ewu Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Dogo07 napisał(a):Rozmawiałam z panią Olą niedawno i dowiedziałam się jeszcze jednej bardzo przykrej rzeczy z historii Kołtunka :(. Ponieważ piesek ma ponoć dość kościstą głowę, tak jakby nie miał mięśni w ogóle, a w sumie szczupły nie jest, no i podobno, to najprawdopodobniej wynik tego że jako szczeniak Kołtunke był tak bardzo bity po głowie że mięśnie zanikły :placz:. Straszne, prawda .. To by też tłumaczyło to jego wycofanie i dystans, i ten długi czas jakiego potrzebuje żeby zaufać i otworzyć się do człowieka. A co z aktualności ? Ano , wiadomo , przydałby sie domek z ogródkiem koniecznie dla pieska. No bo to siusianie jest dość męczące. Ale psiak tak bardzo się już przywiązał. No takie "ludzkie" bić maleństwo po główce... bohaterowie p... ni:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
anica Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Dogo07 napisał(a):Kołtunek Jerzyk nadal w domu tymczasowym u p. Oli. W taki upał dość wolno chodzi na spacery, widać że się męczy. Najtrudniej sprawa się przedstawia z tym, że psiak bardzo dużo pije i dużo siusia, często w domu lub po drodze z 2 piętra na dwór :(. Chyba trzeba zbadać mu mocz, może to prostata albo coś innego. Najlepszy byłby dla niego domek z ogródkiem, również dlatego że psiaczek bardzo lubi się wylegiwać na trawie. Ale domku nadal nie ma... Witam się ciepło :) z tym siusianiem... to dolegliwości... jest tak wiele ,że nawet już wszystkich możliwości.... nie pamiętam :shake: miałam takie problemy z moją Jasią... i stanęło na....polidypsji stresowej? chyba?... do końca ..nie jest to pewne...mamy 4-5 razy w roku robić badanie moczu... i od tego należy zacząć z Kołtunkiem... najlepiej by było.... Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A co z jego ogłoszeniami? chyba by trzeba odnowić. Quote
Lobaria Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Kołtunek odszedł :( :( :( W ub tygodniu zmarł Ciapuś Pani, teraz Kołtunek czyli Jerzyk - Pani załamana :( Pieseczki - miałyście wspaniałą opiekę - biegajcie szczęśliwe w Psim Niebie. Quote
Onaa Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Tak, nie ma już Kołtunka Jerzyka :( :( :(. Quote
AtaO Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Kołtunku, nie za długo cieszyłeś się domkiem:(.....żegnaj.....:(:(:( Quote
__Lara Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 AtaO napisał(a):Kołtunku, nie za długo cieszyłeś się domkiem:(.....żegnaj.....:(:(:( Biedaku, bądź szczęśliwy tam :( :( :( Quote
asiuniab Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Kołtunku, wciąż biegałeś mi po mojej głowie, a dziś zobaczyłam tę smutną wiadomość; do zobaczenia za TM:( Quote
AtaO Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Kołtunku, pamiętam o Tobie :(- dzisiaj mija miesiąc......:( Quote
AtaO Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Wczoraj minął kolejny miesiąc, Kołtunku :(:(...... Quote
AtaO Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Znowu się spóźniłam, ale wciąż pamiętam o Tobie :( Quote
Avilia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Kołtunku...pamiętam jak byłyśmy w odwiedzinach :( Jaki byłeś zadowolony z domowego ciepła. Quote
Onaa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Nie zdążyłam Cie zobaczyć Kołtunku :((. Poznałam panią Olę, która sie opiekowała Tobą do końca, dzięki której nie umierałeś w samotności , strachu i zimnie w schroniskowej mysłowickiej budzie. Poznałam inne futrzaki które były Twoimi towarzyszami, nie poznałam tylko starego Ciapka który odszedł przed Tobą. Quote
AtaO Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Kołtunku, pamiętam o wczorajszej smutnej miesięcznicy :( Quote
AtaO Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Wczoraj myślałam o Twojej smutnej rocznicy:(, ale piszę dopiero dzisiaj..... Quote
Recommended Posts