Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Ale ciekawe tematy...

To ja też jestem w tym przedziale wiekowym 30-40 lat, chociaż jakoś nie chce mi się w to wierzyć :D

witam w szacownym gronie jakiegoś przedstawiciela płci brzydkiej

bo czuwszy się z lekka osamotniony

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wirka, ja widziałam Matrixa raz w życiu przez parę minut i wydał mi się jakiś starszy.

Jak zobaczyłam Małżonków Horbatowskich na zdjęciu - siedzących w bryczce w strojach staropolskich, to myślałam, że są dobrze po pięćdziesiątce :lol:

Posted
Amster Ty jesteś brunetem, to złap jakąs brunetkę, i już bedzie mały brunetek

Gocha i dwa borzojki

ehhh Gocha, to nie takie proste, kto to później wychowa, no chyba, żeby wychowywał się z psami

Posted

Charciara ale się uśmiałem, myślałaś, że mam koło 60 tki?

Nie, w tym wieku juz nie decydowałbym się na charta i to na dodatek pierwszego! W tym wieku to już ewentualnie pekińczyk, biegać z tym po ringu nie trzeba, zgryżliwe to jest podobnie jak właściciel w tym wieku

Posted

Wirka ten M.H to taki wygibus jeszcze przed 30 . Ja nie wiem co mi o dbilo zeby sie z takim smarkaczem wiazac :wink:

A co do po piecdziesiatce , to CHARCIARA mysmy mieli tylko staropolskie stroje ,a cali to mlodzi jestesmy :)

A do A.ć. JUZ SZUKAM NAMIARU ,A ZDAJE SIE ZE MAM TEZ TEL DO NIEGO GDZIEC . a czemu mi sie znowu duze literki zrobily hmmm, gdzie ja te paluchy wyginam :P

Posted

Bagi

Przypominam, że jak Twój MH wróci z morza to będzie mógł sobie poczytać! :lol:

Rotti

Ja tak kocham swoje psy, że nie będę ich męczyć i prosić o krycie, same z sobą lepiej to robią, tylko bezowocnie, bo Fifi to 50% kobita tylko...

Posted

Pamietam , pamietam Wirenko . Powiem nawet wiecej on na morzu tez sobie czyta (w portach) , tylko wysylac nie moze , bo zapomnial hasla . :B-fly:

Posted
on na morzu tez sobie czyta (w portach)

To mówmy o nim dobrze, może nam coś przywiezie!!! :angel:

PS. W portach, czy w spódnicy - ja go tam nie widzę, więc mnie to różnicy nie robi...

Posted

<<<To przepraszam, ja nie wiedziałam, że się z taką starszyzną samą zadaję, aha to Twój szanowny małżonek-wygibus z tej grupy co ja jest...

Ło matko, co za kręgi, nikt nie jest z mojego przedziału, nawet w domu też starszyzna, z kim ja sie zadaję?<<<<

WIRKA!!

Widze ze tylko my tu malolaty jeszcze!! :lol: :ylsuper: