Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze juz wszyscy spią ??? :o ja juz jestem, nakarmilam futrzaki, jescze za jkies pol godzinki na ostatnie siu, siu .... i do rana, az mlody zrobi znowu o 7 rano pobudke..

Gocha i dwa borzojki

Posted

:roll:juz gadam, w domu to wszystko troche wolniej chodzi, niz w robocie, tam mam stale lacze.... moment bo Rhaswan w kable mi sie wplatal.......

Gocha i dwa borzojki

Posted

juz sie robi, wiecie co postanowilam moja stara juz Fatimke pokryc mlodym....bardzo bym chciala zachowac linie z ktorej byl Amadis, a Fatima to jego corka....wiem ze 7 lat to wiek juz troche zaawansowany, delikatni mowiac, ale nie chce znowu kupowac trzeciego borzojka, tylko miec wlasnego

Posted

Po rozmowie z wetem, dowiedziałam się ze Fatimka jest w bardzo dobrym stanie, robilismy ekg, serducho jak dzwon, badania krwi i moczu i wszystko w normie, muszę ja tylko odrobaczyc, jak sie zdecyduje na maluchy. Poza tym ona strasznie pozno dojrzala, pierwsza cieczke miala jak skonczyla 2,5 roku.....

Posted

Rotti,

a Twoj Borys ile teraz ma latek ??? a tak w ogole to po jakich on jest rodzicach?? zamierzałaś kupić borzoja, czy to był przypadek???

Gocha i dwa borzojki :B-fly:

Posted

Gocha

Żartowałam :) Borys ma 8 m-cy. Jest BILANSEM :angel: Więcej nie będę tu pisać, bo mnie posądzą o reklamę ale na stronie Amstera dowiesz się wszystkiego :)

Zamierzałam nabyć drugiego charta i była też opcja schronisko, ale nie wypaliło. A jak porzyjechałam na coursing do Włostowa, to nie mogłam sie oprzeć borzojom. I wybór nie mógł być lepszy. Charakter miód, pies, który sam się melduje, pieknie się pilnuje, w ogóle odwrotnośc afgana. Afgany to miłość mojego zycia, ale nie wyobrażam sobie mieć takie 2 :D Teraz rozwijam się w kierunku "borzojowym" i jestem coraz bardziej w nich zakochana :lol:

Posted

Rotti, to czekamy na kolejne borzojki, bardzo ładnie wyglądają, jak jest ich więcej, niż jeden....wiem coś o tym, bo samam miałam trzy, teraz ino dwa mi się ostały, ale już myślę o kolejnym, może kolejnych ??? tylko moj Marcin, mnie hamuje w nabywaniu nastepnych borzoi... :cry:

Posted

ja chciałabym mieć przynajmniej cztery....no ale cóż, cieszę się , że mam chociaż te dwa - trzy... :-?

Rotti, jeszcze jeden to żadna różnica, tak samo wychodzisz na spacer, tak samo dajesz im jeść...tylko że więcej misek i nosów, jak przychodzisz do domu :bigok:

Posted

Gocha

Oczywiście, że żadna różnica w karmieniu i wychodzeniu ale przy moim wielkim metrażu (27m2) to chyba musiałabym je poupychać na stojąco :lol:

Posted

hmmm, pamiętam jak ja zaczynałam "zabawę" z borzojami, mieszkałam wtedy na 26 metrach, i na początku była jedna borzojka, później drugi borzoj , a pózniej Fatima...

Posted

chrupka

Przecież wcześniej zaznaczyłam, że afgany to miłośc mojego życia. Tylko jak tu nie pokochać borzoja :o :lol: Chyba muszę się rozdwoić :lol: :lol: :lol:

Gocha

Dobrze zrozumiałam, że na 26 m2 miałaś trzy ??? :o

Posted

nono Rotti, cale szczescie ;P wiem ze trudno niekochamc takiego borysa, zauwazylam w Swierklancu:P przez chwile sie zastanawialm czy tez sobie takieg na glowe nie wziac :lol: