Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam nasz Kołtunek-Jerzy... Czekamy na wieści, czy był u weta i jak z jego zdrówkiem.
Oczywiście, znalazło się zagubione 5 zł / w którymś poście, podliczając wpłaty pomyliłam się, ale wszędzie już poprawiłam.
Chłopak ma na koncie 95 zł 76 gr, do 100 zł zaokrąglę. TO BARDZO MAŁO, wet z pewnością będzie kosztował więcej. Nie możemy dt zostawić z niezapłaconymi rachunkami.

• 2 weeks later...
Posted

Najnowsze wieści o Kołtunku

Kołtunek Jerzyk
po wecie
bardzo płakał podczas zastrzyku
i w ogóle sie obraził
na pana weta
to faktycznie bardzo wrażliwy psiaczek
uciekł za swojego Pana
i aż się trząsł
Został odrobaczony
i zaszczepiony
przeciwko
wściekliźnie
i musi się odchudzić
żeby te drobne łapki
i stawy odciążyć
dlatego potrzebuje karmy
pani prosiła
Purina Light

Skopiowałam to, co na pw dostałam

Posted

Różnica miedzy tymi dwoma jest taka, że ta tańsza jest dla psów z nadwagą, a ta droższa dla psów mających taką tendencję.
Krakvet chyba moze wysłać karmę...

Posted

Kołtunek ma 100 zł, od razu możemy zamówić Purina Dog Chow Light.

Mogę zamówić, tylko musiałabym mieć adres do wysyłki, chyba że Ty Dogo07 zamówisz, a ja wpłacę na konto Krakvetu pieniążki z nr zamówienia.

Posted

Lobaria napisał(a):
Kołtunek ma 100 zł, od razu możemy zamówić Purina Dog Chow Light.

Mogę zamówić, tylko musiałabym mieć adres do wysyłki, chyba że Ty Dogo07 zamówisz, a ja wpłacę na konto Krakvetu pieniążki z nr zamówienia.

Zamówienie pow. 99zł ma przesyłkę gratis, więc można by jeszcze zamówić jedną puszke Animondy i byłoby ok.100zł.
Dopytam o adres do wysyłki.

Posted

Z Krakvetu nie doczekacie się szybko karmy. Niedawno po tygodniu zadzwonili że jeszcze będę musiała czekac powyżej siedmiu dni. Pieniądze oddali szybko. Jak zamawiałam animondę dla kotów z Wólki Zaleskiej to przywieźli po trzech tygodniach. Krakvet jest dobry ale tylko wtedy jak można czekać na dostawe przynajmniej ze dwa tygodnie.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Z Krakvetu nie doczekacie się szybko karmy. Niedawno po tygodniu zadzwonili że jeszcze będę musiała czekac powyżej siedmiu dni. Pieniądze oddali szybko. Jak zamawiałam animondę dla kotów z Wólki Zaleskiej to przywieźli po trzech tygodniach. Krakvet jest dobry ale tylko wtedy jak można czekać na dostawe przynajmniej ze dwa tygodnie.

Z tego, co piszesz wynika, że najlepiej by było, aby ktoś z Krakowa odebrał karmę i wysłał sam.

Posted

Zadzwonie dzisiaj do Krakvetu i zapytam.
Ja kiedyś zamawiałam ciągle z tej firmy i byłam bardzo zadowolona.
Dlatego też dałam linka.
Ale jeśli ktoś zna jakąś inną dobrą czy lepszą firmę która dostarczy do dt karme, może nawet z okolicy Śląska bo byłoby blisko , to prosze napiszcie.
No i wydawało mi sie że mają dość tanio.
Zapytam jeszcze panią Olę, może Kołtunkowi Jerzykowi nie będzie przeszkadzać że zacznie sie odchudzać dopiero za tydzień czy dwa ;).

Posted

Lobaria napisał(a):
Dodo07 zamówiła dziś karmę w Krakvecie, ja przelałam pieniążki. Zobaczymy, jak szybko karma dojdzie do Kołtunka.

Dostałam dziś potwierdzenie z Krakvetu że zamówienie zostało opłacone. Zobaczymy kiedy będzie na miejscu.

Posted

Karma plus puszeczka Animondy i mały gratisek z Krakvetu dotarły dzisiaj do Kołtunka.
Pani Joasia bardzo dziękuje a Kołtunek Jerzyk pozdrawia :)).

Posted

Dogo07 napisał(a):
Karma plus puszeczka Animondy i mały gratisek z Krakvetu dotarły dzisiaj do Kołtunka.
Pani Joasia bardzo dziękuje a Kołtunek Jerzyk pozdrawia :)).

Szybciutko... Jerzyku - smacznego.