Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo :lol: Mamy kilka wspólnych rzeczy :)

1. psa, który włazi na człowieka;

2. psa, który nosi patyczki;

3. taki sam ponton

4. i żaluzje identyczne :lol: :lol: :lol:

Stefania urocza, zwłaszcza z misiem :lol: Piękny pies. Ucałuj ją od Cioci :)

A jak Ty je kurka rozróżniasz ? :o :lol:

Posted

charciara

U mnie łatwo rozróżnić, bo i rasa inna i kolor. Ewentulanie moge odróżnić po kolorach smyczy ;) :lol:

Te ze spaceru to się domyslam, że nowe są, bo łapa w skarpetce łazi :) Stefania już kurka duża jest :)

Posted

Rotti - u mnie też każdy w innym kolorze, każdy ma inny rozmiar.

Czasem imiona mi się świergolą i wołam jednego, mając na myśli innego.

Grześkowi Felek ze Stefanią ciągle się myli :D

No, Stefania byk, ale jest w takim okresie, że dziwnie rośnie.

Jak razem z Felkiem stoją przy miskach (takich na stojaku), to patrząc z tyłu dupki mają na tej samej wysokości.

Posted

No tak. Na zdjęciach to te rozmiary podobne są. Musiałabym je kiedyś wszystkie razem zobaczyc na żywca (nie mylić z piwem ;) ) to może faktycznie zauważyłabym te róznice. Któreś widziałam w chorzowie, ale zabij kurka, nie wiem które :)

A jeżeli chodzi o rośnięcie, to chyba Borys wszedł w okres wymiany włosa. Częściej się drapie, chociaż skóra jest czysta i zdrowa, no i ciagle mam białe koty na podłodze :)

Posted

chyba za mocno grzejesz w chałupie i dlatego Ci włos gubi. natychmiast przykręć grzejniki i otwórz na ościerz okno.

toż to przecie syberyjski pies, a nie afrykański.

:)

Posted

Amster

Bez przesady z tym gubieniem. Nie jest tak źle :) A grzejników niestety przykręcić nie mogę. Zawory są zapieczone od zawsze. Wietrzyć wietrzę, a w domu nie mam jakiegoś upału.

A w ogóle to co Ty tu robisz o tej porze nocy i to w sobotę ? :)

charciara

To chyba widziałam je tylko na leżąco :D

Posted

to samo, co teraz, czyli siedzę w sieci i usiłuję coś zrobić ze swoją stroną, bo sporo nowości by trzeba dołożyć z życia Bilansiątek i takich innych. ale niestety dzisiaj sieć podobnie jak wczoraj dla mnie nie jest zbyt łaskawa, znaczy olewa mnie i chodzi jak slimak, a wiesz jak to się wówczas robi...

Posted

Amster

A my dzisiaj biegaliśmy godzinkę z dogomaniakami :) Borys był wniebowzięty :lol: Musiałbyś widzieć jego radość. Może będą zdjęcia, to podeślę :)

Dobrze rozumiem, że pracujesz ? :o