Klaudus__ Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='__Lara']Podniosę chłopaczka z rana. Może poszukamy jakiegoś bdt? Za zwrot jedynie karmy i leczenia? Tylko gdzie takich szukać...? :roll: Quote
__Lara Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 :/ wiem wiem.... znacie kogoś? Albo płatne? Uzbieramy deklaracje. Quote
Avilia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 W ZWIĄZKU Z TYM,ŻE W OSTATNIM CZASIE SPORO PSIAKÓW UDAŁO SIĘ UMIEŚCIĆ W DT I HOTELIKACH CHCIAŁABYM PROSIĆ O POMOC SMYCZOWO-OBROŻOWĄ;) Na chwilę obecną została nam tylko jedna mała obróżka i 2 smycze. Jeżeli macie jakieś zbędne po swoich psiakach to my je chętnie przyjmiemy.Schodzi tego w ilościach hurtowych,a jak wiadomo zestawik nówek smycz+obróża kosztuje ponad 20zł. Prosimy o pomoc. Gdyby ktoś miał coś na zbyciu to wyślę adres do Klaudus. Quote
Avilia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Pustki okropne,bo psiak brzydki i stary:( W Mysłowicach nie ma najmniejszych szans... Quote
Klaudus__ Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 We wtorek sobie do Mysłowic pojedzie Quote
mimiś Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 nie jest brzydki...nie odbierzcie tego,ze chce was pouczać ,ale na wątku jest bardzo mało danych .nawet nie bardzo widać jakiej jest wielkości-wydaje sie mały,ale same wiecie .poza tym,czy to staruszek z demencją [mozna odnieśc takie wrazenie-nie wchodzi do budy].czy kontaktowy, jak do innych zwierząt? w jakim stopniu ograniczony ruchowo.. oczywiśćie NIE WIEM czy gdyby te wszystkie info były pies znalazł by dt.ale moze.wybaczcie, ale czasem podjęcie decyzji jest bardzo trudne,im wiecej danych , zdjęć - tak sobie dywaguję,wiem,że jestescie zarobione po uszy Quote
Avilia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Do psów w porządku.Siedział z dwoma dziadkami,z suczką w boksie i było ok. Wielkość: do połowy łydki. Jest bardzo puchaty przez co wydaje się być gruby.Ale to taki martwy nie wyczesany włos. Poruszać się porusza,oczywiście biegał nie będzie,ale drepta sobie jak to dziadek.Do budy wchodzi. Jak przyjeżdżamy to wychodzi z budy,żeby nas przywitać. Mamy czas do poniedziałku żeby go zabrać.W wtorek na pewno pojedzie do Mysłowic. Quote
Agnieszka103 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Cholera...Jak jeszcze mogę pomóc? Ogłoszenia nic nie dały :( Wiem, najlepiej gdybym znalazła mu dom...i jeszcze kilku innym, które w Mysłowicach szybko "przepadną"... Byłam tam tylko raz, kilka lat temu i nigdy nie zapomnę wyrazu psich oczu, które tam zobaczyłam... Poza tym jeszcze kilka innych, nie mieszczących się w głowie rzeczy... Co cholera robić, żeby tym, które tam jeszcze nie trafiły pomóc Quote
Onaa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 A może jak chociaż ze dwa psiaki do wtorku znajdą miejsca to wywózka nie dojdzie do skutku i będzie wiecej czasu ? Quote
Avilia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Dogo07 napisał(a):A może jak chociaż ze dwa psiaki do wtorku znajdą miejsca to wywózka nie dojdzie do skutku i będzie wiecej czasu ? Ciężko powiedzieć.Ale 2 psy to za mało;/ Quote
Lobaria Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Może coś na FB się znajdzie, działamy tam, trzymajcie kciuki... Quote
Avilia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Jeszcze jeden biedak z Pszczyny który we wtorek pojedzie do Mysłowic:( http://www.dogomania.pl/threads/224354-Maleńki-Richard-za-3-dni-trafi-do-umieralni...-(-Brak-perpektyw-na-pomoc.?p=18802191#post18802191 Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jest szansa dla Kołtunka / z FB /, zaraz tam wejdę i zorientuję się. Quote
mimiś Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 czekam na wieści, tak mi szkoda tego psiaka :( Quote
Onaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Prosimy o zaglądanie do Kołtunka. Bo jest dla niego szansa :). Ma dt w Sosnowcu, dt z fb. Potrzebny tylko transport i wsparcie na weta, szczepienia, ew. leczenie gdyby trzeba było. Ma mieszkać w bloku. Quote
mimiś Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 cieszę sie bardzo,że jest szansa dla tego biedaka :) Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dogo07 napisał(a):Prosimy o zaglądanie do Kołtunka. Bo jest dla niego szansa :). Ma dt w Sosnowcu, dt z fb. Potrzebny tylko transport i wsparcie na weta, szczepienia, ew. leczenie gdyby trzeba było. Ma mieszkać w bloku. DT się krystalizuje, mam namiary do Pani. Prosimy o wsparcie, jest kłopot z pieniążkami nawet na wykup psiaka... Quote
mimiś Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 a ile potrzeba na ten wykup? prosiłam o konto na bazarku cegiełkowym Stasia ale nie dostałam... Quote
Onaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba 40zł :( ? Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 40 zł za każdego psiaka - rozbój w biały dzień:angryy: Quote
AtaO Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Kołtunek może pojechać jutro razem z Władziem do Sosnowca :) Quote
Lobaria Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 AtaO napisał(a):Kołtunek może pojechać jutro razem z Władziem do Sosnowca :) Najfajniejsze jest to, ze dt obu psików sa blisko siebie. Quote
Recommended Posts