AMIŚKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wczoraj RADOSNA miała uroczystość- rok temu trafiła do schroniska. RADOSNA była juz w wątku -rudy kaukaz,bo była z nim w jednym kojcu,póżniej zostala przeniesiona ,a my myslelismy jest adoptowana:razz: . Niestety RADOSNA jest.Jest mixem rotweilera,i jest wysterlizowana ,ma około 4 lat. Abra jest bardzo wesoła ,łagodna suczka z wielkim apetytem:lol: ,bardzo przytyła ostatnio ,widac że w schronisku dobrze karmią:lol: Jak sie podchodzi do kojca RADOSNEJ,biegnie ona szybko i naprawde z daleka śmieje sie i bardzo cieszy:multi: :multi: .Jest najbardziej radosnym psiakiem w schronisku:loveu: RADOSNA bardzo ale to bardzo prosi o domek następny psiak to mix Parson rusel terier młody terierek trafił niedawno do schroniska jest jak kazdy terier energiczny Nazwę go PARS razem z jamnisiowatą sunią jest od dwóch dni malutka sunia o pieknych oczach. Nazwę j ą MAJECZKA Zauważyłam też starszego chyba sznaucerka miniaturę a moze średniedo??/zaczynam rozpoznawać tę rasę:eviltong: / Dusje,Anka cos dla Was:razz: Quote
AnkaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wg mnie to jest sznaucer ale czy mini czy średni ? Umaszczenie pieprz i sól. Quote
Ulka18 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Tego psiaczka powinna zobaczyc Malawaszka, dzieki niej wiele sztucerkow znalazlo domki :p Quote
AnkaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Sznaucerka już podrzuciłam do Malawaszki. :lol: Quote
AMIŚKA Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A co wesoła Grubcia nie jest śliczna????:mad: :mad: Tylko sznaucerek śliczny??:eviltong: A ta malutka MAJka nie jest śliczna??:mad: a Pars nie jest śliczny???:mad: Tylko sznaucerek śliczny:eviltong: Quote
Ania Szczecin Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Witam. Ten terierek jest nadal do adopcji?Pozdrawiam. Anka Quote
Roxana Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Komu śliczne psiunie, komu? Dla przypomnienia, migiem hopkamy do góry :multi: Quote
Ania Szczecin Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Chce jechac do schroniska go zobaczyc, w jakim boksie on sie znajduje? Quote
AnkaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Aniu Amiśka teraz jest w pracy: ten piesek to jest sznaucer tylko nie wiem czy mini czy średni, bo nie widziałam go. Sama mam cztery mniatury- w tym jedną wziętą ze schronu w sylwestra. Amiśka bedzie dopiero po południu w domu. Quote
AnkaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Amiśka ja napisałam: ślicznego pieseczka (bo wszytkie są śliczne) a nie ślicznego sznaucerka. :eviltong: Myslałam o każdym z nich. :eviltong: Quote
Ania Szczecin Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Czy zaglądacie do schroniska czesto?, chciałabym zobaczyc tego terierka i snaucerka, w jakim boksie one są?.Pozdrawiam :) Quote
AnkaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 W schronisku najczęściej jest Inez. Napisz Aniu do niej na PW. Na pewno się chętnie umówi pokazać pieski. Ona jest wolontariuszką w schronie. Quote
AnkaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dzwoniłam do schronu - sznacer jest do kolana więc raczej średniak tylko mniejszy. Wg ich oceny spokojny i nieagresywny. Piesek. Wiek ok. 8 lat. Ale oni często źle oceniają wiek bo po zębach. Zabraną przeze mnie w sylwestra Nukę ocenili na powyżej 5 lat a wg mojej wetki ma ok. 3. Sznzaucer jest w boksie 29. Quote
Inez Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wg mnie to jest albo mix sznaucera albo jest tak strasznie zapasiony. Ile tym psom zostalo do zakończenia kwaranntany? Ania_szczecin, odesłałam PW. Quote
AnkaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sznaucer wczoraj skończył kwarantannę. To nie jest mix sznaucera tylko wg mnie cały sznaucer masci pieprz i sól. Sznaucery są mocnej budowy i niestety kochają jeśc. Stąd moze trochę grubawy. I nie jest ostrzyżony dlatego nie wyglada jak 100% sznaucer. Cos mogę na ten temat powiedziec w końcu mam cztery miniatury. :diabloti: Quote
Roxana Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 i cio? Gdzie ten domek? Nie ma? To wracamy :Dog_run: na górę ! Quote
justine. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 nie no Pars jest przeslodki, a Abra to juz wogole... :) ktos myslal o allegro? Quote
AMIŚKA Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 justine. napisał(a):nie no Pars jest przeslodki, a Abra to juz wogole... :) ktos myslal o allegro? Jakbyś mogła dać na alegro Abrę i Sznaucerka to byłoby fajnie:lol: Abra i Sznaucerek są do adopcji już:lol: a terierek jeszcze nie. sznaucerek bardzo przeżywa pobyt w schronisku:-( od przedwczoraj musial zmienić kojec.Sznaucerki są bardzo delikatne:-( Quote
justine. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ok zrobie to dzisiaj wieczorem bo zaraz do pracy uciekam :lol:, zostaw mi tylko jakis kontakt zebym mogla podac go na aukcji. a co z jamnisiowata majeczka? Quote
malawaszka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 na tym ostatnim nie wygląda na zapasionego - serio jest grubaskiem? cos wiadomo o jego wieku? Quote
Recommended Posts