Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ZWIĄZKU Z TYM,ŻE W OSTATNIM CZASIE SPORO PSIAKÓW UDAŁO SIĘ UMIEŚCIĆ W DT I HOTELIKACH CHCIAŁABYM PROSIĆ O POMOC SMYCZOWO-OBROŻOWĄ;)
Na chwilę obecną została nam tylko jedna mała obróżka i 2 smycze.
Jeżeli macie jakieś zbędne po swoich psiakach to my je chętnie przyjmiemy.Schodzi tego w ilościach hurtowych,a jak wiadomo zestawik nówek smycz+obróża kosztuje ponad 20zł.
Prosimy o pomoc.
Gdyby ktoś miał coś na zbyciu to wyślę adres do Klaudus.

Posted

nie jest brzydki...nie odbierzcie tego,ze chce was pouczać ,ale na wątku jest bardzo mało danych .nawet nie bardzo widać jakiej jest wielkości-wydaje sie mały,ale same wiecie .poza tym,czy to staruszek z demencją [mozna odnieśc takie wrazenie-nie wchodzi do budy].czy kontaktowy, jak do innych zwierząt? w jakim stopniu ograniczony ruchowo.. oczywiśćie NIE WIEM czy gdyby te wszystkie info były pies znalazł by dt.ale moze.wybaczcie, ale czasem podjęcie decyzji jest bardzo trudne,im wiecej danych , zdjęć - tak sobie dywaguję,wiem,że jestescie zarobione po uszy

Posted

Do psów w porządku.Siedział z dwoma dziadkami,z suczką w boksie i było ok.
Wielkość: do połowy łydki.
Jest bardzo puchaty przez co wydaje się być gruby.Ale to taki martwy nie wyczesany włos.
Poruszać się porusza,oczywiście biegał nie będzie,ale drepta sobie jak to dziadek.Do budy wchodzi.
Jak przyjeżdżamy to wychodzi z budy,żeby nas przywitać.
Mamy czas do poniedziałku żeby go zabrać.W wtorek na pewno pojedzie do Mysłowic.

Posted

Cholera...Jak jeszcze mogę pomóc? Ogłoszenia nic nie dały :( Wiem, najlepiej gdybym znalazła mu dom...i jeszcze kilku innym, które w Mysłowicach szybko "przepadną"... Byłam tam tylko raz, kilka lat temu i nigdy nie zapomnę wyrazu psich oczu, które tam zobaczyłam... Poza tym jeszcze kilka innych, nie mieszczących się w głowie rzeczy... Co cholera robić, żeby tym, które tam jeszcze nie trafiły pomóc

Posted

Dogo07 napisał(a):
A może jak chociaż ze dwa psiaki do wtorku znajdą miejsca to wywózka nie dojdzie do skutku i będzie wiecej czasu ?

Ciężko powiedzieć.Ale 2 psy to za mało;/

Posted

Prosimy o zaglądanie do Kołtunka.
Bo jest dla niego szansa :).
Ma dt w Sosnowcu, dt z fb.
Potrzebny tylko transport i wsparcie na weta, szczepienia, ew. leczenie gdyby trzeba było.
Ma mieszkać w bloku.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Prosimy o zaglądanie do Kołtunka.
Bo jest dla niego szansa :).
Ma dt w Sosnowcu, dt z fb.
Potrzebny tylko transport i wsparcie na weta, szczepienia, ew. leczenie gdyby trzeba było.
Ma mieszkać w bloku.

DT się krystalizuje, mam namiary do Pani.

Prosimy o wsparcie, jest kłopot z pieniążkami nawet na wykup psiaka...