Inez Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mi sie wydaje że ma nadwagę, ale może rzeczywiście to tylko gruba kość + to że jest nieostrzyżony. Zresztą, nawet jesli teraz jest grubaskiem to w schornisku szybko przestanie nim być. Szczeciniakom przypominam ze jutro o 18,30 w TVP3 będzie program dokumentaly "Pieskie Życie" z naszego schroniska :cool3: . Quote
AnkaG Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Malawaszka - info o sznaucerku napisałam na poprzedniej stronie. Uch ... gdybym już nie miała tylu. Quote
Roxana Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hopajcie do góry pieseczki, przecież w koncu musi Wam się udać :multi: Quote
BoWa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sliczności do góry, to niewielkie pieski, może choć mały ale własny kącik się znajdzie? Quote
Inez Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Grubcia mimo że spedziła rok w schronisku nadal jest bardzo kontaktowa i przyjazna, ufnie patrzy w oczy każdemu kto podejdzie do jej boksu, bardzo kocha ludzi... A kto pokocha ją? Quote
Roxana Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Szybciutko na górę domeczku szukac. Domeczek bardzo, bardzo potrzebny! Hallo- domeczku ?! Quote
justine. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Abra tez jest slodka. Amiska mialas sie odezwac co z tym allegro. Poza tym moge wziac ogloszenie na sklep tam czesto ludzie ogladaja pieski i moze sie zainteresuja jej losem, ale jaki dac numer tel?? smutaski do gory!! Quote
Inez Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sluchajcie, mam sprawe, czy ktos z was ma może maszynke do strzyzenia psow? Bo mamy mix pudla przy szczeniakch, mial operacje ale teraz właściwie mógłby już pójśc do adopcji, wychodze z nim na spacerki i to bardzo fajny, sympatyczny piesek tylko komu bym go nie pokazala to patrzy na tą pokołtunioną kulkę, patrzy i ...odchodzi, jemu nawet oczek nie widac a ma takie ładne oczka... Gdyby go chociaż trochę doprowadzic do porzatku to byloby łatwiej szukac domku... on jest bardzo spokojny więc raczej bez problemu podda się zabiegom. Quote
AnkaG Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Inez ja nie mam maszynki, bo z psami chodzę do fryzjera psiego. Quote
justine. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ja tez -tylko fryzjer-moj pies jest nadpobudliwy :) Quote
Roxana Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja maszynki też ni mom :shake: Hopajcie do góry psiaczki kochane :multi: Quote
justine. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 tym razem poszukuje bokserka, pana albo pania, dla znajomego malzenstwa, niestety najlepiej mlodego. jezeli byscie cos wiedzialy dajcie znac, ja sie jeszcze przejde do schronu. Quote
justine. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 wystawilam Abre i Joge na allegro, co prawda nie ma to za bardzo ladu i skladu, ale moze ktos je dojrzy. (nie moge cos wkleic adresu) Inez podalam twoj numer, wiec w razie czego wiesz... Quote
Roxana Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Hop, hop- domku szukamy i na górę szybciutko wracamy :multi: Quote
justine. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no Abra szukamy domku, szybciutko!! :multi: Quote
Roxana Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Do góry sierściuszku, do góry kochany dobrego domeczku szukać :multi: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
AnkaG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Smutaski do góry może ktoś was wypatrzy. Quote
Recommended Posts