Lobaria Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Jest BDT za zwrotem kosztów, ale daleko, w kujawsko-pomorskim, do sprawdzenia. Mam zapisany wątek. Ale trzeba zebrać pieniązki na utrzymanie Kołtunka i podróż.... Quote
__Lara Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Lobaria napisał(a):Jest BDT za zwrotem kosztów, ale daleko, w kujawsko-pomorskim, do sprawdzenia. Mam zapisany wątek. Ale trzeba zebrać pieniązki na utrzymanie Kołtunka i podróż.... Kurcze, zawsze to coś. A sprawdzone cioteczko? może udałoby nam się trochę uzbierać? Quote
Lobaria Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 AtaO napisał(a):Kołtunku, może dogadałeś się już z kolegą..... Nawet, jeśli sie dogadłą, to tam tragedia... starsza Pani ledwo znosi Go po schodach... Quote
__Lara Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Lobaria napisał(a):Nawet, jeśli sie dogadłą, to tam tragedia... starsza Pani ledwo znosi Go po schodach... :( :( :( Co robić, co robić??????????? :( Quote
AtaO Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Lobaria napisał(a):Nawet, jeśli sie dogadłą, to tam tragedia... starsza Pani ledwo znosi Go po schodach... Fakt, zapomniałam o tych nieszczęsnych schodach.... Pani ma do znoszenia no i wnoszenia dwa psiaki....istny dramat....:shake: Quote
bakusiowa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Może na Kołtunka zacząć zbierać deklaracje? Quote
__Lara Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 bakusiowa napisał(a):Może na Kołtunka zacząć zbierać deklaracje? Też mi się tak wydaje, trzeba zacząć coś wreszcie robić z tą sytuacją. Quote
bakusiowa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 __Lara napisał(a):Też mi się tak wydaje, trzeba zacząć coś wreszcie robić z tą sytuacją. Zacznę jutro wysyłać zaproszenia. Kto będzie skarbnikiem? Quote
AtaO Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dogo07 napisał(a):Ale on jest u p. Oli. I nikt nikogo nie znosi. To on wrócił do swojego poprzedniego domku? Quote
__Lara Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 bakusiowa napisał(a):Zacznę jutro wysyłać zaproszenia. Kto będzie skarbnikiem? Super :) Tylko ustalmy też gdzie on teraz jest w ogóle? :) Quote
bakusiowa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 __Lara napisał(a):Super :) Tylko ustalmy też gdzie on teraz jest w ogóle? :) Trzeba ustalic o co prosić w zaproszeniach. Quote
Onaa Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 KOłtunek szuka domu na stałe, nie tymczasowego. Narazie mam problemy osobiste, i ograniczony kontakt, ale postaram się dzisiaj dowiedzieć czegoś o piesku. Quote
Onaa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Kołtunek Jerzyk nadal w domu tymczasowym u p. Oli. W taki upał dość wolno chodzi na spacery, widać że się męczy. Najtrudniej sprawa się przedstawia z tym, że psiak bardzo dużo pije i dużo siusia, często w domu lub po drodze z 2 piętra na dwór :(. Chyba trzeba zbadać mu mocz, może to prostata albo coś innego. Najlepszy byłby dla niego domek z ogródkiem, również dlatego że psiaczek bardzo lubi się wylegiwać na trawie. Ale domku nadal nie ma... Quote
__Lara Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Dogo07']Kołtunek Jerzyk nadal w domu tymczasowym u p. Oli. W taki upał dość wolno chodzi na spacery, widać że się męczy. Najtrudniej sprawa się przedstawia z tym, że psiak bardzo dużo pije i dużo siusia, często w domu lub po drodze z 2 piętra na dwór :(. Chyba trzeba zbadać mu mocz, może to prostata albo coś innego. Najlepszy byłby dla niego domek z ogródkiem, również dlatego że psiaczek bardzo lubi się wylegiwać na trawie. Ale domku nadal nie ma...[/QUOTE] Dziękujemy bardzo za te wieści :) Trzeba robić ogłoszenia! Quote
Klaudus__ Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Może też uda mi się choć kilka ogłoszeń porobić... Ta bieda Pani tyle znosi... Ma serio zajob z tymi psami... Quote
AtaO Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kołtunku - Jerzyku, odwiedzam Cię psiaku....tyle się ostatnio dzieje....czas tak szybko leci....ahhhhhh Quote
__Lara Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ogłoszenia są potrzebne :( może po wypłacie wykupię albo porobię, bo idę od dzisiaj na urlop. Quote
Onaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Rozmawiałam z panią Olą niedawno i dowiedziałam się jeszcze jednej bardzo przykrej rzeczy z historii Kołtunka :(. Ponieważ piesek ma ponoć dość kościstą głowę, tak jakby nie miał mięśni w ogóle, a w sumie szczupły nie jest, no i podobno, to najprawdopodobniej wynik tego że jako szczeniak Kołtunke był tak bardzo bity po głowie że mięśnie zanikły :placz:. Straszne, prawda .. To by też tłumaczyło to jego wycofanie i dystans, i ten długi czas jakiego potrzebuje żeby zaufać i otworzyć się do człowieka. A co z aktualności ? Ano , wiadomo , przydałby sie domek z ogródkiem koniecznie dla pieska. No bo to siusianie jest dość męczące. Ale psiak tak bardzo się już przywiązał. Quote
Recommended Posts