ;)
Czy mogę zadzwonić około 23, zaraz wychodzę z pracy i będę w domu dopiero ok. 23, mam takiego jednego pomysła ;)

Posted

Dzwonili. Rozmawialiśmy do teraz, z obojgiem.
Pytałam ich o wszystko i oni mnie. Domek z ogródkiem i dwoje dorosłych synów. Podejście bardzo obiecujące. Pani pytała o sterylizację, czy raz szczeniaki dla zdrowia, ale dała się przekonać, że nie. Uprzedzałam o różnych rzeczach, nawet o demolce, ale pracują w domu, zawsze ktoś jest. Od razu prosili o namiary do kogoś z ich okolic, kto się zna i może pomóc w wychowaniu i szkoleniu (Myślenice). No, dużo tych pytań.
Mają dogadywać decyzje niebawem i dac mi odpowiedź, jaka by ona nie była. Na 90% Agrafka ma nowy dom. Postanowili również przyjechać po nią samochodem, poznać się na miejscu i zobaczyć, jak na nich zareaguje. Mam tylko nadzieję, że będę mogłą jakimś cudem im towarzyszyć, wolałabym dopilnować wszystkiego osobiście.
No, trzymać kciuki :mad:
Ciotka Doddy, Twoje fotki zimowe miały ty swój duży udział ;)