DONnka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 unixena napisał(a):Powiem Wam cos tak nieoficjalnie kochani .Wczoraj krotko dryndalam do Agi do Gubina i wiecie co? Domki bija sie o Hercie .Aga rozwaza kilka propozycji .Telefony dzwonia na okraglo i w tym sek ,ze kazdy ja chce ...Aga ma ogromne doswiadczenie i tzw.intuicje i zapewniam Was ,ze odda Hercie tylko w najlepsze z najlepszych rak . Na taka wiadomość czekałam :multi: :multi: :multi: Jestem pewna, że tayga wybierze najlepszy :):):) Quote
unixena Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Hera ma domek .Jak tayga wejdzie na watek -sama napisze co i jak .Powiem tylko ,ze poplakalm sie po rozmowie z tayga ze wzruszenia .Bo Hercia na ten domek zasluzyla -a domek na nia . Quote
Beta&Czata Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Przez ostatnie dni byłam jakoś dziwnie spokojna o los Hery :lol:. Spokojnie czekam więc na szczegóły i idę do innych biedaków. Widzialyście to::shake::shake::shake: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000705729363#!/media/set/?set=a.299088936813459.81748.119382234784131&type=3 ??? Quote
Beta&Czata Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 :multi::multi::multi:Kopiuję z Forum Złoty Pies (wyprzedzając tym samym Taygę, a co..., w końcu to mój wątek :evil_lol:): "Hera już jest w nowym domu. :) Zaaklimatyzowąła się bardzo dobrze. :) Obejrzała całą posesje, przywitała się z rodziną. W domu jest bardzo chore dziecko które od kilku lat jest pod respiratorem. Przywitała się z nim kładąc łapki na łóżeczku i polizała go. Dziecko się uśmiechneło a ona śpi przy jego łóżku!! _________________ pozdrawiamy - magdalenka i bonitka" Dziękuję wszystkim Ciotkom za obecność na wątku, Teamowi Złotego psa za opgłoszenia, a Domkowi za to, że znalazł się w odpowiedznim miejscu w odpowiednim czasie. Hera, szczęśliwego życia ! Proszę Moda o przeniesienie do działu "Już w nowym domu" Quote
kacperski Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witam. Pomyślałam że napiszę parę słów na forum, ponieważ to ja jestem tą szczęściarą, która adoptowała Herę :) Kiedy ją zobaczyłam oniemiałam z wrażenia! W rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach. Zakochaliśmy się w niej. Ona jest taka piękna i mądra,pełna energii, poprostu wspaniała. Dziękuję pani Agnieszcze z całego serca za to, że to nam zaufała i pozwoliła zabrać Herę do domu. A my ze swojej strony obiecujemy, że zrobimy wszystko,aby Hera była najszczęśliwszym psem na ziemi :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.301491219905984.77263.100001353241453&type=1 (tutaj kilka naszych zdjęć na fb i Hery oczywiście :* ) Quote
DONnka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 A już wcześniej wiedziałam, ale nie powiem skąd :evil_lol: Słodkiego, miłego życia Heruniu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Beta&Czata Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Ja też wiedziałam :lol:, ale chciałam dać szansę Agnieszce. W końcu to Ona zgarnęła Herę i miała zamiar ją dziś ukraść;), gdyby DS się nie znalazł na czas. Witam domek Hery, lecę na fb oglądać domowego psa. Quote
joteska Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 cudne wieści :multi::multi::multi: mądra kochana sunieczka :lol: Quote
Beta&Czata Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 W albumie Taygi na fb są nowe zdjęcia z domku :lol::lol:. Hera tak się wpasowała w fotel, jakby całe swoje dotychczasowe życie na nim spędzała (z przerwami na pilnowanie posesji - takie też są). Quote
tayga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Przede wszystkim witam cieplutko Irenkę na wątku. Tak jak napisała unixena - po pierwszej rozmowie wiedziałam, ze to TEN dom i że nigdzie indziej Hera nie zamieszka. Próbowałam policzyć ile osób przymierzało się do adopcji. Odebrałam ponad 80 telefonów. Oczywiście większość dzwoniących odpadało w przedbiegach - przeciwnicy sterylki, wizyt, umów lub jawnie mówiący o rozmnażaniu lub łańcuchu. Jeden mój rozmówca był bardzo interesujący, bo usłyszałam "tu komenda wojewódzka policji w..." . Chcieli Herę do służby!!! Długo pana przekonywałam, ze ona jest do kochania a nie do szkolenia :) Jestem szczęśliwa, że ta wspaniała psinka mieszka z Ircią i Jej rodziną. To najlepsze miejsce na świecie. Bardzo dziękuję WSZYSTKIM za pomoc i zaangażowanie :) Quote
Recommended Posts