Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

charciara

Znałam osobę, która wychodząc z kotem na spacerek zawsze miała waleriankę ze sobą. Nie było żadnego problemu z przywołaniem kota :lol:

A z tym smarowaniem to uważaj, bo twoje potwory mogą Cię wtedy na smierć zalizać ;)

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

charciara

Mnie się wydaje, że coś jednak w tym jest i nie jest to do końca mit :) Kidyś czytałam, że psia slina posiada jakis składnik (chemia jest mi obca, więc wybacz), który przyspiesza gojenie. Tak więc smaruj i nadstawiaj :lol:

Posted

A nasz wet ma zwyczaj mówić:

"Pies ma w pysku to, co człowiek na butach" .

I też ma rację.

Ileż to razy widzę jak moje potwory gówienka z wielkim smakiem zjadają.

Teraz, kiedy są mrozy to są "lody" :lol: .

Posted

Gówienka jak gówienka, a moj Rhaswan jak był jeszcze szczeniakiem, to wrąbał zdechłą ryjówkę, fujjj, później aż robale miał, ale wytruliśmy.

Gocha i dwa borzojki

Posted

Co tam jedna ryjówka :D .

Moje ciągle jakieś zwłoki wynajdują.

A to krecik, a to ptaszek, zajączek - a wszystko baaaaardzo dawno zdechnięte.

I najpierw oczywiście w tym zapaszku wyperfumować się porządnie, a potem zeżreć.

Niestety nie jestem tak szybka jak charty i tylko przypadkiem lub podstępem czasem udaje mi się coś z pyszczydła wyciągnąć.

Brrrrr, odruch wymiotny od razu.

Posted

Bleeee :roll: :lol:

charciara

Wet ma oczywiście rację, ale jak już przełkną i pycho wypłuczą... to slina może byc niezastąpiona ;)

A poza tym nie gadaj, że nie pozwalasz się psom całować :lol: :lol: :lol:

Posted

Mój młody uwielbia lizać ludzi po uszach, nie cierpię tego, bo językiem chciałby się dostać aż do mózgu....a Fatima w ogóle nie liże ludzi, wącha tylko i dotyka zimnym, mokrym nochalem.

Gocha i dwa borzojki

Posted

nocna zmiana melduje się na posterunku! charciara, sorry, że Cie tu posądziłam o tęsknoty, ale w takim razie zmieniam wersję i uważam, że to wszystko przez chłopa! cieszę się, że łapie się polepsza - proponuję oprychę też nagietkiem przemywać... oraz uprzejmie się domagam o zdjęcia Stefanii!!!

Posted

Nie ma za co przepraszać Judyta, miałaś prawo być niezorientowana.

Zdjęcia Stefanii zaraz Ci wyślę, przy okazji zobaczysz se chłopa mojego, co to wszystko przez niego :D

Posted

kurka, wiedziałam, że w końcu komuś podpadnę...

:fadein: ciekawe, że chłopy się pojawiają tylko jak o nich mowa, jak trza coś doradzić, pomóc i takie tam to ich nie ma. ale jak trza swój honor ratować to zaraz jakiś się znajdzie! :lol: :lol: :wink:

Posted

ło matko!! nie wiedziałam, że to zielone pokazuje fucka!!! :oops: sorry! ale zielona i tak jestem, ja też chcę takich cudków mieć kilka.......naście!

no, chłop się prezentuje całkiem, całkiem!