Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Ja dopiero o 21 wlazlam... ale juz jestem, nie wiem czy zauwazyliscie, mamy nową kolezankę, z charcicą polską... 8) Gocha i dwa borzojki Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Gocha Jeżeli mówisz o Dominice, to wiemy :) Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Moze juz wszyscy spią ??? :o ja juz jestem, nakarmilam futrzaki, jescze za jkies pol godzinki na ostatnie siu, siu .... i do rana, az mlody zrobi znowu o 7 rano pobudke.. Gocha i dwa borzojki Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 :roll:juz gadam, w domu to wszystko troche wolniej chodzi, niz w robocie, tam mam stale lacze.... moment bo Rhaswan w kable mi sie wplatal....... Gocha i dwa borzojki Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 juz sie robi, wiecie co postanowilam moja stara juz Fatimke pokryc mlodym....bardzo bym chciala zachowac linie z ktorej byl Amadis, a Fatima to jego corka....wiem ze 7 lat to wiek juz troche zaawansowany, delikatni mowiac, ale nie chce znowu kupowac trzeciego borzojka, tylko miec wlasnego Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Gocha Ja Cie rozumiem. Nie ma to jak własne dzieci :D Tylko sie zastanów czy jej to nie zaszkodzi. Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Po rozmowie z wetem, dowiedziałam się ze Fatimka jest w bardzo dobrym stanie, robilismy ekg, serducho jak dzwon, badania krwi i moczu i wszystko w normie, muszę ja tylko odrobaczyc, jak sie zdecyduje na maluchy. Poza tym ona strasznie pozno dojrzala, pierwsza cieczke miala jak skonczyla 2,5 roku..... Quote
Rotti Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 Gocha No to 3mamy kciuki :) A może na Borysa poczekasz ? ;) Quote
Gocha Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Rotti, a Twoj Borys ile teraz ma latek ??? a tak w ogole to po jakich on jest rodzicach?? zamierzałaś kupić borzoja, czy to był przypadek??? Gocha i dwa borzojki :B-fly: Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Gocha Żartowałam :) Borys ma 8 m-cy. Jest BILANSEM :angel: Więcej nie będę tu pisać, bo mnie posądzą o reklamę ale na stronie Amstera dowiesz się wszystkiego :) Zamierzałam nabyć drugiego charta i była też opcja schronisko, ale nie wypaliło. A jak porzyjechałam na coursing do Włostowa, to nie mogłam sie oprzeć borzojom. I wybór nie mógł być lepszy. Charakter miód, pies, który sam się melduje, pieknie się pilnuje, w ogóle odwrotnośc afgana. Afgany to miłość mojego zycia, ale nie wyobrażam sobie mieć takie 2 :D Teraz rozwijam się w kierunku "borzojowym" i jestem coraz bardziej w nich zakochana :lol: Quote
Gocha Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Rotti, to czekamy na kolejne borzojki, bardzo ładnie wyglądają, jak jest ich więcej, niż jeden....wiem coś o tym, bo samam miałam trzy, teraz ino dwa mi się ostały, ale już myślę o kolejnym, może kolejnych ??? tylko moj Marcin, mnie hamuje w nabywaniu nastepnych borzoi... :cry: Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Gocha No ja juz mam więcej niż dwa :) Jeden afgan, jeden borzoj. Więcej już u siebie nie upchnę, chociaż bardzo bym chciała :lol: Quote
Gocha Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 ja chciałabym mieć przynajmniej cztery....no ale cóż, cieszę się , że mam chociaż te dwa - trzy... :-? Rotti, jeszcze jeden to żadna różnica, tak samo wychodzisz na spacer, tak samo dajesz im jeść...tylko że więcej misek i nosów, jak przychodzisz do domu :bigok: Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Gocha Oczywiście, że żadna różnica w karmieniu i wychodzeniu ale przy moim wielkim metrażu (27m2) to chyba musiałabym je poupychać na stojąco :lol: Quote
chrupka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 hmmm Rotti Thorin jest zbulwersowany ze 'rozwijasz sie' w kierunku borzoi ;P choc borys to cudo.... Quote
Gocha Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 hmmm, pamiętam jak ja zaczynałam "zabawę" z borzojami, mieszkałam wtedy na 26 metrach, i na początku była jedna borzojka, później drugi borzoj , a pózniej Fatima... Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 chrupka Przecież wcześniej zaznaczyłam, że afgany to miłośc mojego życia. Tylko jak tu nie pokochać borzoja :o :lol: Chyba muszę się rozdwoić :lol: :lol: :lol: Gocha Dobrze zrozumiałam, że na 26 m2 miałaś trzy ??? :o Quote
chrupka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 nono Rotti, cale szczescie ;P wiem ze trudno niekochamc takiego borysa, zauwazylam w Swierklancu:P przez chwile sie zastanawialm czy tez sobie takieg na glowe nie wziac :lol: Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 chrupka Ale Ty dla kontrastu musiałabyś wziąć czarnego ;) :lol: Quote
chrupka Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 w zasadzie masz racje ;) poczekam az ten gad wydorosleje tylko;) Quote
Rotti Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 chrupka To jakiego weźmiesz do kolekcji ? ;) Quote
chrupka Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 wezme takiego kunia jak masz Ty :P no ale to jeszcze troche, ciakawe jak moja kota to przezyje, jesli dozyje :> Quote
Recommended Posts