Lobaria Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 __Lara napisał(a):Lobaria, udało Ci się zrobić wydarzenia? Szczeniorom wczoraj zrobiłam, mam nadzieje, ze dziś dam radę i nie padnę przed kompem... Quote
Avilia Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 rents napisał(a):Chyba kanał totalny . . . Dokładnie. Quote
Onaa Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Szukamy dobrego domu stałego dla Kołtunka Jerzyka. Pani Ola próbowała się skontaktować z Klaudią kilka razy, ale jej się nie udało :(. Troszkę to nie za fajne. Quote
anica Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 też się boję tu zaglądać.. ale trzeba jakoś Kołtunka wspierać.. :puppydog: może zdarzy się.. jakiś cud... Quote
__Lara Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 anica napisał(a):też się boję tu zaglądać.. ale trzeba jakoś Kołtunka wspierać.. :puppydog: może zdarzy się.. jakiś cud... Czyli narazie jest w dt, który powinien opuścić? Quote
AtaO Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Niestety cicho....bardzo cicho.... DT bardzo się stara.... tylko jak długo wytrzyma? Quote
Onaa Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Obecnie psiak jest u p. Oli na dt, ale faktycznie sytuacja trudna, psiaki niestety się nie zgadzają. Quote
rents Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Dogo07 napisał(a):Obecnie psiak jest u p. Oli na dt, ale faktycznie sytuacja trudna, psiaki niestety się nie zgadzają. Qcze miałem nadzieję, że jednak po czasie się ułożą a tu taka informacja. Quote
AtaO Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Kołtunku, zaglądam z nadzieją, że coś się wyjaśniło.... Quote
__Lara Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Może jakby udało się z tym domkiem dla Kukiego to chociaż część pieniążków udałoby się przerzucić dla Kołtunka? Quote
AtaO Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Kołtunku, widzę, że nic się nie zmieniło w Twoim życiu.... Quote
Klaudus__ Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Bardzo prosimy o pomoc. Sytuacja u Pani Oli jest dla Niej naprawdę dramatyczna - mimo to się nie poddaje - mam podobnie - tylko psów o wiele więcej, więc wiem co czuje. Trzeba pilnie znaleźć Mu jakieś lokum. Pomóżcie szukać proszę!! Quote
__Lara Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Cholewcia........ tylko gdzie znaleźć bdt? ZNacie w ogóle takowe? Do kogo by można napisać? Quote
AtaO Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 No właśnie z tym to chyba teraz największy problem.... Quote
anica Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 __Lara napisał(a):Cholewcia........ tylko gdzie znaleźć bdt? ZNacie w ogóle takowe? Do kogo by można napisać? nie jest dobrze z BDT .. sprawdzałam pod Wrocławiem , opolskie i u malagos.. wszędzie... zapełnione :shake: a teraz jeszcze to Euro.. no ale usiąść i płakać.. to nie będzie nic :shake: Quote
__Lara Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 anica napisał(a):nie jest dobrze z BDT .. sprawdzałam pod Wrocławiem , opolskie i u malagos.. wszędzie... zapełnione :shake: a teraz jeszcze to Euro.. no ale usiąść i płakać.. to nie będzie nic :shake: To może chociaż zapisać go u kogoś w kolejce? Quote
Recommended Posts