Rotti Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 chrupka Na prawdę ? :angel: :angel: :angel: Będziemy miały taki sam zestaw ??? :lol: :lol: :lol: Quote
chrupka Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Rotti na to wyglada, po prostu jak zobaczylam ta lezaca powsciagliwosc w Swierklancu... i ta dluuuuga paszcze... ehhhh :) poza tym borzoje maja duza zalete, maja dluzszy wlos, a ja takich lubie ;) Quote
Rotti Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 chrupka Wyobraż sobie, że on dalej taki powściągliwy i zupełnie nieuciążliwy. Tylko wita się wylewnie :lol: ale jest przy tym taki delikatny w obyciu... na prawdę, ja jestem zauroczona jego charakterem :) I wyobraź sobie, że na spacerach sam sie pilnuje. Żadnego uciekania, nic. Przynajmniej na razie. Polecam ! Fajnie byśmy się prezentowały na wystawach :lol: :lol: :lol: Quote
Gocha Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Chrupka, to kiedy planujesz zakupić tego borzojka ??? :D Quote
chrupka Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Gocha jeszcze troche wody uplynie, musi mi wyrosnac ten gad co go mam, a on dopiero skonczyl rok.. Rotti ile im poswiecasz czasu na bieganko? chyba sie musze przekonac do auta jednak zeby go zabierac za miasto... Quote
Gocha Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Chrupka, moje jak tylko widzą otwartą klapę bagażnika mojego aytka, to zapomnij że ich gdziekolwiek indziej zaciągniesz, zaraz są na swoich miejscach i mruczą kiedy ruszymy w podróż, raz Fatima zobaczyła, jak Marcin odjeżdża i poleciała za samochodem na ulicę.... Quote
Rotti Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 chrupka Teraz to za dużo nie biegają, bo to albo ciemno albo chlapa, albo jedno i drugie. Ale..... jak przyjdzie wiosna to myslę, że pobiegają. Chciałabym , żeby biegały codziennie. Zobaczymy :D Ostatnio pokazłam mojemu byłemu, również zakochanemu w chartach (to moja wina :) ) biegające moje szczęścia. Oczu od nich nie mógł oderwać :lol: A Borys, pomimo swojego młodego wieku to Rottasa bierze tzw. sobodnym kalafiorem :lol: :lol: :lol: Myslę, że Gocha może i Tobie i mnie duzo o borzojach opowiedzieć :lol: Quote
chrupka Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 tia no Thorin sie ostatnio wybiegiwal na dzialce, az sie poszedl wykapac w smrodzawce z tej radosci i zmeczenia :evil: ale grunt to postanowienie poprawy ;P Quote
Gocha Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Myslę, że Gocha może i Tobie i mnie duzo o borzojach opowiedzieć :lol: Myślę, że i ja i Amster, tylko pytajcie....napewno każdy z nas ma inne doświadczenia - w borzojach oczywiście, hi,hi :lol: :lol: :lol: Quote
chrupka Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Gocha wogole jaka hodowla? bo bilans amstera to znam ;) a tak poza tym to obok mnie w domkach tez mieszka borzoj, chyba musze pana pozaczepiac;P Quote
Gocha Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Ze mnie to taka prawie zadna hodowla, - Flegeton się nazywa i do tej pory miałam jeden miot, gdzie Fatima, właśnie została u mnie w domku....nie mogłam się z nią rozstać... :lol: :lol: :lol: Quote
chrupka Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Gocha czy jedno ze zdjec z twojej strony nie jest na stronie warszawskiego oddzialu ZwKyn.? ide ogladac dalej ;) Quote
Rotti Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Gocha Oczywiście, że Amster też :) Ale teraz akurat Ty tu jesteś, to od Ciebie ciagniemy wiedzę :lol: Też sobie wskoczę na Twoją stronkę. chrupka Widzę, że się napaliłaś na garbatego aniołka :lol: Quote
amster Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Rotti, Chrupka, powinnyście chłonąć wiedzę nie tylko od nas, my jesteśmy młodzi i mało co wiemy o borzojach. No przynajmniej ja mam takie uczucie. trzeba rozmawiać z wszystkimi, bo to "poszerza choryzonty". Quote
Gocha Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Gocha czy jedno ze zdjec z twojej strony nie jest na stronie warszawskiego oddzialu ZwKyn.?ide ogladac dalej ;) Tak to moje zdjęcie i Amster w "swoim okienku" je ma, , jest na nim moja pierwsza borzojka SARA i jej matka KATA Quote
Rotti Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Amster Ale nas wyczułeś :lol: :lol: :lol: Tylko kogo my tu znamy z borzojarzy ? Quote
amster Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Tak to moje zdjęcie i Amster w "swoim okienku" je ma, , jest na nim moja pierwsza borzojka SARA i jej matka KATA o kurcze, nie wiedziałem, że to Twoje. w takim razie poszukam coś innego Quote
Gocha Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 o kurcze, nie wiedziałem, że to Twoje. w takim razie poszukam coś innego No coś Ty Amster, przecież się nie czepiam, że go masz.... a tak nawiasem to było zrobione przez profesjonalistę. w oryginale wygląda lepiej :lol: :lol: :lol: Quote
bubu Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 moze i ja bede w stanie podzielic sie jakas wiedza o borzojach, w koncu mieszkaja ze mna kilkanascie lat. pozdrowiam http://www.republika.pl/constans-borzoi/ Quote
charciara Posted February 10, 2004 Author Posted February 10, 2004 Bubu, dlaczego wcześniej się nie ujawniłeś? Quote
Rotti Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 bubu To dziel się z nami, dziel :) Może na początek opowiesz coś o sowich psach ? Quote
whippetka Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 bubu, Witam :D właściele cp, marsz do GALERII RAS POLSKICH! :lol: (wszystko o psach) Quote
charciara Posted March 6, 2004 Author Posted March 6, 2004 Halo Rotti, tu może być? Czy nowy topik zakładamy? Quote
Rotti Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Nieee, no w końcu jest sobotni wieczór, czy nie ? :D Quote
charciara Posted March 6, 2004 Author Posted March 6, 2004 Of course, że sobotni. Wysłałam Ci zdjęcia Felusiowego serduszka? Bo mi się "niepamięta" :D Quote
Recommended Posts