AtaO Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 To super, będzie wiadomo w jakim jest stanie. Jerzyku, trzymamy kciuki, bądź dzielny:) Quote
Lobaria Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Jak tam nasz Kołtunek-Jerzy... Czekamy na wieści, czy był u weta i jak z jego zdrówkiem. Oczywiście, znalazło się zagubione 5 zł / w którymś poście, podliczając wpłaty pomyliłam się, ale wszędzie już poprawiłam. Chłopak ma na koncie 95 zł 76 gr, do 100 zł zaokrąglę. TO BARDZO MAŁO, wet z pewnością będzie kosztował więcej. Nie możemy dt zostawić z niezapłaconymi rachunkami. Quote
Onaa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Jak tylko będę miała jakieś wieści z dt to dam znać. Quote
Lobaria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Najnowsze wieści o Kołtunku Kołtunek Jerzyk po wecie bardzo płakał podczas zastrzyku i w ogóle sie obraził na pana weta to faktycznie bardzo wrażliwy psiaczek uciekł za swojego Pana i aż się trząsł Został odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i musi się odchudzić żeby te drobne łapki i stawy odciążyć dlatego potrzebuje karmy pani prosiła Purina Light Skopiowałam to, co na pw dostałam Quote
Lobaria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) Znalazłam w reklamie dogo Purina Light 15 kg za niecałe 120 zł http://amido.pl/products/purina-dog-chow-light-15kg Kołtunek ma na koncie 100 zł, więc żaden problem z dodatkowymi 20 zł. Nie wiem, jakie są ceny w innych sklepach Edited April 13, 2012 by Lobaria Quote
Onaa Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 O dobrze że Ciocia Lobaria już wkleiła najświeższe wieści od Kołtunka Jerzyka :). Jeśli chodzi o karmę to ja znalazłam w Krakvecie, ale nie wiem czy oni tak daleko dowożą: http://www.krakvet.pl/purina-chow-light-15kg-p-973.html Purina Dog Chow Light 95zł i http://www.krakvet.pl/purina-plan-adult-light-lamb-rice-14kg-p-13839.html Purina Pro Plan Light Lamb&Rice 158zł. Quote
Lobaria Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Różnica miedzy tymi dwoma jest taka, że ta tańsza jest dla psów z nadwagą, a ta droższa dla psów mających taką tendencję. Krakvet chyba moze wysłać karmę... Quote
AtaO Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Lobaria napisał(a): Krakvet chyba moze wysłać karmę... To prawda, Krakvet wysyła i przesyłka szybko dochodzi. Quote
Lobaria Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Kołtunek ma 100 zł, od razu możemy zamówić Purina Dog Chow Light. Mogę zamówić, tylko musiałabym mieć adres do wysyłki, chyba że Ty Dogo07 zamówisz, a ja wpłacę na konto Krakvetu pieniążki z nr zamówienia. Quote
Onaa Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Lobaria napisał(a):Kołtunek ma 100 zł, od razu możemy zamówić Purina Dog Chow Light. Mogę zamówić, tylko musiałabym mieć adres do wysyłki, chyba że Ty Dogo07 zamówisz, a ja wpłacę na konto Krakvetu pieniążki z nr zamówienia. Zamówienie pow. 99zł ma przesyłkę gratis, więc można by jeszcze zamówić jedną puszke Animondy i byłoby ok.100zł. Dopytam o adres do wysyłki. Quote
bakusiowa Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Z Krakvetu nie doczekacie się szybko karmy. Niedawno po tygodniu zadzwonili że jeszcze będę musiała czekac powyżej siedmiu dni. Pieniądze oddali szybko. Jak zamawiałam animondę dla kotów z Wólki Zaleskiej to przywieźli po trzech tygodniach. Krakvet jest dobry ale tylko wtedy jak można czekać na dostawe przynajmniej ze dwa tygodnie. Quote
Lobaria Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 bakusiowa napisał(a):Z Krakvetu nie doczekacie się szybko karmy. Niedawno po tygodniu zadzwonili że jeszcze będę musiała czekac powyżej siedmiu dni. Pieniądze oddali szybko. Jak zamawiałam animondę dla kotów z Wólki Zaleskiej to przywieźli po trzech tygodniach. Krakvet jest dobry ale tylko wtedy jak można czekać na dostawe przynajmniej ze dwa tygodnie. Z tego, co piszesz wynika, że najlepiej by było, aby ktoś z Krakowa odebrał karmę i wysłał sam. Quote
Klaudus__ Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Dogo07 chcesz adres Pani?? Mam jak coś ;) Quote
Onaa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Zadzwonie dzisiaj do Krakvetu i zapytam. Ja kiedyś zamawiałam ciągle z tej firmy i byłam bardzo zadowolona. Dlatego też dałam linka. Ale jeśli ktoś zna jakąś inną dobrą czy lepszą firmę która dostarczy do dt karme, może nawet z okolicy Śląska bo byłoby blisko , to prosze napiszcie. No i wydawało mi sie że mają dość tanio. Zapytam jeszcze panią Olę, może Kołtunkowi Jerzykowi nie będzie przeszkadzać że zacznie sie odchudzać dopiero za tydzień czy dwa ;). Quote
AtaO Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ja osobiście z Krakvetu jestem zadowolona. Zamówienie złożyłam w niedzielę, a przesyłkę miałam w domu już we wtorek:) Quote
Avilia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ja swojego czasu też korzystałam z Krakvetu i nie było żadnych problemów jeżeli chodzi o dostarczenie karmy i o czas oczekiwania. Quote
Lobaria Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Dodo07 zamówiła dziś karmę w Krakvecie, ja przelałam pieniążki. Zobaczymy, jak szybko karma dojdzie do Kołtunka. Quote
Onaa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Lobaria napisał(a):Dodo07 zamówiła dziś karmę w Krakvecie, ja przelałam pieniążki. Zobaczymy, jak szybko karma dojdzie do Kołtunka. Dostałam dziś potwierdzenie z Krakvetu że zamówienie zostało opłacone. Zobaczymy kiedy będzie na miejscu. Quote
AtaO Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Przesyłka powinna dotrzeć w poniedziałek, no we wtorek najdalej. A czy tak będzie...? Quote
Klaudus__ Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Muszę sprawdzić,ale na fb widziałam chyba nowe foto chłopaka ;) Quote
Onaa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Karma plus puszeczka Animondy i mały gratisek z Krakvetu dotarły dzisiaj do Kołtunka. Pani Joasia bardzo dziękuje a Kołtunek Jerzyk pozdrawia :)). Quote
Lobaria Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Dogo07 napisał(a):Karma plus puszeczka Animondy i mały gratisek z Krakvetu dotarły dzisiaj do Kołtunka. Pani Joasia bardzo dziękuje a Kołtunek Jerzyk pozdrawia :)). Szybciutko... Jerzyku - smacznego. Quote
Recommended Posts