Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co ha ha ha ?!?

Nie chwaliła się nigdy, to skąd mam wiedzieć :o

A pytam się czy ludzkie, bo ile osób o piesach mówi "dzieci".

Lepiej mi powiedz Wirka, co z tą łapą Stefanową.

BTW, przyszedł dyplom - sryplom Felka, że jest championem.

Niecały miesiąc czekałam :D :D :D

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uszykuj mi tez po angielsku tekst:

Bilans BEFORE EVERYTHING ELSE debiutował w klasie ?? na nieoficjalnych zawodach w obediecne w ???. zdobył ?? pkt na ?? możliwych. sędzia ??

coś w tym stylu.

Posted

Varius, Amster

Z przyjemnością, ale niestety jestem słobo angileskojęzyczna :) Może Wirke poproszę, żeby pomogła ;)

A za graltulacje baaardzo dziekuję :) Wy też macie w tym swój udział :)

PS.

Niestety dzisiaj nie dzisała mi w ogóle poczta w domu, więc nawet nie wiem czy skany do Was dotarły.

charciara

Taaak, mam ludzkie dziecko, wabi sie Karol i w tym roku skończy, jakby to powiedzieć... 20 lat :oops: Taka stara ze mnie doopa :lol:

Posted
Taaak, mam ludzkie dziecko, wabi sie Karol i w tym roku skończy, jakby to powiedzieć... 20 lat :oops: Taka stara ze mnie doopa :lol:

W takim razie moja droga, czy możesz mi napisać (może być na priva :lol: ), ile Ty masz lat?

Bo na taką starą doopę to Ty nie wyglądasz :o

Posted

ja też się melduję na posterunku. ale cóż Wam napisać? o, już wiem. miałam się poradzić: chyba lepiej będzie nie kryć młodej w tym roku, co? dopiero będzie miała 20 miesięcy w sierpniu a już miałaby się zaciążyć... moja hodowczyni twierdzi, że to może być, ale mi jej trochę szkoda - nie powystawia się, nie pobiega i już macierzyństwo na nią spłynie... co Wy, szanowni Chartomaniacy o tym myślicie?

J

Posted

no właśnie, też mi się tak zda... ale... z drugiej strony mam inny dylemat. jak jej teraz nie pokryje a sama siebie pokryję to nie wiem, w przyszłym roku w lecie jak przyjdzie na nią czas może będę kompletnie pochłonięta swoim dzidzi... i wtedy młoda będzie musiała poczekać nastepne 2 lub 3 lata, i już będzie miała 4-5 lat... i te wszystkie ciąże urojone przez te lata. no nie wiem kurcze co zrobić, żeby wilk był cały i owca syta?

Posted

no, to by było wyjście, ale chłopu nie przemówię chyba do rozsądku :buzi: . my już zbliżamy się do końcowej granicy wieku młodzieżowego według ZSMP. ja czekam już 30 lat... jak się wstrzymam jeszcze 2 lata to moje dzieci jak pójdą na Uniwerek to się będą wstydzić, że mają dziadów w domu (już i tak nie będę mogła udawać siostry swoich dzieci...) hi,hi. no nie jest łatwo być hodowcą psów, trza biznes plan napisać, dzieci zaplanować, kredyt na dom z ogródkiem itp, itd:lol: