Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rotti na to wyglada, po prostu jak zobaczylam ta lezaca powsciagliwosc w Swierklancu... i ta dluuuuga paszcze... ehhhh :) poza tym borzoje maja duza zalete, maja dluzszy wlos, a ja takich lubie ;)

Posted

chrupka

Wyobraż sobie, że on dalej taki powściągliwy i zupełnie nieuciążliwy. Tylko wita się wylewnie :lol: ale jest przy tym taki delikatny w obyciu... na prawdę, ja jestem zauroczona jego charakterem :) I wyobraź sobie, że na spacerach sam sie pilnuje. Żadnego uciekania, nic. Przynajmniej na razie. Polecam ! Fajnie byśmy się prezentowały na wystawach :lol: :lol: :lol:

Posted

Gocha jeszcze troche wody uplynie, musi mi wyrosnac ten gad co go mam, a on dopiero skonczyl rok..

Rotti ile im poswiecasz czasu na bieganko? chyba sie musze przekonac do auta jednak zeby go zabierac za miasto...

Posted

Chrupka, moje jak tylko widzą otwartą klapę bagażnika mojego aytka, to zapomnij że ich gdziekolwiek indziej zaciągniesz, zaraz są na swoich miejscach i mruczą kiedy ruszymy w podróż, raz Fatima zobaczyła, jak Marcin odjeżdża i poleciała za samochodem na ulicę....

Posted

chrupka

Teraz to za dużo nie biegają, bo to albo ciemno albo chlapa, albo jedno i drugie. Ale..... jak przyjdzie wiosna to myslę, że pobiegają. Chciałabym , żeby biegały codziennie. Zobaczymy :D

Ostatnio pokazłam mojemu byłemu, również zakochanemu w chartach (to moja wina :) ) biegające moje szczęścia. Oczu od nich nie mógł oderwać :lol:

A Borys, pomimo swojego młodego wieku to Rottasa bierze tzw. sobodnym kalafiorem :lol: :lol: :lol:

Myslę, że Gocha może i Tobie i mnie duzo o borzojach opowiedzieć :lol:

Posted

Myslę, że Gocha może i Tobie i mnie duzo o borzojach opowiedzieć :lol:

Myślę, że i ja i Amster, tylko pytajcie....napewno każdy z nas ma inne doświadczenia - w borzojach oczywiście, hi,hi :lol: :lol: :lol:

Posted

Ze mnie to taka prawie zadna hodowla, - Flegeton się nazywa i do tej pory miałam jeden miot, gdzie Fatima, właśnie została u mnie w domku....nie mogłam się z nią rozstać... :lol: :lol: :lol:

Posted

Gocha

Oczywiście, że Amster też :) Ale teraz akurat Ty tu jesteś, to od Ciebie ciagniemy wiedzę :lol:

Też sobie wskoczę na Twoją stronkę.

chrupka

Widzę, że się napaliłaś na garbatego aniołka :lol:

Posted

Rotti, Chrupka,

powinnyście chłonąć wiedzę nie tylko od nas, my jesteśmy młodzi i mało co wiemy o borzojach. No przynajmniej ja mam takie uczucie. trzeba rozmawiać z wszystkimi, bo to "poszerza choryzonty".

Posted
Gocha czy jedno ze zdjec z twojej strony nie jest na stronie warszawskiego oddzialu ZwKyn.?

ide ogladac dalej ;)

Tak to moje zdjęcie i Amster w "swoim okienku" je ma, , jest na nim moja pierwsza borzojka SARA i jej matka KATA

Posted

Tak to moje zdjęcie i Amster w "swoim okienku" je ma, , jest na nim moja pierwsza borzojka SARA i jej matka KATA

o kurcze, nie wiedziałem, że to Twoje. w takim razie poszukam coś innego

Posted

o kurcze, nie wiedziałem, że to Twoje. w takim razie poszukam coś innego

No coś Ty Amster, przecież się nie czepiam, że go masz....

a tak nawiasem to było zrobione przez profesjonalistę. w oryginale wygląda lepiej :lol: :lol: :lol:

• 4 weeks later...